פרטים על מסיבת נייטוויש

TheImpactBoy

New member
נצל"ש, הקליפ החדש של טאריה.

קליפ כזה יפה.

היויו

New member
תקרא בויקיפדיה ובראיון של אנט

יש שם הרבה מידע על איזה שירים יהיו בהופעה.

The Fantasy

New member
../images/Emo207.gifיש לי שאלה בקשר לזה:

למישהו יש מושג למה תומאס רשם את זה? כאילו מה זה אומר? הוא רשם על עצמו או מה? [מדה פואט אנד דה פנדולום] Today, in the year of our Lord, 2005 Tuomas was called from the cares of the world-בייחוד השורה הזאת. To stop crying at the end of this beautiful day The music he wrote, at the long pain, about silence He was found, walking, dead, with a smile on his face And one thousand pages of erased text וכן למי ששואל-נשברתי
פשוט האלבום יוצא שבוע לפני ההופעה, וכל השבוע הזה אני בטירונות או צבא בקיצור ולא יהיה לי מתי לחרוש עליו גם אם אני אספיק לקנות (שגם זה לא בטוח שהוא יגיע לארץ בכלל ב28) אז הייתי חייבת לשמוע עכשיו כדי שאני אדע את השירים להופעה. אני מאוכזבת מעצמי קצת, אבל מה אני אעשה
והאלבום ממש טוב האמת. קצת שונה לי שיש את אנט ולא טאריה, אבל היא דווקא נשמעת טוב בכל השירים, פשוט צריך להתרגל

הממ המשפט המודגש זה ביטוי שבא להגיד

שהוא מת
התקופה הזאת של שנת 2005 הייתה תקופה כל כך קשה בשבילו שהוא אמר שהוא רצה למות. ובשיר הוא כאילו הוא אומר שהוא מת וזכה סוףסוף לשלווה. אני כל כך אוהבת את השיר הזה
הבית הזה כל כך עצוב

היויו

New member
בדיוק...

יש איזה ראיון איתו שהוא אמר שהוא הרגיש כאילו חלק ממנו מת, והמשפט הזה משקף את זה בדיוק. אחח... זה כזה אחלה שיר, אני כבר לא יכול לחכות שינגנו אותו בהופעה!!

למעלה