פרידה מניהול הפורום ...היו שלום

Master Stav

New member
פרידה מניהול הפורום ...היו שלום

עקב תקופה קשה מאד שעוברת עלי ( הכל מתועד ומתואר בבלוג שלי ) אני לא מוצא בתוכי את הכוחות הנידרשים בכדי לנהל את הפורום הזה .... עצוב לי מאד ...אך אעשה עוול לפורום ולאנשים שגולשים פה אם אאחז בניהול כנאחז בקרנות המנגל .... זה היה טוב כול עוד זה נמשך ...היום החלטתי לסיים את דרכי בפורום כמנהלו . היו שלום .

gils33

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אין לי שום דרך אחרת לבטא את מה שאני מרגיש

gils33

New member

gils33

New member

avi5199

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif מאד מאד מצער לשמוע...

ממש חבל !!!! אתה מנהל מצויין, ואולי דווקא ניהול פורום יכול לעזור לך להשכיח כל מיני צרות אחרות.... אולי כדאי שתכניס עוד מנהל שיעזור לך לעבור את התקופה !? בכל אופן מאחל לך כל טוב, ושתצא מכל התסבוכות בשלום... שמור על הבריאות שלך זה הכי חשוב, וזכור תמיד שהזמן מרפא הכל ... (מצטער להשמע כמו אמא פולניה, אבל זה מאד נכון).

uriler

New member
מה?! סתיו... אני בהלם...

אני יודע שאני לא יכול להבין מה עובר עלייך וכמה זה קשה, אבל אני כן יודע כמה לנהל פורום נכנס לחיים וברגע שיש בעיות - זה פשוט מקשה... תודה רבה על כל מה שעשית למען הפורום ולמען קהילת הקרניבורים בארץ. דע שרכשת פה חברים רבים שיעמדו לצידך באשר תצטרך, תמיד. מקווה ומאמין שדברים עוד ישתפרו, ושתחזור אלינו חזק מתמיד - המקום שלך שמור. תודה!

OrEl74

Well-known member
מנהל
סתיו

אני לא כותב פה כמעט אבל אני קורא כאן כמעט בכל יום וגם בבלוג שלך אני מציץ מידי פעם ולכן לא יכולתי להתעלם מהודעתך. בחרת לכתוב לא מעט על חייך מעל דפי האינטרנט ולכן למרות שמעולם לא נפגשנו או דיברנו אני מרגיש כאילו שאני מכיר אותך ממש כאת אחד מחברי הקרובים. כואב לי לקרוא את מה שעובר אלייך בתקופה הזאת ואני לא יודע איך אפשר (אם בכלל) לעזור לך ולחזק אותך. תזכור שחוץ מסביבתך הפיזית הקרובה יש גם קהילה וירטואלית לא קטנה שאוהבת אותך ועומדת מאחורייך בדאגה. קח את הכח שהאנשים מסביבך מעניקים לך ותעזר בו ברגעים הקשים כדי לקבל אולי סוג של דחיפה קדימה למילוי המצברים. אם תזדקק לעזרה כלשהי אשמח לנסות ולעזור, אל תהסס לפנות אלי ואל תרגיש לא נעים כי אני אעזור בכל דרך שרק אוכל וללא היסוס. תחזיק מעמד ואני מצפה לראותך שוב מנהל את הפורום הזה בהצלחה כה גדולה כפי שעשית עד עכשיו כשכל הסערה הזאת תעלם

BiggPoppa

New member
סתיו יקר

האמת שהרחתי את זה מגיע - גם בלי לקרוא בבלוג שלך, רק לפי הנוכחות הדלילה שלך כאן בימים האחרונים. מגיעה לך תודה ע נ ק י ת על כל ההשקעה שלך כאן בפורום - ללא ספק השקעה יוצאת דופן. והכי חשוב - שמור על עצמך ובריאותך ותרגיש טוב. קראתי עכשיו בבלוג שלך. סיפור עצוב מאוד. מזכיר לי עיצה שאימי נתנה לי לפני שנים רבות: "לפני שאתה מתחתן עם מישהי - נסה לחשוב איך יהיה להתגרש ממנה" ממליץ לך להצטייד בעורך דין טוב ככל שידך משגת. ומאחל לך שהסערה תחלוף בקרוב והכל יהיה טוב יותר.

../images/Emo43.gif פרישת מנהל הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים לMaster Stav על ניהולו המוצלח והמסור ומאחלים לו בהצלחה בהמשך. במשך שנים, סתיו היווה חלק בלתי נפרד מהפרדס התפוזי, בניהול פורומים תוססים, בכתיבת בלוג מצליח, ביוזמת מפגשים ובגיבוש קהילה משפחתית וחמה. תרומתו לתפוז ולגולשים היא בלתי ניתנת למדידה, אך דבר אחד בטוח - הוא נכנס לחייהם וללבבותיהם של גולשים רבים. סתיו יחסר לנו בנוף התפוזי ואנו מקווים כי בהמשך הדרך נמשיך לראותו גולש, כותב ואף חוזר לנהל פורום בתפוז. אנו מודים לו מקרב לב ומאחלים לו בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה ב
אנשים

uriler

New member
אני יכול רק לשער מי כתבה את זה...

כל הכבוד על החריגה מהנוסח הקבוע.

LEATHER REBEL

New member
הבריאות היא עדיין מעל לכל

אני בעיקרון יותר קורא פה ופחות כותב, כי בכל פעם שאני קורא ברור לי כמה אני לא ספץ בנושא. אבל כשאתה מרגיש כי כוחך הולך ודל אז רצוי קודם כל לפתור בעיות בוערות יותר. אני מקווה שתוכל לחזור בקרוב.

אייבורי

New member
../images/Emo10.gif

הפסד גדול לפורום מקווה שיהיו לך ימים קלים יותר ובכלל אנחנו בטוח עוד נפגש

למעלה