וואו, הצפתם לי את תיבת הדואר. אני שמח שישנה כזו היענות לערב הזה, אני יענה כאן במרוכז על כל השאלות ששלחו לי לתיבת דואר וגם פה: 1. מועדון המוסד: להגיע לרחוב סלמה, לפנות באבולעפיה ולחנות שם. 2. הערב פתוח לכל הגילאים. 3. קבלת כרטיסי החבר אצל אביעד (מנהל הפורום), שלחו לו הודעה פרטית עם שם מלא, טלפון ומייל. 4. למי שיצטרך להזרק לשינה לפני נסיעה, אני גר מול המועדון תזרקו אצלי. 5. כרטיסי החבר יחולקו ע"י אביעד מחוץ למועדון, כל מי שירשם עד יום שישי בצהריים יקבל את הכרטיס שלו בערב. 6. מחיר כרטיסי ההופעה באותו הערב לא יהיה שונה, אבל תקבלו איתו בצרוף חיוך נדיר מישי שוורץ (רייבן מטאל). 7. המסנג'ר שלי פתוח לכולם [email protected]. 8. 2+2 זה 4.
טוב ת'אמת יש לי שתי שאלות: 1. יש מצב שהם ישירו שירים שהם לא מהאלבום? נגיד שירים כמו Wish i had an angel או over the hills? 2. יש מצב שיביאו כלהקת חימות להקה ישראלית שמנגנת שירים של נייטוויש? זה יכול להיות רעיון טוב לא?
א. רודנים- להתחיל לשרשר/לקפל/לצמצם/מה שלא תרצו שרשורים. מוצף פה! ב. הם בהחלט ינגנו גם שירים מאלבומים אחרים. זה יתחלק 50-50 ג. מי רוצה חיקוי לנייטוויש, כשנייטוויש האמיתייים נמצאים??
1. גם אני חשבתי שזה אולי יתחלק ל50-50 , אבל שאני חושב על זה הם בעצם יוצאים לסיבוב הופעות עם אלבום חדש אז למה שהם בכלל ישירו שירים מלבומים אחרים ועוד שיש להם בכלל זמרת חדשה... מקדימום 2 שירים מאלבומים אחרים לא? (כל הבאסה) 2. זה יהיה ערב שכולו נייטוויש אז אם הם לא הולכים לשיר שירים ישנים שלהם אז למה לא להביא להקה שמחקה אותם, ככה שנשמע אותם ונתחמם לקראת הדבר האמיתי? מה עדיף איזו להקה לא קשורה כמו ביט69? תכלס האלבום החדש לא רע אבל לא את כל השירים הייתי רוצה לשמוע בהופעה... אני מעדיף גם שירים ישנים לראות איך היא תתמודד איתם.