פרידה מניהול הפורום ...היו שלום

CooknBake

New member
סתיו, בהצלחה במאבק שלפניך

מבינה את הצורך להתנתק מהדברים האחרים שמלווים אותך, ולהתרכז במה שהכי חשוב עכשיו בחייך. המון בהצלחה מכל הלב

מני.ת

New member
מגיע לך להיות מאושר.

אני מאחל לך שתעבור את התקופה הקשה ושתתחיל תקופה מאושרת בקרוב.

יוליקה

Member
מנהל
אוי אוי דווקא עכשיו כשגיליתי את הפורום?

כמנהלת פורום אחר בתפוז, אני מבינה אותך אך יחד עם זאת מצטערת ומאחלת לך שהתקופה הקשה תחלוף.

chli

New member
סתווי יקר..אני לא גולשת כאן..../images/Emo24.gif

אני קוראת ורואה מה אתה עשיתה לפרדס ולחברים בו!!! להמון פריחה וקירבה
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם..והמשך פורה ומלא באור אמן
תבורך תבורך
שונטי

aלון13

New member
שמור על עצמך ובהצלחה

תודה על כול מה שנתת לפרום תחסר לנו מאוד אלון שלוח חיבוק ענק של חיזוק ואנרגיות

smadidi

New member
אח שלי חבר שלי הדמעות

חונקות את גרוני אני קוראת ודומעת שמור על עצמך מודה לך על כל שנתת לי להיות חלק ממשפחה ענפה מודה לך על כול שאתה שולחת חיבוק של חום ואהבה כבר מתגעגעת מאחלת לך את כול הטוב שבעולם כולו שהכול יעבור מהר וממול סמדי

MAGIG

New member
שמור על עצמך סתיו. אתה ואדוה עשיתם את

הפורום הזה. בהצלחה בכל אשר תפנה. מגי

../images/Emo7.gifכואב לשמוע!

הפורום זוהה בתעודתי איתך... שולחת לך המון כוחות ...ומקווה שבמהרה תחזור עם חיוך וחיים חדשים ... טלי

עוקצני

New member
אלוף!

מאסטר אמיתי בכל תחום שבחרת לעסוק בו. לא כותב פה הרבה אבל תמיד קורא ומתעדכן, והיית לבטח אחד המנהלים הטובים ברחבי תפוז, אם לא הטוב שבהם. שמור על קשר :)

בלוביי

New member
חיבוק ענק,ולא בציור וירטואלי,קוראת ולא מאמינה

מחזקת ידייך בכל שתחליט לעשות, ודע שתמיד נמצאת בשבילך. אין עליך ואין כמוך ונוכחותך הורגשה ותורגש.תקוותי שהתקופה הלחוצה תעבור במהרה ונשוב לראותך פה,במקום הטבעי לך. תודתי לך,בהצלחה סתו. חיבוק ענק

naty10

New member
נסגרה הדלת ונפתח חלון ויגיעו ימים טובים

קשה לשמוע וקשה לקבל.אומנם דלת נסגרה אך יש חלון וחלון הזדמנויות אני תקוה שתעמוד איתן ותצליח כל החיים לפניך. תרתי משמע.

ידידי הטוב סתיו.

יצא לנו לשוחח אי אילו פעמים מאז החל ה"מסע" שבו אתה מצוי היום. אין לי ספק, כי גם מכאן, תצא חזק יותר מהיום להמשך הדרך. האמת היא (וזה מץפיע אפילו אותי), קשה להביע בכתיבה את אשר אני מביע בע"פ, למרות שאני מכיר את החלטתך לפרוש, כבר מאתמול. אתה יודע, כי אני כאן לצידך, מתי שתרצה. את המס' אתה מכיר. ובאשר לך, פרח, לאבד שותף לדרך זה לא דבר קל. אבל את יודעת (כי דיברנו), שבין שני החברים שלי, אני עומד באמצע ומושיט להם יד. אז, שתהיה לכולנו שבת שלום

Rinat P

New member
../images/Emo2.gifבשוק!

אני זוכרת איך פגשתי אותך לראשונה, ואז ישר ידעתי שיש מועמד לניהול פורום קרניבורים. ואח"כ, מיום ליום הוכחת כמה אתה מנהל משקיע וראוי לתפקיד! שיהיה המון בהצלחה בהמשך. מאחלת לך רק טוב!

סתיו, על ניהול מופלא - כה לחי

אסוף כוחות ודע - אתה לא לבד. פה תמיד תמצא חברים. גדי

Eran De Niro

New member
חבל , ../images/Emo10.gif

אפילו שלא הייתי מגיב לכל מסר שהיית שולח , אהבתי את סגנון הניהול עם הסיכומים , וכל המתכונים , תבנה את עצמך מחדש ותחזור לנהל את הפורום

../images/Emo24.gif המון בהצלחה

סתו, לא הכרתי אותך הרבה זמן אבל ניכר כמה שהשקעת בפורום, בבלוגיה, בפרגון... ואני מורידה בפניך את הכובע על הזמן והסבלנות :) בהצלחה

סתיוווו.. אני לא מאמינה!

היית מנהל מדהים! עשית עבודה נהדרת. הצלחה בהמשך דרכך /tapuzforum/images/Emo24.gif

למעלה