פרויקט המילון הגדול!!

LadySilkworm

New member
אני לא אוהבת היפ-הופ אמנם...

אבל זאת גישה לא נכונה. אפשר ללמוד מלהקות שהן לא מטאל, מזמרים, ולפעמים המילים הכי נכונות לא חייבות להיות בשפה גבוהה.

Liquid Dreams

New member
מכירה גםP:

משיעורי אנגלית

lacrimosa girl

New member
כ"כ נכון :X

בשיעורים בד"כ אני וחברה שלי [שהיא דוברת אנגלית] משחקות מין משחק כזה, כל אחת כותבת שורה משיר והשניה צריכה לכתוב שור משיר אחת שמתחילה באות האחרונה של השורה הקודמת. בכ"מ, כתבתי לה פעם את encantment has but one truth והיא כולה "מה זה פאקינג אנצ'נטמנט?
" וכתבתי לעבודה שלי באנגלית על איכות הסביבה את DATDDO [איכשהו קישרתי. שה.
] והמורה שלי ממש נדהמה מהרמה הגבוהה ונתנה לי על זה בונוס

../images/Emo7.gif

רק המורה שלי מנייאקית, אני קראתי ג'יין אייר בגרסה המלאה והיא נתנה לי פאקינג 89 בגלל כמה שגיאות דקדוקיות (בסדר, הגיוני) ובגלל טעות מאוד קטנונית
(כתבתי קודם את השם של הסופר ורק אחר כך את השם משפחה שלה, למה להוריד על זה 5 נקודות????) בזמן שכולם קוראים ספרים של צמרמורת ושאר ברמה 3 >< אני היחידה בכל הכיתה שקוראת ברמה 7 ואני משתמשת במילים גבוהות וזה לא מזיז לה

I Wish I Had An Angel - IWIHAA

לא כתבת את זה... נו באמת!!! P: ועוד אני בקושי שומע נייטוויש כבר XD

...

tenth man down - tmd וגם בבונוסים של סנטורי צ'יילד יש Long Lost Love - LLL One More Night To Live - OMNTL

Brombit

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo115.gif

את tenth man down כנראה כותבים בד"כ 10th man down אז הוא לא כתב אותו ו-Long Lost Love ו- One More Night To Live זה חלקים מ- Beauty of the beast (גם אני חשבתי בהתחלה שזה בונוסים)

The Cat Woman

New member
אם הייתם טורחים לשמוע את השיר הזה

ולהבין כמה שהוא מדהיםםםםםם- אז הייתם- כמוני- יודעים את כל המילים ושני המשפטים האלה היו נראים לכם יותר מדי מוכרים ואז הייתם מבינים שזה חלק מbeauty of the beast

Brombit

New member
השם של זה בלי "I" ../images/Emo115.gif

אבל הוא במילא לא כתב אתו

Brombit

New member
לא ממש בדקתי מי זה האמת... ../images/Emo115.gif

היה לי בראש שזה בן ולא ממש טרחתי לבדוק, וגם לא זכרתי את הכינוי של מי שפתח(ה) את ההודעה... לא חשבתי על זה ברצינות

למעלה