פריקה אולי טריגרית

פריקה אולי טריגרית

אני מקבלת מיילים מכל מיני גופים רשמיים, גם כאלו שנרשמתי אליהם לעדכונים בעבר, ובכולם מאחלים חג שמך "לך ולבני משפחתך". גם SMS מהבנק עושה ממני "אתם" ומניח הנחה מוקדמת שיש לי בני משפחה או לפחות בן זוג, רחמנא לצלן.

"איפה אתם עושים את החג"? שואלים אנשים תמימים בכל מיני מקומות שבהם לא מכירים אותי טוב או שמכירים ושכחו או שסתם מתפלק להם כי ככה הם יודעים ולא מקדישים לזה מחשבה שנייה (גם לא ראשונה, אם תשאלו אותי, אותי ולא אותנו...). ולכי תסבירי שוב ושוב שאין לי "אנחנו", שאין לי "בני משפחתך" אלא אם אפשר להחשיב כבני משפחה את כל הצד הענף של משפחתה של אמי ז"ל שאין לי מושג איפה הם, מי הם, אם אראה אותם ברחוב לא אכיר אותם והם גם מעניינים אותי כקליפת השום שעטפה את השלג דאשתקד - בדיוק, אגב, כמו שאני מעניינת אותם. ואולי ה"בני משפחתך" הזה קשור איכשהו לאח שלא רוצה אתי שום קשר למעט פעמיים-שלוש בשנה שמזמין או שולח איזה SMS או מתקשר ביום ההולדת (שזה כמובן יפה מצדו, אבל הוא לא נענה לשום הזמנה מצדי להמשיך את הקשר) ואולי קשור לאחותי (שתחייה, שלא מהווה עבורי גם בגילה המופלג, המבוגר ממני ב-20 שנה, שום קשר כלשהו לתמיכה שלה כלפיי. אם כבר אז להפך. ספונה בטלוויזיה ורק עליה ועל המחלות שלה מדברת אתי, אם בכלל).

ה"אתם" הזה מוציא אותי מדעתי. האם לקחתם בחשבון שיושבת מהעבר השני מישהי ששוקלת מילים כזהב טהור ושמה לב לכל מילה ומילה, לכל נימה וסימן פיסוק? מובן שלא. הרי זה כל כך בנאלי לאחל ככה, זאת אני שכל כך כבדה וכל מילה פוגעת בי כאילו כוונה אליי במיוחד, בזדון אפילו, גם אם ברור לי שכלית שאין זה המצב.

ותנו לי לספר לכם - אין לי משפחה. המשפחה שלי היא מה שתיארתי מקודם. אנשים שלא פתחו בפניי את דלת הבית שלהם כשנשרפה לי הדירה. אנשים שלא טרחו להתעניין וללוות אותי לבתי חולים כמעט מעולם. אנשים שלא נקפו אצבע לשאול אם אני צריכה משהו אחרי שאמי נפטרה, ולא זו בלבד, אלא שגם האשימו אותי שאני רצחתי את אבא שלנו, כשבפועל הייתי רק בת 16 כשהוא נפטר, והוא נפטר מסרטן. משפחה כה נחמדת.

ולא, אני לא רוצה "אתם" של זוגיות. מזמן ויתרתי על הקונספט הזה, כי אני מודעת היטב למצבי, ובמצבי אני לא בנויה לקיים זוגיות בריאה, יציבה ואיתנה. אין לי כלים לכך, ואני מעדיפה, בשיא הכנות והכאב, להיות לבד על פני התהום של חוסר הוודאות הנורא, החונק והמצמית שיש בזוגיות המעורערת שאת הדגם שלה אני מכירה היטב. לא רוצה את זה. לא רוצה שייגעו בי (כאילו שמישהו היה בכלל חושב בכיוון. בעצם יש כמה שחשבו, אבל אני ממש לא בעניין שלהם). לא רוצה שיירצו ממני ילדים. לא רוצה ילדים, לא בנויה לקונספט הזה, ואני גם נושקת ל-40 ולוקה בבעיות בריאות שגם לו רציתי לא יכולתי לעשות ילדים ללא עזרה רפואית.

