לא ברור לי מה הקשר לקוסמטיקה,
אבל הנה ציטוט שלה מתוך ראיון בג'רוזלם פוסט: "I had doubts of course. At first, I wasn't sure that it would work. I had a lot of luck. For quite a while, I didn't receive a higher academic status. I didn't feel any discrimination against me as a woman scientist, but I hadn't produced a lot of science journal articles. The Weizmann Institute showed me respect and didn't require many administrative tasks, so I was quite independent. I did what I wanted." לי זה לא נשמע כאילו יש לה משהו נגד מכון וייצמן.... האמת הפשוטה היא שעדה יונת היא מדענית אמיצה מאד, שלקחה על עצמה פרוייקט ארוך-טווח ומסובך לאללה מבחינה טכנית, עם סיכויי הצלחה לא גדולים. עד שזה הצליח, לא היה לה הרבה מה לפרסם, ולא היתה למוסד שלה (וייצמן) סיבה מיוחדת לתת לה קביעות. יש הרבה מדענים בעולם, וכל אחד חושב שהוא יצליח ויראה לכולם, וקשה מאד לדעת מראש מי מהם יתגלה בדיעבד כצודק. לעתים המדען עצמו רק עושה רוח, לעתים הפרוייקט מתגלה בדיעבד כשאפתני מדי, ולעתים סתם יש מזל רע. אם אני הייתי בהנהלת מכון וייצמן בשנות השבעים ותחילת השמונים, לא הייתי רואה סיבה מיוחדת לתת דווקא לעדה יונת קביעות על פני חוקרים אחרים, או לתעדף אותה במימון. כל הכבוד לה שהצליחה כנגד כל הסיכויים, אבל ממה שאני קורא, לא היתה פה אפלייה או נסיונות לשים לה מקלות בגלגלים, אלא רק ריאליזם של ניהול מוסד מדעי, וכנראה גם יונת עצמה מודעת לזה. המקור:
http://fr.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1204546432149&pagename=JPost/JPArticle/ShowFull