פרידה מניהול הפורום ...היו שלום

kriz

New member
עצוב

קראתי בבלוג שלך והתעצבתי מאוד. מקווה שהכל יסתדר לטובה. חבל שאתה עוזב את הפורום אבל מחזיקה לך אצבעות להצלחה בחייך

../images/Emo10.gif מאד ושולח לך ../images/Emo24.gif גדול ותודה ענקית!

סתיו איש יקר... עכשיו זה הזמן שלך...להשקיע בך ובמשפחתך. מקווה מאד מאד שתחזור כמה שיותר בקרוב! עינב.

bigjack

New member
../images/Emo7.gifכואב לקרוא את זה

את מה שאפשר להגיד כבר אמרתי בטלפון מחזק את ידיך לקראת הדרך הקשה שאתה מתחיל
ואתה תמיד יודע איפה למצוא אותי בשעת הצורך לכל מטרה. בידידות אמיתית עם גרון חנוק
להתראות חבר ....אתה כבר חסר
מצרף בשביל מצב הרוח תמונה מתקופה יותר טובה

BEAUTY האחת

New member
מאחלת לך כל טוב ../images/Emo24.gifשולחת לך חיבוק

כל שינוי מביא אחריו דברים טובים גם אם כרגע פני הדברים לא נראים כך. מאחלת לך להתגבר על הקשיים ולצאת מהם מחוזק יותר ומחויך כמו שתמיד התרגלנו לראות .

יש לך את מה שצריך בכדי להתגבר על

הקשיים ,אני רואה את הכח לשחרר מקביל לכח לאחוז . בהצלחה מכל הלב סולטי

N D R

New member
../images/Emo140.gif ראשית בהצלחה בכל אשר לפניך

רוצה להוסיף שאני כמנהל פורום אחר בתפוז, מעריך את ההשקעה האדירה ואת המסירות לאין קץ שהדגמת בניהול הפורום הזה כולל בתחזוקה מאחורי הקלעים (עדכונים במסרים, פייסבוק ועוד...) כל הכבוד על הדוגמא שנתת רוני

זאב לבן1

New member
היי סתיו

אני מקווה שתעבור את התקופה הקשה הזו עם מינימום משקעים. נראה שבאמת רצוי לרכז אנרגיות בלעבור את החלק הקשה (ואני מחזיקה אצבעות שיהיה קצר).

ayeletba

New member
../images/Emo201.gif סתיו יקר ,

מחזקת את ידיך ושולחת חיבוק וירטואלי ענק. איש גדול עם נשמה ולב ענקיים. שמחה שהיכרתי ואין ספק שהתרומה שלך לפורום הזה היא ענקית! שיהיה לך רק טוב ושהתקופה הקשה תעבור מהר ובקלות אפשרית. שלך,

א פרח

New member
זהו אובדן ענק לפורום

אשתדל לשמור עליו ככל שאוכל שימשיך לפרוח ולהיות כפי שבנינו אותו עד עתה. את שהיה לי לומר לך ושיש לי לומר אומרת ב 4 עיניים. איתך לאורך הדרך אחותך, אני.

uriler

New member
אדוה, אולי מן הראוי

יהיה לתת לסתיו להיות אדום?

למעלה