זה בלי ה I בהתחלה P:
B blacknwhite New member 14/4/07 #37 רעה אחת../images/Emo123.gif../images/Emo3.gif אגב, מה הסיפור של השיר הזה באמת? אני יודעת שהוא לא של נייטוויש, אבל למה חצי עולם חושב שהוא כן?
רעה אחת../images/Emo123.gif../images/Emo3.gif אגב, מה הסיפור של השיר הזה באמת? אני יודעת שהוא לא של נייטוויש, אבל למה חצי עולם חושב שהוא כן?
L Liquid Dreams New member 14/4/07 #38 כי זה של טאריה0.0 ולדעתי לפחות הסגנון שלו דומה מאוד לנייטוויש. [רגע, זה הזה איינג'לס אוף לייט?0.0]
L LadySilkworm New member 14/4/07 #39 לדעתי מוצאים אותו בשם של נייטוויש כי הוא מזכיר את הסגנון שלהם[הקול של טאריה וכו'..]. זה כמו שאפשר למצוא את השיר של בליינד גארדיאן, lord of the rings, בשם של נייטוויש [משום מה S:].
לדעתי מוצאים אותו בשם של נייטוויש כי הוא מזכיר את הסגנון שלהם[הקול של טאריה וכו'..]. זה כמו שאפשר למצוא את השיר של בליינד גארדיאן, lord of the rings, בשם של נייטוויש [משום מה S:].
E Ever Dream Of Me New member 15/4/07 #43 השקעת! כל הכבוד. רק עד שאני אזכור כל קיצור של שיר. הו וואל, עם הזמן זה יבוא
S Super Alonit New member 15/4/07 #47 כל הכבוד על ההשקעה!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif למרות שאני זוכרת את רוב הקיצורים ובד"כ אין לי את הבעיה שאני נתקעת עם ראשי תיבות ולא יודעת במה מדובר.
כל הכבוד על ההשקעה!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif למרות שאני זוכרת את רוב הקיצורים ובד"כ אין לי את הבעיה שאני נתקעת עם ראשי תיבות ולא יודעת במה מדובר.