פרסי ט"ו באב מפנקים ב-

snavgm

New member
ןהאמת- שמה שהביא את ABC

לרעיון לעשות את BOP היה הופעת האורח של דיינה בקאסל שהייתה מעולה וגם הקפיצה את הרייטינג של קאסטל מעלה מעלה... אז מה? חשבת שהיא ההיתה טובה בקסטל? אני לא מתה על הג'אנר. אז קשה לי אבל דיינה..ישלה צ'ארם מיוחד.

adii1201

New member
וואי בקאסל היא הייתה מדהימה!!!

חברה שלי הכריחה אותי לשבת לראות קאסל אז ניצלתי את זה שהייתי בבית עכשיו שבוע וחצי וישבתי במרתון קאסל כל יום איזה 6 פרקים. ניית'ן חמוד וחתיך ממש ובקט חמודה וזה נחמד והכל אבל הכל שם נורא צפוי, נורא ידוע מראש ונורא ממוחזר מסדרות אחרות מהסוג. אבל ההופעת אורח של דיינה הייתה מעולה!!!!! ממש נהנתי מהפרקים האלה שהיא הייתה בהם!

snavgm

New member
כפרעליך! ועל דיינה!

קאסטל נחמד. סביר המתח ביניהם חמוד. ודיינה סוף סוף קיבלה תפקיד לנעוץ בו שיניים מה שלא היה לה בדספרט. אבל אם היית רואה דברים שלה מהעבר- צ'יינה ביץ/ למשל או סרטים כמו סיפרה של מארגרט סנגר- היית מבינה א הכישרון שלה. היא מדהימה. במיחד בתפקיד נשים חזקות.

adii1201

New member
אני הבנתי את הכישרון שלה גם בדספרט

אמרתי לך את זה כבר כמה פעמים, אני מאוד מעריכה אותה בתור שחקנית, ולכן אני חושבת שהיא מבוזבזת בבאדי אוף פרוף כי זו עוד סדרה שכולנו כבר ראינו... זה הכל

snavgm

New member
לגמרי מסכימה. !

דיינה כישרון גדול עם קסם מיוחד וצ'ארם יוחודי מגיע לה סידרה יותר מיוחדת גם אני מאוכזבת שכל מה שמצאו לה זה BOP. אבל זה ז'אנר שהולך.. הרבה אוהבים גופות ועלילות רצח (איחס!) אני גם לא ממש נוהרת לראות את זה. ראיתי רק כמה פרקים. אני מתה עליה בסדרות דרמה שיש לה דמות עם עומק ואישיות. במיוחד כשהיא משחקת.אישה חזקה.פורצת דרך. ב BOP בנו לה דמות כזאת. אז העלילה הדרמתית סביב הדמות שלה (אישה קרייטריסטית, גרושה בעלה הבת שלה אמא שלה וכו וכו מעניינת)

adii1201

New member
אני גם מחבבת את זה. פעם, פעמיים

לא יותר
אני כבר בפרק 5 של BOP וזה נחמד, אבל שוב, פעם, פעמיים, זה ממצה... כן, אבל זה לא הפואנטה של הסדרה- וזו הבעיה בעצם...

למעלה