פריצת דרך: חיסון חיסל את סרטן השד

deathcaster

New member
פריצת דרך: חיסון חיסל את סרטן השד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4160965,00.html אמנם YNET, אמנם ד"ר איתי גל... אבל עדיין, חדשות, וחדשות מדע (כי רפואה זה מדע
) אם זה יעבוד, זה יכול להביא מזור לאחת המחלות השכיחות ביותר בעולם המערבי בכלל ובישראל בפרט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4127778,00.html

פולספגן

New member
קודם כל, זה מבורך, כי 1:8 ככתוב בכתבה

(לי זכור שזה 1:9) זה נתון שבהחלט צריך לקחת בחשבון כנגד תופעות הלוואי מהחיסון (זה שכנגד סרטן צוואר הרחם מאוד מדאיגים). כמו כן, התחברתי מאוד למשפט "שיעור סרטן השד נמצא במגמת עלייה בעולם, אולם על פי ההערכות תורמים לכך אורח חיים לא בריא הכולל השמנת יתר, ירידה במספר הלידות, הימנעות מהנקה ומיעוט פעילות גופנית"
אלו דברים שיש לעשות לפני הכל
לא מובן לי המשפט "סיום המחזור בגיל מאוחר מעלים את הסיכון לסרטן השד", כי לפי מה שידוע לי, המחזור מגן על האישה מהרבה מחלות. אשמח להסבר ממי שמבין ... (כנראה שההסבר קשור בהורמונים המשתוללים בזמן המחזור)

deathcaster

New member
סטטיסטית: חיסונים כנגד שפעת- עובדים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161046,00.html בהמשך להודעה מעליי: כיוון שלא ניתן להסיק כי כל האנשים בישראל שינו לחלוטין את חייהם ושיפרו את תזונתם, הפסיקו לעשן והקפידו על פעילות גופנית.... תערו של אוקהאם אומר.... שהחיסון כנגד השפעת עובד!
(לפחות ביחס לאותה תקופה בשנים קודמות, נחכה לינואר-פברואר לראות מה יקרה אז)

השאלה מה זה עובדים?

דווקא אנשים שבאמת זקוקים לחיסון הזה הוא פחות יעיל עבורם קרי זקנים וחלושים אבל העניין החשוב הוא האם באמת אנו יוצרים יותר בריאות או יותר חולי לחלות פעם בשנה מחלה עם חום בו האדם שוכב נח מערכת החיסון פועלת במלא המרץ מרחיקה מחלות כרוניות דיכוי של המחלות האקוטיות הללו יוצרות בקרב האוכלוסיה יותר ויותר מחלות כרוניות, אוטואימיוניות ועוד...

deathcaster

New member
תגובה

"השאלה מה זה עובדים?" "אבל העניין החשוב הוא האם באמת אנו יוצרים יותר בריאות או יותר חולי?" השאלות מוצדקות, ולכן צריך לעשות מחקר על זה ולא לצאת בהצהרות של נפנופי ידיים כגון: "לחלות פעם בשנה מחלה עם חום בו האדם שוכב נח מערכת החיסון פועלת במלא המרץ מרחיקה מחלות כרוניות" או: "דיכוי של המחלות האקוטיות הללו יוצרות בקרב האוכלוסיה יותר ויותר מחלות כרוניות, אוטואימיוניות ועוד..." אלא אם כן יש נתונים מהימנים מאחורי ההצהרות הללו. או שמא אלו לא היו קביעות על ידך וסתם השערות?

פולספגן

New member
חיסון השפעת הוא חיסון בעל תופעות לוואי רבות

הוא לא נבדק בצורה מספקת כי אין זמן לבדוק אותו בניסויים קליניים. הנה דוגמה לאישה שהתחסנה לשפעת והגהינום שהיא עברה (ויש קשר גם לאוטיזם
)

deathcaster

New member
תגובה

הבה ונתחיל בזה שארשום לך ש: you're preaching to the choir אני קיבלתי הנחייה ממנהל המחלקה שלי להתחסן כנגד שפעת ולא עשיתי זאת. אבל שוב נתמקד בעובדות: א. סטטיסטית- אחוזי החולים בשפעת ירדו, מכיוון שהתוכן של הודעתי מעלה כנראה נכון, סימן שהחיסון עובד. ב. האם יש לחיסון תופעות לוואי ? כן או לא זה לא סותר את טענה א'. ג. מכאן ועד להצהרות הבומבסטיות של נעמהמה - גם הקישורים שלך על מקרים ספורדיים אינם אסמכתא להכחדה כללית של החיסונים באשר הם.

פולספגן

New member
וכתבה מהיום -

משרד הבריאות מתלבט עד כמה לשתף את ההורים בתופעות הלוואי של חיסוני ילדיהם ומענה לתגובתך בהקשר ל"עובדות" - א. הם לא "קצת" לוקחים קרדיט לעצמם?
ב. לא סותר, אך יש לקחת זאת בחשבון. ג. הם לא "אסמכתא", אך חשוב שידעו את אותם מקרים שמדווחים, כי יש הרבה שלא.

sivan120

New member
כשמדובר בחיסון- לפחת שפעת...

