פרצופו האמיתי של איתי התגלה אתמול בחצות:

shlomitgueta

New member
שי הוא נחש בריבוע:

הוא מנסה לעבוד על דיירי הבית וגם על הקהל בבית שמתם לב איך הוא לא הצביע נגד צבר ושיפרה? שמתם לב שהוא אמר לרנין:"למרות שצבר התרחק ממני אני עדיין אוהב אותו" כמובן הוא ידע שרנין תגיד לצבר את זה

insane sanity

New member
רנין שחקנית מול הדיירים ומול הקהל.

מבחינת הבית, היא מסתגלת ומתחברת לכל אחד. מכבדת ובסדר עם כולם. משפיעה ובולטת, אך לא מראה זאת בשביל לא לאיים על אחרים. מבחינת הצופים, מראה צדדים שונים בה, מספקת דרמות ועניין, בגדר הנורמלי (עדיין). היא תגיע לשלבים האחרונים..

shlomitgueta

New member
גם לי נראה כך... אבל היא

מעצבנת אותי כשהיא שולפת את הסכין שלה ותוקעת בגב!

insane sanity

New member
גם אותי.

אבל המשחק הזה דורש. אי אפשר להישאר נקיים לחלוטין. אותי יותר מעצבנת ההצגתיות שלה, בדומה להצגתיות של עינב.

shlomitgueta

New member
גם נכון- אבל היא יותר בקטע של:

'אני מחכה לכל אחד ואחד כאן עם הסכין שלי, לאשר-אני אציג את נושא צביעות הדת, לאיתי-אני אציג את ההצקה, לרנין-וולגריות, עם צבר היא תנסה להציג את נושא הישראלי פלסטיני' וכן הלאה בשיחה שלה בערבית לאמא שלה בתמונה היא אמרה: 'אמא את יודעת שבאתי לכאן כדי לדבר על המצב של הערבים, אני רק מחכה שיצטמצמו כמות האנשים ואז את תראי, את יודעת שאין עלי בפוליטיקה'

shlomitgueta

New member
ההפקה שידרה את זה אבל ברגע שהיא

לא הפסיקה לדבר הם חתכו ועברו למשהו אחר דרך אגב רנין מרבה לדבר לתמונה אבל ההפקה כבר ירדה ממנה

insane sanity

New member
כל עוד זה לא בפנאטיות או בכפייה..

(כמו שאשר ועינב נוהגים) זה בסדר. היא עוד לא עשתה משהו שעובר את גבול הטעם הטוב. היא הרבה מדברת...

24 שעות 1

New member
רנין בחיים יותר גרועה

אנשים שלמדו איתה -ומתוכם גם נוצרים מספרים שהיא מניפולטיבית ברמות ובחורה שקרנית ורעה

Lomsahne

New member
מזה התגלה...

אני אישית הייתי בשוק,כי ראיתי את השיחה שלו עם צבר הוא אמר לו שהוא מאמין שרק הוא יצא חבר אמת מהוילה ואמר לו שהוא צודק ואחרי זה עוד ביקש סליחה וחיבק אותו ואחרי זה ללכת ולהגיד את מה שהוא אמר לונסה ?{שאגב הצדיקה את צבר ואמרה שצריך להגיד דברים בפנים}. אגב לדעתי איתי נפגע בגלל שהוא חשב שצבר רוצה להעביר את האש אל אחרים אבל זה לא נכון בכלל הוא רצה לקבל גיבוי מכל דיריי הבית,וברגע שזה היה קורה האש לא הייתה יכולה להיות מופנת כלפי מישהו ספציפי,ת'כלס צבר צודק הוא מבין שהוא לא מקבל גיבוי מהוילה מאותה סיבה שהוא לא קיבל גיבוי מהבית בחוץ-כולם חושבים שזה תוכנית בידור ולא ראי של החברה שלנו {לצערי אני רואה את התוכנית הזאת כפחות או יותר ראי של החברה שלנו וככה היא באמת נראית}

Lomsahne

New member
דרך אגב...

באתי לכתוב הודעה על זה אבל כל פעם הייתה תקלה בתפוז עד שבסוף התייאשתי אחרי שראיתי שעתיים את שפרה ישנה והלכתי גם לישון.

shlomitgueta

New member
אני מסכימה איתך מילה במילה! אתה ממש

ממש צודק גם אני רואה את התוכנית כראי של החברה המוגשת לנו בתוכנית בידור ואני כואבת את כאבו של צבר על מה שנגרם לו כי הוא באמת בין היחדים אם לא היחיד שבאמת דואג לחיות יחד כקבוצה ולהוקיע ממנה את המזיקים. בנוגע לאפיה בשבת זה לא היה במכוון בכלל אף על פי שעדיין הוא לא עובר עבירה כי המטבח שייך לכולם ואין כפיה דתית יותר נכון לא אמורה להיות

אפרופו איתי...

הוא מעצבן אותי ברמות קשות. כשהוא עם קבוצה אחת, הוא מצדיק אותה, שהוא עם קבוצה אחרת, הוא מצדיק אחרים. אין לו שום דיעה כל מה שאומרים לו הוא מסכים, הוא ממש נשמע לי כמו אדם ללא חוט שדרה, גם אם "משחקים את המשחק" לא מוותרים על הדעות שלך, לא יתכן שהדעות שלך תואמות את של כולם, אחרת איך בקבוצה אחת אתה מצדיק אותם, ואחכ מצדיק את הקבוצה השניה. וזה אחרת משי, כי שי עושה את זה אטרטגית (ושלא תחשבו לרגע שאני מצדיקה את זה) אבל הוא עושה את זה בקטע של תיחכום ששום צד לא יחשוב שהוא נגדו,\ אבל אצל איתי זה פשוט ממקום של חוסר בטחון, כל הזמן להצדיק את מי שהוא מדבר איתו.

shlomitgueta

New member
צודקת- איתי בלתי נסבל:

מההתחלה לא הבנתי למה אני לא מסוגלת להתחבר אליו, שאלתי את עצמי איך הגיוני שבחור שלכאורה "מכבד" את כולם, לא מרכל, עוזר בכל עבודות הבית גורם לי לסלידה שכזו כשאני מנסה לשכנע את עצמי שהוא בסדר. כנראה שגם שפת הגוף שלו משדרת משהו אחר ממה שהוא מתכוון. אני בעיקר שונאת שהוא דוחף את הקללות בכל משפט

הוא גם אמר שבמקרה של לאון זה טוב

שהוא שונא אותו... יעני הוא אמר ללאון שהוא שונא אותו בארוחת ערב ולאון אמר לו ששינאה זה דבר חריף להגיד אבל אפשר לא לחבב, אז איתי אמר ללאון שבמקרה שלו (של לאון) זה כן טוב לו (לאיתי) לשנוא אותו...לא יודעת למה אמר ככה.. בכל אופן איתי הוא סתם פופאי מגעיל....

למעלה