פרסי ט"ו באב מפנקים ב-

snavgm

New member
וקתרין? ורנה?../images/Emo2.gif

ואל תגידי לי שאת לא אוהבת את קתרין..

X יו יו S

New member
כן אותה כן

ורנה נראת לי יותר גרועה מאידי סתם שכחתי עד כמה אידי גרועה

adii1201

New member
קודם כל היא קורעת אותי מצחוק../images/Emo152.gif

ודבר שני, כן היא ביצ' שהיא שכבה עם טום לפני 20 שנה, אבל תכלס התגובה שלה בפינאלה לזה שהם נפרדים שבתה את ליבי
חוצמזה, אני לא קונה את כל הסיפור הזה שהיא עכשיו תצא עם טום (זה שמועות, זה לא ספוילרים), אני חושבת שהיא תהיה החברה שלינט צריכה

moshavnikit

New member
רק שתדעו שהסוף של עונה 7 שבר לי את הלב ../images/Emo7.gif

לינט וטום
איך זה קרה הדבר הזה?? ולינט הייתה כ"כ מעצבנת בעונה הזאת
אוח!

moshavnikit

New member
על מה?

על זה שלינט הייתה מעצבנת?? לא כולם חושבים ככה?! הקטע הזה עם סידור המשרד שלו

moshavnikit

New member
נראה לי שאני בסדר עם החוקים על פליסיטי

כי אני גם ראיתי בזה משהו מוזר ולא קשור לעולם שהיא כזאת מציקה ברמות לא טבעיות עד כדי כך שפתאום הגיעה הפרידה הזו..?! זה היה נראה לי פשוט הזוי ולא קשור לסדרה, להתנהלות שלהם כזוג.. לאהבה שלהם. במשך כל העונות זה היה די ברור שלינט היא הקשוחה מביניהם אבל זה משהו שטום מסתדר איתו כי גם בד"כ היא צדקה בכל מה שהיא עשתה, אבל הקטע של המשרד היה קיצוני ועשה ממנה מטומטמת שלא רואה אותו ממטר וזה ממש לא היא. נכון שבד"כ היא נוטה לא להתחשב ברגשותיו, אבל לא עד כדי כך. 1. עדי היא אינצקלופדית פליסיטי הופמן מהלכת. יש לה יותר תמונות שלה מאשר לפליסיטי עצמה - סבבה. 2. אסור בתכלית האיסור לומר דברים רעים על לינט בפורום. אסור להגיד שהיא זקנה או מכוערת, שהיא מסרסת את טום, שהדמות שלה מעצבנת או מיותרת או חס וחלילה לתמוך בפרידה של לינטום - אני מתנגדת לחלוטין לפרידה שלהם והדמות של לינט לחלוטין לא מיותרת, אבל היו כמה יציאות ממש מעצבנות שלה בעונה 7 ופרק המשרד זה היה סירוס במלוא מובן המילה
3. אסור להביע חיבה כלשהי לדמותה של סוזן או לשחקנית שמגלמת אותה. no can do
מה יש לכם נגדה, מה??? 4. אם לרגע חשבת להעביר ביקורת על קישורי המשחק של פליסיטי הופמן אנחנו ניפרד בברכת היה נעים להכיר אותך...
לא יקרה 5. והחוק הכי חשוב בפורום: לעולם אל תשליכי לאוויר הערות הומופוביות. כולם פה סטרייטים בארון שמתכחשים לדחפים ולצרכים המיניים שלהם אבל יצלו אותך בחיים אם תאמרי משהו על בני מינם. סבבה

adii1201

New member
כפרעלייך../images/Emo99.gif

אני מסכימה. ולינט עיצבנה גם אותי, אמרתי את זה כבר מספיק פעמים בעבר
ומה שיש לי נגדה זה שהיא האדם הכי מעצבן ביקום!!!! יש כמה שחקנים שאני לא מסוגלת לסבול שחושבים את עצמם אלוהים כשבתכלס הם לא שווים כלום. טרי האטצ'ר מובילה את הרשימה הזו, מיד אחריה טום קרוז וקמרון דיאז. הם שחצנים, הם חושבים את עצמם ובגדול הם אנשים מגעילים. והם לא יודעים לשחק מי יודע מה. ואז מגיעה סוזן- הדמות הכי מעצבנת שנוצרה בטלוויזיה! הרעיון של מארק לעשות אותה קלאמזית שאין לה אהבה- היה נניח שחמוד בעונה אחד. אח"כ היא נהייתה פתאט ומעצבנת והיא פשוט דורשת סטירה! אבל ברצינות! זה לא מצחיק, זה לא חמוד וזה בעיקר מעצבן. במיוחד כשחצי פרק אם לא יותר מתרכז בה ובשעמום הגדול שקוראים לו הציצים המזויפים שלה. אם הייתה יודעת לשחק אולי זה היה נהיה נסבל יותר, אבל בגדול סוזן כדמות מעצבנת לי את החיים. עכשיו אני לא יודעת אם פה כולם נגררים כי הם מפחדים ממני (אני בנאדם מאוד נחמד, בחיי
) אבל ברשת באופן כללי רוב האנשים לא מסוגלים לסבול את סוזן, בלי שום קשר לטרי האטצ'ר (אצלי זה סתם בונוס
) כך שכנראה שהיא באמת מעצבנת
יש מלא סקרים בפייסבוק מי צריכה לעוף ואת מי צריך להרוג וזה תמיד סוזן וזה לא מכור ואני לא אחראית לזה

moshavnikit

New member
כנראה שיש לי מזל שאני לא מודעת למגרעות

של טרי האצ'ר ולאיך שהיא במציאות. כי בסדרה סוזן זו אחת הדמויות שהכי מצחיקות אותי ושאני הכי נהנית מהן, היא שחקנית מעולה לדעתי.

למעלה