עיצבתי לאנג'לה שימלת בלון בצבע סגול , ללא שרוולים . בשימלה יש שרוולים שניתן להוציא , השרוולים מחוברים על ידי כפתורים עם אבן סגולה ( ניתן להוריד ולשים לפי מזג האוויר ) כשמורידים את השרוולים נשארים שני כפתורים שנראים מאוד יפה ומוסיפים הרבה לעיצוב הכולל של השימלה . בשימלה ישנה חגורה בצבע שחור עם אבזם כסוף . עיצבתי גם נעלי בובה תואמות בצבע כסף ( שיתאימו לחגורה בעיקר ) עם רצועה שנקשרת על הרגל על ידי חרוז סגול ( נסגר כמעיין טיק - טאק ) .
לי זה נראה טיפה יותר "ילדותי" הצבעים הקופצניים והנעלי בובה התואמות..לפי דעתי אשת חוג הסילון זה יותר בגד על רמה,יותר קלאסה,יותר תיחכום..אבל בסה"כ זה ממש נחמד.
אני חושבת שהוא קצת יותר מדי טרנדי: חצאית בלון, שרוולים מנופחים, נעלי בובה, צבע כסף.... זה עירבוב לא מוצלח של כל אלה. חוץ מזה שרוולים מנופחים לא הולכים עם חלק תחתון מנופח. זה יוצר מראה מאוד ליצני. אני עדיין חושבת שאת מעצבת מוכשרת ולטעמי ירדת קצת במשימות האחרונות.
יום שבת זה מחר! עוד לא ניגמר הזמן... אני חושבת שדווקא כן מתחשבים בזמנים פשוט לוקח קצת זמן לעבוד על הסקיצה... תחכי קצת ואולי השניים הנותרים ישימו את הסקיצה היום או מחר.
קודם כל תסלחו לי על הציור והצביעה הגרועים,ואל תשימו לב לשיער הזה ומה שמצוייר מאחוריו>< אני חושבת שאנג'לה אוהבת מאוד אופנה וצבעים אופנתיים ושמחים, וגם הסגנון שלה מעט קיצ'י ואורבני לדעתי הגד הזה מאוד נוח לטיסות לנשים כמו אנג'לה שמרגישות בנוח עם הגוף שלהן. הג'קט מגיע עד מתחת לחזה ונסגר בכפתורים ואפשר גם לקשור ככה, ויש לו בד ורוד בכפלים כאלה בצווארון ולמטה. הגופייה שמתחת זאת בייסיק בעיקרון ויש לה כיווצים לאורך כל הבטן והיא מוכנסת בתוך החצאית. החצאית זאת חצאית כפלים עד קצת מתחת לברך עם גרביונים שחורים.
תמיד יש לך יציאה קצת לא במקום כזאת. תנסי לעדן את עצמך כשאת לא אוהבת משהו. את לא רוצה לגמור כמו כוסית בטירוף
בקשר לבגד: הוא מורכב מיותר מדי צבעים. מאוד אהבתי את הג'קט ואת הרעיון שלו וגם השילוב עם החצאית מאוד חמוד, אבל צבע החולצה, צבע הנעליים והגרביונים פשוט לא קשורים. זה אפילו קצת "זקן".
לפעמים בא לי לצרוח את הדעה שלי...(הדעה הלא טובה שלי) כי אני ממש מתאכזבתתת אבל שפוט אני כותבת את זה הכי נעים שאני יכולהה..מצטערתתת לאופקה-לא התכוונתי להעליב פשוט הבגד ממש לא מתאים, השילוב של הצבעים..פשוט לא מתאים.(זה הזמן שאני צריכה להפסיק לכתוב..)
הבגד שבניתי לאנג'לה הוא בגד שונה לגמרי ממה שאנג'לה רגילה ללעצב או ללבוש, יותר נועז ויותר סקסי. חולצה מבד שחור מבריק (נראה קצת כמו עור אבל ממש לא עור) ואותו דבר הכפפות (על החולצה לא עבדתי מספיק לתת את הרגשת העור..אז תדמיינו כי אין לי מתי..) עליונית בצבע אפור עכבר וחצאית מבד סריג בגוונים של אפור, כובע וגרביונים מחוספסים ומגף בשילוב של עור עם צמר (סרוג). הבדים אינם מתקמטים ונשמרים, והלבוש ניתן לשינוי או ליום יום או למסיבה.
ולהתרכז רק בבגד עצמו. קודם כל אני חייבת לציין שהז'קט חדשני ומיוחד מאוד. גם החצאית נשמעת לי ממש מענינת ויפיפיה. המראה הכולל הוא מאוד מוקפד ומורכב מהרבה פריטים שמתחברים מאוד יפה זה לזה. הבעיה היחידה שלי היא שזה לא בגד לאנג'לה. אנג'לה חייבת צבע, מה שאין בבגד הזה וחבל. אבל באופן כללי זה פשוט מקסים. ח"ח
המשימה שלכם היא לעצב מראה חדש לאנג'לה, מראה שיוציא את המעלות שלה... אנחנו רוצים לראות פה אנג'לה חדשה, לא מרושלת, אחת שבטוחה בעצמה, עם איך שהיא נראית. אנג'לה שמדהימה את כל מי שמסביבה...