פרוייקט מסלול - משימה שישית!

אני לא מתה על הצבעים....

נראה לי לא קשור ולא כ"כ מתאים...

Gali Girl

New member
חה!

המחשב הטיפש שלי מכוון על ה15 XD טמטום של מחשבים חסרי תועלת ...

הבגד שלי ../images/Emo13.gif

מה הקטע שכמעט אף אחד הגיש?
שם/כינוי: זוהר
גיל (לא חובה): 15 סגנון לבוש אהוב: שיקי ומיוחד. חבל שלא יוצא לי להתלבש ככה יותר מדי
צבע אהוב: בבגדים? חום מאכל אהוב: יש כל כך הרבה
. נראה לי שעוגיות ריבה וצימוקים שאמא שלי מכינה חחח סגנון מוזיקה אהוב: אין סגנון אהוב אבל יש זמר. עברי לידר (
) ביישן/ית? לא חברותית? כן בעל/ת בטחון עצמי גבוה (גם לא חובה)? לא מופרז אבל כן. החברים שלי אומרים עליי ש... לא יודעת
תשאלו אותם
אבל אני מניחה שיגידו שאני צועקת וצוחקת הרבה
ואין לי יותר מדי מה להגיד חוץ מזה. אולי שאני מאוד אוהבת אופנה וחתולים. ובהתאם לכך (לקטע של האופנה, לא לקטע של החתולים
) ציירתי שימלה מאוד שיקית ומענינת. אני מאוד אוהבת גזרות חדשניות וזה מה שבעצם ניסיתי להציג פה. מחשוף לא סימטרי, חלק תחתון עיפרון עם סיום של בד עומד (כנראה שבמציאות יהיה מדובר בטול). הצבעים (ששמתי בצד מכיוון שהם לא יצאו כל כך טוב בציור ובסריקה) הם אפור בהיר וכחול כהה. התאמתי לבגד נעליים בצבע זהב-חום שכזה עם עקב. השימלה מתאימה לערב, ובהחלט לא יום יומית או סתמית. האמת היא שבגילי כנראה שלא הייתי לובשת אותה. אבל גירסה מבוגרת שלי היתה מאוד שמחה ללבוש אותה לאיזשהו ערב עסקי או משהו בסגנון. מקווה שאהבתם

אוי ושכחתי

לא שזה משנה כזה אבל אני נוסעת לשבועיים הקרובים. אני אחזור ביום רביעי אחרי הבא ואם אני עוד אשאר בתחרות אז אני כנראה לא אצטרך הארכה ככה שזה לא משנה אבל סתם שתדעו.

shiratel

New member
דווקא הצבעים שיצאו בסריקה

נראים לי הרבה יותר יפים מאלה שאת מתארת

Effoliation

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo210.gif

לדעתי, הכחול קצת יבגר את השמלה הזאת...

shiratel

New member
אנשים, איפה אתם?

יעל, אופיר, הילה...??? אני מקווה מאוד שאתם עובדים על העיצוב! ניקולה קיבלה הארכה עד יום רביעי, מי שצריך ומתכוון להשתמש בה - להודיע לי!

shiratel

New member
בנוגע להארכות! ../images/Emo124.gif

אין לי שום בעיה לתת לכל מי שצריכה הארכה עד יום רביעי, רק לא נראה לי שנספיק גם כוכבים וגם הצבעות שופטים בשלושה ימים. לכן כולם קיבלו הארכה וצריכים להגיש עד יום שבת הקרוב, וזאת ההארכה היחידה שאני מתכוונת לתת, זה גם ככה די והותר... יש?

למעלה