אין לי כוח, תבינו. לא רוצה מכם שום דבר, רק שתפסיקו לשאול אותי "עלינו". אין "עלינו", ואם ירצה השם גם לא יהיה. אני לא יכולה לעמוד ב"עלינו". גם לא לשבת. ובטח לא לשכב. לא יכולה. ונמאס לי להתנצל על הבחירות שלי, שהן בחירות שנחשבות אולי גרועות בחברה, אבל אלו הבחירות שלי, ועם כל הכאב והצער שיש לי עליהן, כי הן סוג של לית-ברירה, אני עדיין עומדת מאחוריהן מתוך אמונה שלמה שלי זה לא מתאים בשלב הזה של חיי. אני לא פוסלת שבעתיד זה יקרה, אבל כל עוד אני חסרת מיומנות בסיסית בתקשורת בין-אישית, וכל עוד אני שבויה בתוך תבניות של תלות אימתנית וטוטאלית, אני לא אכנס לדבר כזה מיוזמתי.

לפעמים אני חושבת, כמו עכשיו למשל, שדווקא טוב שאין לי משפחת מוצא. כך, למשל, אין מי שדוחק בצלעותיי המרופדות והמדושנות מאוד, ושואל אותי 'מה בנוגע'. לא רוצה 'מה בנוגע', לא רוצה 'נוגע', רוצה שיעזבו אותי בשקט, ועוזבים. לפעמים עוזבים מדיי. לרוב אני עזובה מדיי ולאיש לא אכפת. גם זה לא מלבב במיוחד, אבל עדיף על דחיקת הצלעות והרינונים הרכלניים של הדודות שלי לגבי ה'מה בנוגע' והצקצוקים הקולניים הגסים. לא רוצה שיתביישו בי, אני מתביישת בי מספיק. ואיזה מזל שאם כבר הסרטנים לקחו את ההורים שלי, לפחות נחסכת מהם הבושה שבהיותי, שבקיומי. הם לא היו עוברים על זה לסדר היום. במיוחד אבא שלי, שבנה עליי להיות מישהי שהיא משהו. אוי, דרעק. נעבעך, כמה שהוא טעה. הגנרל הגדול המוערך.

שישתקו כולם, הכי טוב. וכשישאלו שוב איפה "אנחנו" עושים את החג, אני אגיד שהחתולה שלי כנראה תרבוץ לי על כונן המחשב החמים, ואני... אני כנראה אמשיך לכתוב משהו. לכם, או מטלה לאוניברסיטה, או שאעבוד על הטקסטים שקיבלתי סוף סוף. ולא תהיה לי נימה מתנצלת ולו כמלוא הנימה.

אוטופיה.

אה, כן, וחג שמח לכולכם. לכם, לטפכם, לצאנכם, לגמליכם, למקניכם, לחיות הבית שלכם, ולבני משפחתכם, אם יש כאלה בנמצא. ומי שאין לו טף או בעל או אישה או מקנה או צאן, מאחלת לכם שלפחות יהיה לכם את עצמכם. גם זה משהו נכסף בימים אלה.

בשביל מה, אלוהים, בשביל מה ט'

