פרטים על מסיבת נייטוויש

Blade Of Fire

New member
משהו פה לא בסדר...

מוסד בחמישי ב12.... אתם מודעים לזה שזה 18+, נכון? לפחות זה נראה ככה... כאילו-נכלל בליין האלטרנטיבי הרגיל.. לא?

The Fantasy

New member
זהו, זה גם מה שאני חשבתי O__ם

אבל יכול להיות שהם עושים מסיבה מיוחדת וכן ייפתחו לגילאים יותר קטנים.

The Cat Woman

New member
בדיוק נזכרתי בזה שניה אחרי שכתבתי את ההודעה

אבל לא היה לי כוח להכנס שוב ולשאול על זה

Mr Gil16

New member
טרמפ מב"ש? מישהו? :(

אשתתף בהוצאות של הדלק, אני מת מת מת מת להגיע, אבל אפחד מהחברים לא רוצה :( תודה

DEATHRUCTION

New member
נראה לי אולי אני אבוא מב"ש

עם אוטו. ואם לא עם אוטו אשמח לסוע עם מישהו.

progman2

New member
חבר'ה.....

וואו, הצפתם לי את תיבת הדואר. אני שמח שישנה כזו היענות לערב הזה, אני יענה כאן במרוכז על כל השאלות ששלחו לי לתיבת דואר וגם פה: 1. מועדון המוסד: להגיע לרחוב סלמה, לפנות באבולעפיה ולחנות שם. 2. הערב פתוח לכל הגילאים. 3. קבלת כרטיסי החבר אצל אביעד (מנהל הפורום), שלחו לו הודעה פרטית עם שם מלא, טלפון ומייל. 4. למי שיצטרך להזרק לשינה לפני נסיעה, אני גר מול המועדון תזרקו אצלי. 5. כרטיסי החבר יחולקו ע"י אביעד מחוץ למועדון, כל מי שירשם עד יום שישי בצהריים יקבל את הכרטיס שלו בערב. 6. מחיר כרטיסי ההופעה באותו הערב לא יהיה שונה, אבל תקבלו איתו בצרוף חיוך נדיר מישי שוורץ (רייבן מטאל). 7. המסנג'ר שלי פתוח לכולם [email protected]. 8. 2+2 זה 4.

Stars Hunter

New member
:(

אני נוסעת לבראשית ולא אוכל להגיע :( תהנו לכם^_^ (ואם יש משהו שווה שמרו ליP:)

box 5

New member
אוף, קיוויתי שהתאריך ישתנה =[

עשו חיים חבר'ה... ושאלה, (יש סיכוי מאוד מאוד גדול שאני אצא אהבלה, אבל לא נורא) הכרטיס חבר של הפורום, אם אנ'לא באה להופעה, אין סיכוי לאחד? =]

Liquid Dreams

New member
אני לא בטוחה אם אני יכולה לבוא..

זה אממ, קצת מאוחר וכאלה ואני לא יודעת איך אחרי זה אני מוצאת דרך לחזור הביתה או לכל מקום אחר >< שלא לדבר על זה שאין לי שום מושג איפה זה המוסד XP

galitb84

New member
אני וידיד שלי מגיעים מחיפה

ונראה לי שיש לנו מקום לעוד שתי אנשים... מי שרוצה שיצור איתי קשר במייל [email protected]

LonelyGhost

New member
שאלה לגבי ההופעה

טוב ת'אמת יש לי שתי שאלות: 1. יש מצב שהם ישירו שירים שהם לא מהאלבום? נגיד שירים כמו Wish i had an angel או over the hills? 2. יש מצב שיביאו כלהקת חימות להקה ישראלית שמנגנת שירים של נייטוויש? זה יכול להיות רעיון טוב לא?

lacrimosa girl

New member
המפ

א. רודנים- להתחיל לשרשר/לקפל/לצמצם/מה שלא תרצו שרשורים. מוצף פה! ב. הם בהחלט ינגנו גם שירים מאלבומים אחרים. זה יתחלק 50-50 ג. מי רוצה חיקוי לנייטוויש, כשנייטוויש האמיתייים נמצאים??

LonelyGhost

New member
אממ

1. גם אני חשבתי שזה אולי יתחלק ל50-50 , אבל שאני חושב על זה הם בעצם יוצאים לסיבוב הופעות עם אלבום חדש אז למה שהם בכלל ישירו שירים מלבומים אחרים ועוד שיש להם בכלל זמרת חדשה... מקדימום 2 שירים מאלבומים אחרים לא? (כל הבאסה) 2. זה יהיה ערב שכולו נייטוויש אז אם הם לא הולכים לשיר שירים ישנים שלהם אז למה לא להביא להקה שמחקה אותם, ככה שנשמע אותם ונתחמם לקראת הדבר האמיתי? מה עדיף איזו להקה לא קשורה כמו ביט69? תכלס האלבום החדש לא רע אבל לא את כל השירים הייתי רוצה לשמוע בהופעה... אני מעדיף גם שירים ישנים לראות איך היא תתמודד איתם.

lacrimosa girl

New member
תומאס אמר שזה יהיה 50-50.

תשאלי אותו.
ואין מצב שיביאו את ביט69... כי אם יביאו אז א. הייתי יכולה לקבל כרטיס בחינם, וכבר שילמתי על הכרטיס שלי
ואז אני אתעצבן
וגם כמו שתראי כמה שרשורים למטה- הלהקה בוחרת בד"כ את מי שיחמם אותה. ואני מניחה שלתומאס יש עוד שיקול דעת...
וכמו שאמרתי, חיקויים של נייט זה נחמד והכל- אבל לא בערב של ההופעה שלהם בארץ.

למעלה