פרוייקט מסלול - משימה שישית!

shiratel

New member
פרוייקט מסלול - משימה שישית!

מקריאת שרשורים קודמים בפורום, מצאתי הצעה לעשות משחק היכרות. ולכן, החלטתי למשימה הבאה לקרוא - משימת היכרות. לפני שאני מתחילה ומסבירה מה צריך לעצב, אני חייבת לבקש - אתם חייבים לכתוב על עצמכם במשימה הזאת! אני לא מבקשת יותר מדי פרטים חושפניים, רק דברים שאתם אוהבים לעשות ביומיום, סגנון הלבוש, כאלה דברים. זה כמו שאם אתם מעצבים לאדם מסוים ואתם חייבים לכתוב עליו - כך גם כאן. מי שלא ירשום, זה כאילו שכח לעצב את הבגד, וחבל. בנוסף לתאור על עצמכם, הנה שאלון קצרצר שתצטרכו לשים מלא יחד עם התאור והבגד. הוא חשוב מאוד בגלל שהוא גם רלוונטי למשימה הבאה... שם/כינוי: גיל (לא חובה
): סגנון לבוש אהוב: צבע אהוב: מאכל אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: ביישן/ית? חברותית? בעל/ת בטחון עצמי גבוה (גם לא חובה)? החברים שלי אומרים עליי ש... למי שיש בעיה קשה מדי עם אחת השאלות מוזמן לפנות אליי במסרים, ואני אתחשב. אני רק לא רוצה לראות סתם בלאנק ליד אחת השאלות, חוץ מאלה שלא חובה (אבל מומלץ). ולמשימה - אתם צריכים לעצב לעצמכם מראה. לא לעשות לעצמכם מראה חדש, אבל תעצבו לעצמכם בגד או מראה (רצוי מאוד שיכלול תספורת), שאו מושפע מהבגד האהוב עליכם אבל בשום אופן לא לצייר את הבגד עצמו! או בגד החלומות - בגד או מראה שאין לכם בארון והייתם ממש ממש רוצים ללבוש. מראה שמתאים לכם ואומר - אתם. יש לכם שתי אופציות בבגד הזה (ועליכם לציין איזה מהם בחרתם): או שמלת/חליפת ערב לארועים וכדומה, או כמו שבפרוייקט מסלול קוראים לזה - שמלת/חליפת קוקטייל, שהיא שמלה שאפשר ללבוש אותה מהעבודה ישר לערב, אבל היא לא מגונדרת כמו שמלת/חליפת ערב. אגב, גם בנות יכולות לעצב לעצמן חליפה, לא אכריח אף בת לצייר לעצמה שמלה אם זה לא הסגנון שלה. המשימה הזאת גם תהיה קשורה למשימה הבאה, לכן אני מציעה לכם להשקיע הרבה מחשבה ובציור. הקריטריונים לשפיטת הבגד הם: 1. הבגד צריך להתאים לאופי שלכם, כפי שאתם מתארים אותו. 2. הבגד צריך להיות אופנתי, יפה ומסודר. 3. הבגד צריך להתאים לסוג הבגד (ערב/קוקטייל) אותו בחרתם.
המתמודדים הם:
Gali Girl hila941 LLLSSS oFka7 yaele2 דנהד23 השטן השחור זוהר משה ניקולה 13
השופטים הם:
Effoliation loote P i x i e s Ss H A D A S sS the whole shebang דרדסונית1 ל י ה י ל י ואני - shiratel
תאריכים:
- לעצב ולשרשר יש עד יום שבת (15.12). - מראשון (16.12) עד שלישי (18.12) אני אשרשר את הסקיצות ותוכלו לתת כוכבים לעיצוב שאהבתם. - ביום רביעי (19.12) אני אפרסם מי המועמדים להדחה, ועל השופטים יהיה לתת לי את הדירוג עד יום שישי (21.12). - ביום שבת (22.12) אפרסם את התוצאות ובראשון (23.12) תגיע המשימה השביעית. וכידוע, אם יש בעיות בזמנים, לפנות אליי במסרים ואשתדל ללכת לקראתכם. רק שאני נוסעת היום ואחזור בשלישי, אז ייקח לי זמן להחזיר תשובה. זה ממש חשוב שתודיעו לי על איחור או בעיה כי לא יהיו יותר גלגלי הצלה!!! בהצלחההה

דנהד23

New member
מצטערת, אבל אני פורשת..