בשביל מה להמשיך... רק בשביל שאולי מתישהו בעתיד יהיה קצת יותר נסבל, שלא לומר טוב? בשביל מה להמשיך את המירוץ המתיש והלעתים סיזיפי הזה אחרי מטרות בחיים? בשביל מה? אין לי אפילו כוח להשתמש כבר בסימני שאלה. אילו רק לא הייתי פוחדת... אילולא הבטחתי לאימא שלי על גופתה המתה שאשמור על עצמי... אילו רק היה לי כוח להיות מושלמת... אני הכי גדולה שיש, מסורבלת, נשפכת, גוש ענק של שומן מזיע וגועלי עם שיער מדובלל וחתכים בידיים והכול מידלדל לצדדים ובא לי למות, אלוהים, תעשה אתי חסד וקח אותי כבר!!!!!!!! עייפתי מכל הטירוף הזה, מהעצבים האלה (עכשיו צרחתי על החתולה שלי ששברה לי פה משהו, ואסור לי לעשות את זה, היא מאוד רגישה ומקבלת תרופה נגד חרדה ובאמת שאני משתדלת וכמה שבועות רק פינוק ופינוק ופינוק ונשברתי ולא יכולתי וצרחתי עליה, איזו אימא גרועה אני, מזל שאין לי באמת ילדים) ודי, אני לא רוצה יותר, נמאס לי להעמיד פנים מחייכות ובפנים לבעור, שכולם ילכו לעזאזל או שאני אלך לעזאזל ונגמור עם הסיפור הזה כבר, די!!!!! יש לי כרטיס אדי, שמישהו אחר יהנה ממה שאני אשאיר כאן, למרות שהסיכוי שמישהו ישתמש באיברים שלי לאחר מותי די דומה לסיכוי שמישהו ישכב אתי מרצון ומאהבה ולא מצורך סיפוק גחמות חולני. נמאס לי, הכול כואב לי, הכול נשפך לי ואין לי שום סיבה טובה לחיות בשבילה חוץ מהפחד מהמוות וחוץ מהסיכוי הפחדני-משהו שמשהו טוב יקרה פעם. אין במה או במי להיאחז, אפילו האיילה שלי ברחה ממני אז בשביל מה. בשביל מה. ממילא האיברים הסדורים האלה לא שווים אפילו אחרי מותי אז בשביל מהההההההההההההה לא יכולה יותר. נכנסת למיטה ואחר כך נראה מה יהיה. אני כל כך פתטית שבסוף יעיפו אותי גם מהאשפוז-יום, שזו די בושה לעוף ממנו, הייתי אומרת. לא רוצה להיות פה יותר, אז למה להכריח??? אני יודעת. אף אחד לא מכריח, אבל ציינתי למעלה למה בינתיים אני נשארת. סיבות עלובות ממש כמוני. איזו גועל נפש ועליבות ללכת בעולם עם הצורה הדוחה שלי. פשוט גועל נפש ואני מתביישת במה שאני עושה לקליפה הזאת שקיבלתי במתנה. בא לי להקיא אותי מתוכי ואי אפשר, גם אז אני נשארת ענקית, מגושמת, מסורבלת, ואין לאן להימלט מעצמי, אין לאן, אני קורסת

חזקה3

New member
אנחנו לא מכירות...

אבל אני קוראת את הודעותיך זה זמן רב (בעיקר בפורום חרדה)
אני חשה הרבה הזדהות איתך, גם לי יש את השילוש הקדוש של חרדה דיכאון ובעיית אכילה.
בנוסף החרדה שלי מאוד מאוד פעילה בזוגיות ולכן הרבה פעמים בחרתי להמנע ממנה.
רציתי לומר שכל פעם שאני קוראת את הודעותיך אני נפעמת מכמה אינטליגנטית, רהוטה, ומבינה לנפש האדם את.
קשה לי לדמיין אדם כמוך, לא משנה מראהו ותחלואיו הנפשיים, כלא ראוי לאהבה או כאחד שלא מקבל אהבה מהסביבה.
הייתכן שאת פונה לאנשים שאין ביכולתם להבין את מצבך?
האם את יוצרת קשרים פה בפורומים ואז מעבירה אותם אל מעבר לעולם הווירטואלי?
מה עם מסגרות חברתיות של אנו"ש (למרת שאיני מכירה אותן באופן אישי)?
אולי שם תמצאי הבנה, דאגה, שיתוף וחברות אמת?
אני מצטערת אם השאלות פרטיות מדי, אבל כבר יצא לי לקרוא את הודעותיך ולחשוב שאת בדיוק סוג האנשים מלאי התובנה שהייתי רוצה בחיי, קשה לי להאמין שאני היחידה שחשה כך...

תודה רבה

נגעת בנקודה כואבת. אני אכן (מתברר) פונה לאנשים שאין ביכולתם להבין את מצבי ושאולי אפילו אין ברצונם להבין אותו. טעיתי בבחירת האנשים בחיי, אין בזה ספק בכלל. אני מתכוונת לקבוצות OA, ששם נהגתי לפרוק את כאביי ואת הצלחותיי כאחד במשך 8 השנים האחרונות. עד לפני זמן לא קצר הייתה להם סבלנות וסובלנות רבה, והיא הלכה ונעלמה, לצערי הרב. נאמר לי יותר מפעם אחת שאין לי מקום שם, במילים כאלו ואחרות. שאני יותר מדיי בשבילם. שקשה להכיל אותי. זה נאמר לי במילים אלו וגם במילים אחרות, במישרין וגם בעקיפין. ואז פרשתי. אני לא יכולה לשחק אותה צבועה במקום שאין לי מקום בו. זה לא אומר שאני לא אחזור לשם מתישהו, אבל כשניסיתי לחזור לפני כמה שבועות עשו לי פרצופים ובהחלט לא עזרו לי לרצות לחזור.

