פרופ' עדה יונת

iricky

New member
כמובן, שאלות מעניינות מאוד

אלא שבשביל זה צריך לארגן הרצאה, ולא אירוח, כי אנחנו בכלל איננו יודעים מה לשאול. אם אתה מוצא לי מקום אני מבטיח לחזור ולהשתדל אצל עדה יונת שתבוא להרצות לנו, ויש סיכוי טוב שהיא תסכים. אבל אפשר שאמצא אורח אחר שידבר על אותם נושאים.

iricky

New member
אפשר המון אנשים מעניינים

השאלה אם הם מתאימים לאירוח בפורום או להרצאה/שיחה.

י ו ר ם 7

New member
"זה לא כמו שאתם חושבים" (לנצט דורון) ובהקשר ל

ינאי בוודאי שהוא מתאים לאירוח ומתאים להרצאה ובכלל אם מציינים שהפורום קשור
להגותו של ליבוביץ אז למה לא לשמוע ממקור ראשון בנים בנות נכדים הרי הם לא נימצאים כאן בפורום
באופן שאתה ועוד מספר קטן של מחוברים שוחה כאן יום יום ולכן באירוח אפשר לשאול אותם הרבה שאלות
ואם ירצו יענו לנו בחפץ לב.אני למשל מאד מתגעגע להרצאות של אליה ליבוביץ
http://www.youtube.com/watch?v=Dj02XzmcdOI

יחיאב

New member
כמי שחי את

קו התפר בין דתיות וחילוניות, כמי שיכול לחוות דעה על אבחנתו של ליבוביץ את עגנון, ודומני שהוא "ליבוביציאני" לא קטן.

iricky

New member
מה אפשר לשאול אותו?

יש משהו שהוא כתב שקשור לליבוביץ שניתן להיאחז בו? שוב, הוא יכול להיות מאוד מעניין במסגרת הרצאה אבל לא מתאים לאירוח.

GRADLER

New member
היא מדענית, למה חשבת שתרוץ לדבר

על אבולוציה. מדענים בעיקר מגמגמים בעניין הזה.
מדען רציני ירצה לדבר על המדע הקונקרטי שבו הוא עוסק.

outrigger

New member
יצא לי להתכתב עמה בנושא האבולוציה

היה מעניין אך קצת צפוי.

GRADLER

New member
אני אספר לך.

מאז שזכתה בנובל, יונת הופצצה בשאלות על אבולוציה.
האמת, נמאס לה. אם היא לפחות הייתה אדישה לנושא, הייתה מסכימה להתארח, אני כמעט בטוח. ליונת יש קובץ תשובות שבלוניות ויבשות מהסוג שכל בעל קריירה אקדמית מעולם המדע מספק. אבולוציה כבר עשרות שנים נמצאת במצב הדומה לזה של אריק שרון. ללא התערבות מכשירנית כבר מזמן הייתה עוברת מן העולם.

outrigger

New member
אמממ...

האמת שעדיין יש בידי את ההתכתבות בינינו. אך אני מניח שזה יהיה סוג של אאוטינג. חוצמזה שזה דומה לדיונים הרגילים שיש כאן. מלבד אולי דיון מסויים שהיה לי על התחום אותו היא חוקרת- הריבוזום, שהוא למעשה מכונת תרגום ענקית המורכבת מאלפי נוקלאוטידים (רנ'א ריבוזומלי) וחלבונים.

iricky

New member
תבקש ממנה רשות כמובן

תגיד לה שזה בשביל הפורום שלנו

למעלה