חבר שלי הציע לי נישואים ועכשיו צריך לעבוד על עיצוב שמלת כלה...

shiratel

New member
וואו!!!

קודם כל... מזל טוב!!!!!!!!!!!
וואווווו זה נהדר!!!
אני ממש שמחה בשבילך!
דבר שני, בהצלחה בעיצוב שמלת הכלה, את בהחלט מוזמנת לשתף אותנו! ודבר אחרון, חבל שאת עוזבת את התחרות, את מעצבת מצוינת! אבל לפחות זה לטובת נישואים ושמלת כלה
בקיצור, ברכותיי! ושתהיה לכם חתונה מדהימה!

LLLSSS

New member
פורש גם ../images/Emo4.gif

אני מתחיל שבוע הבא קורס חשוב מאוד באופנה שימשך חודשיים ולא יהיה לי זמן שניה לנשום לא חשבתי שהתחרות תהיה ארוכה כ"כ ושאני אצטרך לפרוש, אבל הנה זה קרה... אז בהצלחה לשאר המתמודדים ואני אשתדל מאוד לבקר כאן ולהגיב.

אתם לא רציניים ../images/Emo2.gif

חבל, אתם מעצבים מדהימים! אתם ממש תהיו חסרים פה. ודנה- מזל טוב!!! מרגש משהו

Effoliation

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo210.gif

בהצלחה, לשניכם.. LS-אני מאוד מקווה שלא תשכח אותנו, ותעלה עיצובים מדהימים שלך, שגם אנחנו נוכל לעצור נשימה!
דנה-מזל טוב! ברכותיי!

דנהד23

New member
תודה לכולם..

אני בתהליך של מבחנים פעם שניה לשנקר.. אבל כבר עיצבתי לעצמי כמה שמלות לערב.. ועכשיו יש אתגר.. מקסימום לא ילך אז יש תחליף אבל שווה לנסות

Nתוקההה

New member
חבל שאתם פורשים...

אתם 2 המעצבים עם העבודות הכי מעניינות\מקצועיות שהשאירו אותי לעקוב בפורום... מקווה שתבקרו פה ושם ותפרסמו את העבודות שלכם. נתגעגע אליכם

דנהד23

New member
אל תדאגי אני כל הזמן בודקת מה קורה

וכשיהיה רישום גמור ושמוצא חן בעיני אני אראה..

חח ואוו!!!../images/Emo24.gifקול ששון וקול שמחה../images/Emo124.gif

אני מאוד מקווה שתעלי תמונה של השמלה

Gali Girl

New member
ההגשה שלי D:

שם/כינוי: גלי, Gali Girl גיל (לא חובה):12, התלבושת שעיצבתי לגיל מאוחר יותר. סגנון לבוש אהוב:הסגנון שלי זרוק ברובו, אבל כולל דברים ייחודיים ומיוחדים כמו אקססוריז בעבודת יד או נעליים יקרות שאני מקבלת. צבע אהוב: כחול-צי מאכל אהוב:סושי וסטייק *__* סגנון מוזיקה אהוב: רוקשוח ואפל. (XD) ביישן/ית? לא ממש חברותית? כן D: בעל/ת בטחון עצמי גבוה (גם לא חובה)? בשנה האחרונה אני בונה אותו החברים שלי אומרים עליי ש... אני חברה טובה, נאמנה, ותמיד תשמח לשמוע את הבעיות של השניה. *********************************************************************** שמלת הקוקטייל שעיצבתי מיועדת לגיל, בסביבות ה25. הבגד מעוצב בהשראה יפנית, ובצבעים הנצחיים שחור ולבן. השחור הוא החלק הגדול יותר בשמלה, והלבן "מציץ" משני חלקים בצד ימין. המראה הכולל, תספורת וכולי : נפטרתי מהמשקפיים לטובעת עדשות מגע, והשיער, במקום חום ופרוע, מתקצר ומשתפץ (מהמילה שפיץ) לתסרוקת א-לה שירלי מנסון רק בצבע חום.

למעלה