והכי עצוב זה שאני יכולה להבין אותם, עם כל הכאב. אני יכולה להבין למה אנשים - שבמהותם גם הם חולים, אחרת לא היו מגיעים לקבוצות שכאלה, רק שהם חולים פחות קשים ממני ככל הנראה - הם חסרי סבלנות ויכולת להכיל. הלא גם אימא שלי לא יכלה להכיל אותי. גם אבא שלי לא. וגם האחים, ייבדלו לחיים ארוכים. אז למה שמישהו אחר יוכל? מדי פעם בפעם צצים אנשים שטוענים שהם יכולים ובאמת גם משתדלים, אבל הם יחידי סגולה, וגם הם נטשו. כולם נוטשים. נשאר אולי רק אחד, שאלוהים ייתן לו כוח ויברך אותו.

אני לא נוהגת ליצור קשרים בעולם הווירטואלי ולהעביר אותם לעולם האמיתי. אני מפחדת מאנשים שאני לא מכירה, ואני מפחדת גם מאנשים שאני כן מכירה. אני מפחדת מקשרים בינאישיים, אני לא יודעת למנן את עצמי ולא יודעת למנן אחרים, אני חסרת גבולות ולכן הגבולות שאין לי נפרצים תדיר ואני הולכת לאיבוד בתוך סיפורים של אחרים ולא יודעת להציב את הגבול ולומר מתי די. אני מאבדת את הסבלנות נורא מהר, ואני חושבת שאני גם משעממת. וגם משתעממת מהר. וגם יש לי הפרעת אכילה ואני לא יכולה להיות קלילה ולשבת עם אנשים במקומות שאוכלים בהם. ואני לא מעשנת. ואני לא ניידת. ואני לא יכולה לשבת על דשא/חוף או דברים כאלה. ואני לא סובלת להתלכלך. אז אני לא כיפית במיוחד. גם אין לי סבלנות לשבת שעות באותה תנוחה. אני כמהה לקשרים, אבל לא מסוגלת לתחזק אותם גם כשהם כבר נוצרים.

לגבי מסגרות חברתיות - הייתי לפני הרבה שנים ב'לבב' ומיציתי. לא יצאו מזה קשרים מי יודע מה, ומה שנוצר נגמר איכשהו, התמוסס. אני נמצאת בקבוצה קוגניטיבית של הדיור המוגן שלי, אנחנו לומדים שם מיומנויות תקשורת בדרך קוגניטיבית. זה מעניין, אבל אני לא באמת חושבת (וסליחה שוב על חוסר הצניעות) שלמדתי שם הרבה דברים שלא ידעתי קודם. האנשים שם מאוד נחמדים (רובם לפחות) אבל לא נוצרים קשרים, וזה גם כי אני ביקשתי וסירבו לי וגם כי ביקשו ממני ואני סירבתי (ואני מדברת רק על בנות, אפילו לא על בנים). ואני מאוד מתביישת בזה, כי כבר לא מבקשים ממני וכבר לא מציעים לי לשבת אחרי הפגישה באיזה מקום. אני לא קלילה. הכול אצלי צריך להיות מתוכנן, יש לי אמות מידה אחרות - למשל, אני מאוד משתדלת להימנע מרכלנות, ורוב האנשים כן עושים את זה, אז אני עלולה בקלות להיסחף לזה ואחר כך לכעוס על עצמי ולהצטער כי תכל'ס זה לא עושה לי טוב.

