פרוייקט מסלול - משימה שישית!

hila941

New member
העיצוב שלי...../images/Emo13.gif

סורי שלקח לי הרבה זמן להגיש...
שם/כינוי: הילה גיל (לא חובה): בת 13 סגנון לבוש אהוב: אני אוהבת סגנון יותר קלאסי.. גזרות ובדים מפעם אבל עם תוספות חדשניות וצבעוניות.. צבע אהוב:אין לי ממש צבע אהוב.. מאכל אהוב: בשרים...יאמי.. (לא סתם יש לי גנים ארגנטיניים..
) סגנון מוזיקה אהוב: הרבה דברים.. לא עולה לי עכשיו... ביישן/ית?כן.. חברותית? תלוי למי
.. בעל/ת בטחון עצמי גבוה (גם לא חובה)?עובדת על זה.. החברים שלי אומרים עליי ש...אני ביישנית , שאני מתלבשת יפה(יאי!).. העיצוב: עיצבתי שמלת ערב\קוקטייל, קצרה וחדשנית.. אני בעיקר אוהבת בגדים שמרגישים בהם נוח.. אני אוהבת גזרות רפויות ..ככה אני מרגישה הכי בנוח... וזה מה שרואים בעיצוב שלי , השמלה צמודה באיזור בית החזה ורפויה ומתנפנפת באזור הבטן... השמלה בצבעים של תורכיז , ומתחת לבד התורכיז יש טול שחור שנותן לשמלה את הנפח שלה.. אני חושבת שאפשר להרגיש נוח בשמלה כזאת אבל עדיים יפה וזוהרת
! כדי לתת עניין בשמלה הוספתי פפיון שחור גדול שנותן חדשניות וחינניות. אם תסתכלו באיור יש גם "מאחורה" החלק האחורי של השמלה מאוד מיוחד וחושף את הגב בצורה מאוד יפה. גם מאחורה השמלה מתנפנפת בחופשיות
... בגלל שהמשימה הייתה לעצב לעצמי הופעה התסרוקת שיש לדוגמנית זה תסרוקת שאני מאוד אוהבת , היא פשוטה אבל עם זאת קלאסית ושיקית. הצבע שער באיור תואם את צבע השער שלי..(ג'ינג'י
) מקווה שאהבתם!

hila941

New member
שחכתי לציין משהו..

העיצוב הוא רק שאני אהיה יותר בוגרת..

Gali Girl

New member
העיצוב מקסים!

אבל הפפיון נותן מראה די ליצני לטעמי.. והיום היה היום האחרון, אני לא יודעת אם יקבלו ): (אבל עם עיצוב שכזה.. ברור P:)

yaele2

New member
ההגשה שלי...

*סליחה על האיחור. שם/כינוי: יעל. גיל (לא חובה): 13.5 סגנון לבוש אהוב: מודרני,קלאסי,קז'ואל,אלגנטי. צבע אהוב: כל הצבעים!!! בעיקר: כחול,לילך,סגול,אדום,לבן ושחור. מאכל אהוב: סלטים,פירות,גלידות ושוקולד, אה ובשר! סגנון מוזיקה אהוב: פופ,רוק וקצת מטאל. ביישן/ית? לא ממש. חברותית? כה. החברים שלי אומרים עליי ש...מאיפה לי?! תשאלו אותם. העיצוב: אני אוהבת שמלות אלגנטיות אז עיצבתי שמלת ערב,סטרפלז,נקיה ופשוטה. אבל יש תפנית- בגב השמלה עיצבתי סוג של "צמות" מתחילת השמלה עד סופה. הצמות מתחברות במתוניים ששם יש הדמיה של חגורה. החגורה בצבע של הסטרפלז-החלק העליון מקדימה של השמלה. השמלה פשוטה ואלגנטית כי אני לא אוהבת שמלות חצופות מדיי או חשפניות מדי. צבעים-השמלה אמורה להיות בצבע ורוד בהיר לא ילדותית ולא ברבי מדי. קטע העליון(הפרפר-סטרפלז)בצבע לילך כהה,סטג של סגול וורוד לא כהה מדי אבל לא בהיר כמו השמלה. בחרתי לשים שם צבע אחר גם בשביל הצבעוניות וגם זה עושה אשליה של חזה יותר גדול ויפה.(מה שהרבה בנות בוכות שאין להן.) גב השמלה-השמלה עצמה ורוד בהיר,ה"צמות" בצבע ורוד יותר כהה(כמו הנעליים) וה"חגורה" בצבע של החלק העליון בשמלה-לילך כהה. נעליים-צבע ה"צמות"-ורוד כהה יותר,נעליים אלגנטיות ונקיות. כדי שמי שתלבש את השמלה לא תקפא מקור בימים קפואים צירפתי ז'קט יומיומי בצבע הנעליים וה"צמות". בג'קט 2 כפתורים גדולים. תסרוקת-אני לא ממש יודעת לעשות תסרוקות אז עשיתי תסרוקת מאוד יפה שלי אישית אין אבל הייתי שמחה שתהייה לי- שיערחלק-גלי ארוך עם פונינט בעל קצת נפח. צבע-חום-שטני כמו שלי. הוספתי שרשרת יפה בשביל המגע. *** הסורק טיפה שיבש את הצבעים אז הצבעים אמורים להיות לפי מה שכתבתי. ****בגלל שהתמונה גדולה מדי אני מוסיפה שני קישורים(כנסו לשניהם). http://img156.imageshack.us/img156/6793/cci00000ck8.jpg http://img518.imageshack.us/img518/3433/cci00001wi7.jpg