מדובר בנגיפים מוחלשים או מומתים והבעיה היחידה שיכולה להיות היא תסמונת עצבית שהיא אחת ל100,000, ככה שבהחלט אין מה לדאוג- לדעתי גם מי שהתחסן שנה שעברה, לא צריך להתחסן שוב- כי מדובר באותו סוג של שפעת-שפעת החזירים (שהפכה להיות השפעת העונתית...)

deathcaster

New member
אני אשחק על תקן "פולספגן" הפעם

"מדובר בנגיפים מוחלשים או מומתים והבעיה היחידה שיכולה להיות היא תסמונת עצבית שהיא אחת ל100,000"- אבל לא מדובר על רק על התופעה הזו, לא הבנתי מאיפה הבאת את זה? "ככה שבהחלט אין מה לדאוג"- סיכויים של אחד למאה אלף? הסיכוי למות בתאונת מטוס נמוך יותר
.... אני לא הייתי קובע שסיכוי כזה הוא משהו שלא צריך לדאוג ממנו. "לדעתי גם מי שהתחסן שנה שעברה, לא צריך להתחסן שוב"- זה לא מדויק, לא כל אדם. אם אני זוכר נכון- משרד הבריאות ממליץ לו להתחסן בפני שפעת, אלה שכן, ככל הנראה גם יומלץ להם להתחסן שוב. גילוי נאות: אמא שלי היא (לצערי) מהאוכלוסיה שמשרד הבריאות דרש ממנה להתחסן כנגד שפעת, כמובן שהיא מקשיבה לבן שלה שייעץ לה לא להתחסן.... מזה 5 השנים אחרונות, הפלא ופלא... התקררות פה ושם היא קיבלה כמו כל אדם נורמטיבי, שפעת? לא. יש לה מספיק מחלות להתמודד איתן... לא נראה לי שנגיפי שפעת ירצו אותה בכלל

פולספגן

New member
תוספת קטנה -

"שהיא אחת ל100,000"
איך בדיוק הגיעו לנתון הזה? כאשר תופעות הלוואי כמעט ולא מדווחות. אפילו הנתונים שמוצגים בוורס אומרים שהסטיה היא של פי 10 ואפילו פי 100.

פולספגן

New member
vaers - זוהי מערכת שהוקמה ומתוחזקת ע"י ה-CDC

הדיווחים וולונטאריים וה-CDC לא דואג לאמת אותם או לבדוק אותם. אני מתיחסת אליו מעין BALLPARK ESTIMATE, רק שאת ההערכה מ-VAERS צריך להכפיל פי 10 או 100.

sivan120

New member
את מנסה לטעון כאילו יש קנוניה...

בסגנון תיקים באפילה (כשממשלת ארה"ב מסתירה הימצאות חייזרים), למה שתהייה כזו? מי מרויח מזה? הרי החיסונים חינם. אני מאמינה שחיסונים אלו נבדקו היטב והתועלת עולה על הנזק (כמו שעושים חישוב לגבי כל פעולה רפואית)- אין פעולה רפואית בלי אפשרות לתופעות לוואי ובהחלט חיסונים הם בטוחים יחסית.

פולספגן

New member
תקראי לזה משה -

משרד הבריאות - יש לו שיקולים מערכתיים. מבחינתם, הכי נוח לבצע את הטיפולים באופן סדרתי, בלי לבדוק לגופו של תינוק. למי יש רק תינוק אחד, או שניים (לעיתים רחוקות - יותר), בנקודת זמן. לכן אני יכולה לבצע שיקולים, שמתייחסים לתינוק האישי שלי, לנתונים האישיים שלי (אורח החיים שלי, המחלות שלי, התרופות שאני לוקחת ועוד). ועל ידי כך, לשפר את הטיפול הניתן לתינוק. כן, אני לוקחת את האחריות. למעשה, גם אם אני בוחרת לפעול לפי ההנחיות, האחריות היא עלי, ובעיקר - התוצאות. תינוק שנפגע מחיסון (ויש גם כאלו) או תינוק שנפגע מאי-חיסון - בכל מקרה יהיה בטיפולי... לכן שיקול הדעת הוא שלי. בנוסף, לרוב הרופאים אין מושג בחיסונים, במיוחד מה יש בתוכם (רואים בזה כקופסא שחורה) והם מוזנים מחברות התרופות שהאינטרנס שלהם ברור והוא לא טובת בריאותך, אלא טובת כיסם.

החיסונים הם לא חינם.

חברות התרופות מייצרות את החיסונים תמורת תשלום מהממשלה. הממשלה מקבלת את הכסף מכספי המיסים. את המיסים משלמים האזרחים. החברה מרוויחה, והאזרחים משלמים.

sivan120

New member
עדיין-אם יתברר שהחיסונים לא מועילים...

יהיה מדובר בתביעות שאף חברת תרופות לא תעמוד בהם.

למעלה