פרסומת בצד המסך

איש אחת

New member
למוזילה יש בעיה קשה של תמיכה בעברית

למרות שהקישור מבטיח תמיכה, יש אתרים בעברית שפשוט לא נפתחים כשעובדים עם מוזילה. הסרגל של גוגל לדוגמא לא פעיל בעברית תחת מוזילה. לפעמים יש בעיה של כתיבה בפורומים. בגלל החסרון הזה שבשבילי הוא משמעותי חזרתי לאקספלורר.

נחמית

New member
האמת, לא הבנתי כלום ממה שהסברת.

אבל אני חלשה מאוד בשימוש במחשב. בכל זאת תודה.

vca

New member
וזה גם, בסופו של דבר, כלי

וגם אותו צריך להתקין ...

diday

Member
בסופו של דבר, אתה צודק.

הרי מאפס יוצא אפס, ויש צורך באיזה שהיא פעולה כדי להתפטר מהפרסומות המציקות. יתרון נוסף של עבודה עם דפדפן אחר, ולא הוספת כלים לדפדפן הנוכחי הוא בכך שכל כלי תוכנה שמותקן מאיט את פעולת המחשב.

רק עכשיו אני מבין את הקשר

איך הנושא הזה קשור למה שקרה כאן אתמול, ביום הכי ארוך בשנה. הייתי קורא לזה - הסחות דעת בצד המסך, יש דברים שראוי להתעלם מהם ולהמשיך הלאה. נתתי לך (לעצמי) עיצה פרימיטיבית, פשוט להתעלם. תודה נחמה על שניסית להכין אותי ומבלי שידעת זאת
. זאת לא יבינו במרכזי האקדמיה והמדע, אין להם עדין מכשירים לכך.

וואלה.....אלישוע

זוכר מה רשמתי לך במסר? אם לא..אז תסתכל בידיוק על נושא זה, החסינות מפני "רעשים חיצוניים" נהדר איך עשית את הקישור

גלי ר

New member
תודה על ההקשר

זה בדיוק זה הסחות דעת בצד המסך בפורום שאנחנו שמים לב להסחת דעת - אנחנו מקפיצים אותה קדימה. ולמרות זאת "כוח החיים" של הפורום נותן להודעה 72 שעות. תוך שלושה ימים - והיא תמות לה ותרבוץ במקומה. ותסחף לה אחורה בנחת עם כל הטוב והרע שסביבה. כמה שאני חושבת על זה יותר - זה פשוט נראה כמו שיעור טוב להבין איך העולם הפנימי יוצר את החיצוני. גלי

../images/Emo45.gif שיעור מצויין.

יהיו עוד הרבה, לאט לאט נוכל לראות איך מתקיים הקשר בין דברים. כמובן שנוכל להציץ רק בניצנוצים. זה השיעור שאומר לנו להמתין בשקט ולהתבונן על התהוות הדברים. אם לא ניתן לעשות זאת בהמתנה שקטה אז תוך כדי תנועה מודעת. לזכור שאנחנו נמצאים כאן ועכשיו ואילו העבר בזכרונות והעתיד בחלומות.

שיעורים כאלה יש בשפע

מה שנקרא... למדתי הרבה בשיעור הזה, אבל האם הייתי רוצה לעבור את זה ככה שוב ?ממש לא.....
יללה אני בים אם מישהו מחפש אותי

גלי ר

New member
טרולים

לפני כמה ימים דיברתי עם אח שלי שהוא איש אינטרנט ותיק. ספרתי לו על הפורום המקסים הזה וכמה כיף לי כאן. והוא אמר שהוא היה בכמה פורומים טובים שהיה כיף בהם עד שהגיע איזה טרול. לא הבנתי בדיוק כמה זה נחס. עכשיו אני מבינה. בעדינות וברגישות יצרנו כאן יחד משהו יפה. וטרול אחד בא ותראו...

מה הוא עשה גלי?

במקום של אהבה אמיתית ....אין מקום לדבר אחר אל תתני לזוטות להטריד אותך

למעלה