Gali Girl

New member
לא שרשרת נכון...

לא ממש אהבתי את העיצוב, הצבעים נראים לי די "בובתיים" מדי.

yaele2

New member
..

מה לא שירשרתי נכון? ואמרתי שהצבעים לא באמת בובתיים..הם יותר קלאסיים אבל הסורק עיוות אותם! לא פאר!

shiratel

New member
שרשרת את ההודעה לתגובה של GALI GIRL

ולא להודעה הראשית שאני פרסמתי... שימי
פעם הבאה

ההגשה שלי

שם / כנוי : ניקולה 13 גיל (לא חובה): 14 עוד חודש ויום סגנון לבוש אהוב: אין סגנון אהוב אבל אני מאוד אוהבת ללבוש חצאיות , אם הייתם יודעים כמה חצאיות יש לי בארון אתם לא הייתם מאמינים ( יש לי 50 ) צבע אהוב: חום , בז' וטורקיז מאכל אהוב: סושי ופסטה סגנון מוזיקה אהוב: פופ ביישן/ית? קצת חברותית? כן בעל/ת בטחון עצמי גבוה (גם לא חובה)? יש לא יותר מדי החברים שלי אומרים עליי ש... יש לי הרבה כישרון ( ומקנאים ) אחרים אומרים לי שיש להם מזל שיש להם חברה כמוני . ------------------------------------------------------------- הבגד : עצבתי בגד שהוא חליפה עם חצאית ליציאה . עצבתי חצאית חומה עם כפלים וחגורה עבה בצבע בז' , בצד של החצאית יש שני כפתורים . בצד השני יש ריקמה של פרח בטורקיז. עצבתי ז'קט קצר בצבע חום תואם לחצאית . מתחת לז'קט יש גופייה בלבן עם פס בבז' עם אבזם כחול. התאמתי נעליים בצבע תכלת - טורקיז .

Gali Girl

New member
גם הצבעים שאליהם התכוונת,

לדעתי שילוב של כמה גוונים מאותה משפחה (סגולילך, סגול כהה וכו') זה שילוב בובתי שכזה

shiratel

New member
יעל, לכאן!../images/Emo26.gif

קודם כל, אני ממש ממש מקווה שלא תעלבי, כי הכל באמת בצורה בונה ולא מכוונה רעה... פשוט, הפרופורציה כמו שהיא נראית בתקריב לא דומה לאיך שהיא נראית במראה הכללי. בתקריב היא מעין שמלת מיני כזאת, שעוברת את הברך ממש קצת וחושפת הרבה רגליים (אני אוהבת שמלות כאלה... הלוואי שהיו לי את הרגליים
), במראה הכללי היא נורא ארוכה, עוברת את הברך בהרבה... חוץ מזה, כפי שבטח הבנת, אני אוהבת את השמלה מאוד

למעלה