גם בעבודה השיקומית שלי מחבבים אותי מאוד, אבל גם שם אני מותחת קו די ברור בקשר למה שקורה אחרי שעות העבודה. יש בחורה אחת מקסימה שאנחנו מתכתבות בוואטס'אפ וככה זה מתאים וטוב לי הכי הרבה. שלא עונים כשלא יכולים, שלא מדברים (אני שונאת לדבר פיזית בטלפון) ושזה לא חייב להיות באונליין. וזה סבבה לי ככה. הלוואי שהיינו גם יכולות לשבת באיזה מקום, אבל היא נמצאת במסגרת שלא מאפשרת לה לצאת מעבר לשעות העבודה, ואני גם ככה עם כל הפחדים שלי של לשעמם ולהשתעמם ולרכל ולאכול ולא יודעת ממה אני מפחדת כל כך, לעזאזל!!!

ואת ממש מקסימה עם מה שכתבת פה, אני מאוד מאוד מודה לך על המילים החמות
.

היי48

New member
אלומונת

אני מאוד יכולה להזדהות עם העניין של להעמיד פנים מחייכות ולהרגיש רע מאוד בפנים, זה קשה ומתיש מאוד. אני חושבת דווקא שהתקווה שמשהו טוב יקרה פעם זה לא פחדני, זה נראה לי טבעי מאוד, זה משהו שכולנו רוצים בו. ואת בכלל לא עלובה, את בחורה טובת לב, חכמה וחזקה. אני לא מתכוונת כמובן לשלול את רגשותיך, אבל אני רק משקפת את מה שאני חושבת, ואני גם מרשה לעצמי לומר: את מה שאנחנו חושבים.

ומצרפת שיר מעודד (ולדעתי גם מאוד יפה) נוסף:

http://www.youtube.com/watch?v=gkQCYXRph98

היי48

New member
פשוט ניסיתי לחשוב

אלו שירים טובים ומעודדים יש, ואלה לי השיר הזה לראש. נכון שיר מקסים????????

מחבקת שלי... תמיד אפשר לסמוך עלייך

המון תודה על השיר היפה הזה, אני אוהבת אותו, ועכשיו אפילו יותר!

תודה רבה על הדאגה ועל התקווה בנוגע לטיפול שלי. אני מרגישה לא כ"כ טוב עכשיו, רוב היום ישנתי וכשלא ישנתי אכלתי. ויש לי כל כך הרבה עבודה, ולא התקלחתי... בשביל מה, בשביל מה, בשביל מה... יש לי מחויבויות ודדליינים ואני לא רואה את הסוף שלהם, אני לא עומדת בזה, הכול כואב ומציק.

תודה שאתם פה אתי

קחי את הכל לאט

כשהלחץ עולה, תעשי הפסקה של חמש דקות, צאי החוצה, קחי נשימה עמוקה, תסתכלי על השמיים ותירגעי קצת. אל תתדחפי את עצמך לקצה. תדאגי לעצמך

מילקי110

New member
אלומה

אין מילים , מזדהה עם מה שכתבת מילה במילה

גם אני לא עושה ואין לי איפה לעשות את החג , או חגים בכלל , גם לי אין משפחה ממש כפי שכתבת הם מעניינים אותי כקליפת השום ואני לא מעניינת אותם ומעולם לא עיניינתי

אין מילים כואב לקרוא את מה שכתבת כי זה כאילו אני כתבתי , כמובן פרט לקטע של אין הורים ביולוגים , אבל המ מכאיב במיוחד כי יש הורים אבל הם כמו נוכח נפקד ...

אני דווקא לא רוצה למות אני רוצה לחיות , אבל לא את החיים האלה הייתי רוצה משהו אחר , חיים של אדם נורמלי ושפוי ... רק בעל ילדים , משכנתא .. חיים רגילים .. ולא את הטירוף והשיגעון

יפה שאת כתבת שיכול ליהיות שיש כאלו שכן רצו אותך ואת לא רצית אני , לא נראה לי שגברים רוצים אותי ... אין מילים אלומה , אי אפשר להגדיר את הכאב והסבל הזה במילים ...

אני מבינה אותך ומזדהה עם מה שכתבת ... נמאס גם לשמוע כל הזמן , חג שמח .. מה כל כך שמח בו ?

