פרוייקט מסלול - משימה רביעית!

LLLSSS

New member
חברים במקום לתקוף תקראו ותפעילו את הדימיון.

לא סתם השקעתי בסקיצה 3 ימים. תקראו את ההסבר על הסקיצה וכפי ש-eaTihs כתב\ה אלה הדברים שכמעט עברו לי בראש. אז מלבד הנעליים שהיא יכולה להחליף בטיסה אין פה מה לשנות! זה הטעם שלי, זאת דעתי ולדעתי זה מתאים לקריטריונים.

shiratel

New member
אני לא תקפתי אותך

אבל באמת היה יותר עדיף שתכתוב ותסביר את הדברים האלה בגוף של ההודעה כי זה בכל זאת חלק בלתי נפרד במשימה... וככה כולם צריכים... זה התפקיד שלך כמעצב להסביר לנו, בשביל זה אני גם מחפשת תאורים והסברים ולא רק עיצובים, נכון שהשופטים צריכים לקבל ולהבין איזשהו מסר אבל אנחנו לא אמורים להבין הכל ובטח שלא לנחש או לכתוב בשבילך. ואם כבר לא כתבת ואנשים שואלים אז פשוט תכתוב במקום להתגונן, למרות שאף אחד לא תקף אותך.

LLLSSS

New member
אבל כתבתי בגוף ההודעה הקודמת חח...(הראשית)

אני פשוט לא מבין איך לא שמתם לב.

אף אחד לא תקף

נתנו ביקורת מאוד בונה... דעתי היא שהבגד מקסים ואלגנטי. אני חושבת שהעקבים מאוד לא נוחים וגם החולצה שנראה לי שמי שלובשת אותה כל הזמן צריכ לדאוג ששום דבר לא יצא משום צד. אני חושב שאתה צריך להתייחס קצת יותר לקריטריונים. בכל אופן זה בגד שאני כן אצביע לו כי הוא מאוד מיוחד ורואים שהוא דרש הרבה השקעה.

אנגל'ה המוקפדת! ../images/Emo13.gif

אנג'לס היא אחת המעצבות עם הטעם הכי מוזר בתכנית, לטעמי. היא כמו סנטינו רק בגירסה מאוד לא מוצלחת. היא אוהבת צבע והיא אוהבת לשלב אותו בבגדים שלה אבל היא פשוט לא יודעת מתי להפסיק... וזה מתבטא בהרבה משימות. בכל אופן, לפי נקודת המבט שלי הבגד אמור להיות מוקפד ומתאים לאשת חוג הסילון היוקרתית אבל באותו זמן מתאים אלנג'לה הצעקנית. הבגד שעיצבתי מורכב משני חלקים: שימלה ייחודית ומענינת אשר אליה מצוות ז'קט בצבע שחור (שלא נקלט כל כך בסורק) מאופק, פשוט ואלגנטי. לשימלה יש 3 חלקים: החלק העליון הוא בגיזרה של גופיה בצבע אפור בהיר, במותן יש פס לבן והחלק התחתון הוא הדפס בצבעים של אפור וסלמון. הז'קט הוא זק'ט קצר (באורך לא בשרוולים), הוא מבד קורדרוי והוא מעדן את הצבעים המיוחדים יותר בשימלה. הבגד הוא נוח מאוד למטוס ולהתרוצצויות הכרוחות בתפקידה של האישה שכן אין יותר נוח משימלה אורירית ונעימה. הז'קט הוא יותר בשביל המטוס שכן תמיד תמיד קר שם וצריך איזה משהו לכסות
. אפשר גם ללבוש אותו כאשר רוצים הופעה יותר צנועה.

זה יצא מקסים,אבל

חח אבללל
סתם סתם,זה נראה די פשוט,אנג'לה בטוח היתה מוסיפה עוד כמה דברים היא לא היתה משאירה את זה חלק כזה,אם הית מוסיפה כמה דברים לג'קט או נפח לחצאית זה היה יותר מתאים לאנג'לה אבל בכללי זה יצא מדהים

yaele2

New member
דעתי:

זו שמלה פשוטה מאוד, נראת כמו שמלת קיץ לא יקרה במיוחד אבל..יש מצב זה בהחלט נוח. לפי דעתי זו שמלה שאני הייתי לובשת לים וזו לא ממש שמלת לאשת חוג הסילון...

shiratel

New member
לא, כי את התמודדת במשחק

ועוד מעט יש גם את גלגל ההצלה ככה שזה לא יקרה המשחק הזה... סורי

1tultul1

New member
אהבתי../images/Emo140.gif

חח.. זה בדיוק מה שאני אומרת עליה... שהיא כמו סנטינו רק בגרסה הרבה פחות מוצלחת D:

תכל'ס!!!

מישהו פעם אמר שסנטינו הוא יותר אמן ממעצב ובגלל זה כל ההגזמה שלו אבל אנג'לה פשוט גרועה וחסרת טעם
ותודה

למעלה