מילקי, ממוש

התכוונתי לגברים חרמנים ונשואים שבאים לעשות אצלי עבודות כמו טכנאי מזגנים, אינסטלטור ושות'. את באמת חושבת שזו מחמאה שהם רוצים אותי?? או שאולי הם חושבים שיצא להם פה איזה ז**ן מהצד שלא יחייב אותם ואותי בכלום, כיף-כף כזה, מה 'כפת להם? הם לא רואים בי יותר מאשר... את יודעת, לא אכתוב את המילה. רואים בחורה שגרה לבד, די חביבה בסך הכול, אז על מה גבר יחשוב? את יודעת מה ביקשו ממני? תאמיני לי שלא הייתי מאחלת את זה לא לך ולא לי, זה מגעיל אותי. אפילו הציעו שלא אשלם להם ושיבואו תמיד לתקן לי בחינם... עלק בחינם. איכס!!!!!!!!!!!

ולי יש שני אחים חיים, ברוך השם, ועדיין ההרגשה היא כאילו אני בלי (אחותי אישה מקסימה, אבל אינה מקור תמיכה בשבילי אלא אני בשבילה, אם כבר, אנחנו גם לא נפגשות כמעט בכלל, וגם אז די באקראי בקופת חולים או משהו). אז גם אני יכולה להבין אותך מה זה להיות עם ולהרגיש בלי.

חיבוק גדול ושיהיה המשך חג נסבל!

טריגר

אני רוצה למות (נו, מה עוד חדש תחת השמש...).
אחי ומשפחתו נסעו לבלות ופרסמו תמונות בפייסבוק... לא משעמם להם אף פעם, משפחה מלוכדת ומגובשת...
אחותי בטח יושבת מול הטלוויזיה וכוססת ציפורניים בגלל האח הגדול, היא לא מפסיקה לדבר על זה אפילו שזה משעמם אותי כי אני לא צופה בזה. וכל הזמן מדברת עם בעלה והילדה כשאני על הקו... זה מוציא אותי מדעתי... תתאפקו קצת, כאילו?!
ואני - אני לא לומדת לקח. להפסיק לצפות. להפסיק לקוות. להפסיק לרצות מאנשים את מה שהם לא יכולים ו/או לא רוצים לתת לי. המוגבלות פה היא שלהם ולא שלי.
ועדיין, הכאב הזה, שאני יכולה להתאבד פה מאה פעם ואף אחד אפילו לא ידע מזה עד שהשכנים יריחו משהו או שהשותפה תחזור ותראה שאני לא יוצאת מהחדר... אז אני שואלת אתכם - בשביל מה. אין לי שום עניין בחיים האלה. את מה שאני עושה אני עושה מונוטוני ובלי שום התלהבות, ואם צצה התלהבות קטנה ממשהו אני ישר מדכאת אותה.
רע לי ואני רוצה למות. לא רוצה יותר כלום. רק לשכב במיטה ולישון ולדמיין שהיא אומרת לי דברים טובים ומלטפת לי את הראש עד שאני נרדמת ולא קמה יותר לעולם.
ושום חתכים פה לא יועילו ואני עדיין עושה אותם.
ושום בולמוס לא באמת יקהה את הרגשות.
אבל את הזעם שלי אני לא מצליחה לכבות. אין טעם אפילו למילים, אפילו לדמעות. אין טעם לכלום, אני אומרת לכם. לכלום.
כל העולם מחוץ להישג ידי, ואני לא חפצה בו עוד. ואם ארצה, כלום אוכל להשיגו? כלום.
תמיד מתחת לבית שלי נוסעות הרבה מכוניות, אנשים בדרך לאיזה שהוא מקום מאיזה שהוא מקום אחר ואצלי הכול סטטי בגלל החרדות ובגלל הדיכאון.
אפילו לשבת בגינה מול הבית אין לי כוח. אין לי חשק. אין בשביל מה. אין בשביל מי. אני עושה דברים כי צריך לעשות, וגם אז רק את המינימום ההכרחי.
לא רוצה יותר. תכבו אותי. אני רוצה לכבות את (ה)אור.

מילקי110

New member
פשוט מילה במילה

גם אני אמרתי לא פעם שאם אפול ואמות כאן אף אחד אפילו לא יידע עד שהגופה תסריח , וגם איש לא יצטער על מותי.

מדהים.

וגם אני אתמול בסופר , כל אחד עושה קניות בישביל לארח או להתארח , ראיתי מישהי קונה כלים חד פעמיים , מישהי אחרת תבניות חד פעמיות , ממלאים עגלות עמוסות בישביל האורחים והמשפחה שיבואו

ואני שגם הייתי בסופר יום לפני ,, כי עדיין בקניות בסופר יש תחושה של נומרליות , אני גם אוהבת שמוכרות ניגשות אליי ומציאות גם לי מבצעים של גבינות .. כלומר : אני לא אוויר , גם אני גברת שהן רוצות למכור לה ..

וראיתי איך אישה אחת הלכה עם הבן שלה ואמרה לו שאין להם בישביל מה לקנות הרבה כי גם ככה הם נוסעים לצפון ... איזה דיכאון , אני מבינה אותך , מעבר להבנה עמוקה ... הלוואי ויכולתי לעודד אותך , למצוא מילים שעוזרות

ואכן גם לי רק אוכל עוזר , עדיין אחרי הכל ... אומנם לא באותן כמויות אבל עדיין ברגעים כאלה יש רק חבר אחד שאפשר לסמוך עליו שתמיד יהיה לצידי ברגעיי הקשים ...

אז הנה לך יש עוד אחת כמוך , עברנו דברים שונים אבל התוצאה שלנו זהה , רעב אדיר שרק אוכל יכול למלא .. חסכים אדירים של אהבה ורוך .. אין מילים . שנרגיש טוב אמן.. (אני הולכת להכין לעצמי משהו מה זה טעים אין לך מושג מאכל אסור )

עוד טריגר

אני רוצה למות, אני פוחדת למות, אני פוחדת לחיות, אני פוחדת לאבד אותה, נראה לי שכבר איבדתי אותה. איך אני אוכל להסתכל לה בפרצוף אחרי מה שהיא אמרה לי? גם היא כרעה תחת הנטל והעומס שלי. שוב אני מרגישה וחושבת ויודעת שאין אדם בעולם הזה שיכול להכיל את כולי. שוב אני מרגישה כמו מפלצת שאין לה מקום ודריסת רגל בעולם הזה, ואם כבר מדברים על דריסת רגל, אז כל מה שאני דורכת עליו אני דורסת אותו בלי כוונה. איך? לא יודעת. זה עודף משקל עצום לא רק גופני אלא גם רגשי. כל כך יותר מדיי. אני כל כך יותר מדיי. הלוואי שיכולתי לחתוך החוצה חלקים מתוכי ולהישאר רק עם כמה, באופן מתון, אבל איך? עוד לא המציאו ניתוח להוצאת חלקים מהאישיות. אני לא יודעת מה לעשות עוד. אנשים כל הזמן מבלים, אני רואה תמונות בפייס, בוואינט, בוואטס'אפ, מתחת לבית שלי התנועה זורמת מאוד... השותפה שלי והחבר שלה...
ורע לי. רע לי כל כך. זה לא שאני לא מכירה תודה על כל השפע והטוב שבחיי. אני מודעת להם ומודה עליהם כל הזמן, באמת. אני פשוט לא משתלבת במערך החיים הזה כאן. אני רוצה שהכול יהיה אחרת. אבל אני פוחדת. למות נראה לי פתרון טוב, אבל הוא סופי, ואני פוחדת מסופים. אני רק רוצה שהיא תרגיע אותי שהכול בסדר ושהיא תמשיך לראות אותי כמו קודם ולעזור לי. זה כל מה שאני רוצה וצריכה. ואם מישהו מוכן ללמד אותי איך נפטרים מהתלות הכל כך קשה שמשתקת אותי, אני גם כן אשמח.
בינתיים אני שמחה לספר לכם שסיימתי את העבודה סוף סוף. הידד לי. עכשיו נשארו המטלות של הלימודים, וכבר יש עבודה נוספת שממתינה לי...
אלוהים, אני מתביישת בקיום הארור והעלוב שלי. אני לא רוצה להיות. אני לא רוצה יותר. רק שהיא תחבק אותי ולמות אחרי זה ודי.
אני נחנקת. אני חונקת. אני מכבידה. זה נורא לשמוע את המילים האלה. נורא.

למעלה