פרצופו האמיתי של איתי התגלה אתמול בחצות:

shlomitgueta

New member
אוי איזה גועל להגיד דבר כזה

לאיתי הזה אף פעם לא הצלחתי להרגיש אמפתיה

shlomitgueta

New member
והנה עוד צד שלילי התגלה ברגע זה:

יום שישי 10.10 16:10 שיחה של שפרה עם רנין וונסה בזמן שהן מתאפרות בחדר ונסה אומרת שהיא מתחילה לחשוד שאיתי משחק איתה ומתחרמן איתה רק בשביל המשחק כי הוא טוען ששלוש שנים לא היתה לו מישהי רצינית והוא לא שוכב עם בנות אם זה לא רציני. ונסה בכלל לא אכלה את הסיפור הזה. בנוסף איתי וונסה התנשקו מתחת לשמיכה ומתברר שכשונסה סיפרה את זה לשיפרה ורנין הן מיד אמרו:"אבל הוא אמר שלא התנשקתם" ונסה כבר התחילה להבין שמשהו פה מסריח ומבחינתה אם צריך היא טעיף אותו על טיל למדרגות

shlomitgueta

New member
בסלון? אנחנו מדברים על

היום בו התוכנית שודרה והראו את אשר ועינב קובעים להדיח את שיפרה וצבר ואז צבר אמר שהוא שמח שהצדק יצא לאור ושפרה אמרה לאשר שהוא אכזב אותה ואף אחד אחר מדיירי הבית לא הגיב גם לא איתי וזה הפריע לצבר

MissPop

New member
לא ראיתי את זה...

אבל יש לי תחושה עמוקה שאיתי או צבר יועמדו להדחה ביום ראשון ואם כן (עם כמה שאוהבת את איתי) מעדיפה להשאיר את צבר, לא מגיע לו ללכת בגלל שמתחמנים עליו כל הזמן כי הוא ישר מדי... הוא היה חמודי אתמול בשיחה עם רנין כאב לי הלב שהוא לא ראה את הפרצוף האמיתי של שי ועוד רנין ניסתה לשכנע אותו ללכת לדבר עם שי... איי איי איי... כמה תמימות בשיחה אחת ובטח שי צוחק לעצמו...

shlomitgueta

New member
לי יש הרגשה שאיתי אבל

זה מאוד תלוי אם כולם יועמדו להדחה או שהמתמודדים יבחרו. ואכן צבר מקסים הן חיצונית והן פנימית והוא כל כך רגיש שזה ממש לא פייר אם יועמד להדחה והוא באמת חכם אבל גם תמים הלוואי וזה יהיה איתי

אני לא חושבת שצבר יהיה מועמד להדחה

אני כמעט בטוחה שאשר לא יצביע לו הפעם, ואז גם אם ודגש אם עינב ויוסי יצביעו לו אני לא רואה, מי עוד...

MissPop

New member
לי יש תחושה שרנין ו/או איתי ו/או שי

יועמדו להדחה יחד עם צבר, עינב ויוסי, עוד לא החלטתי מי מהם בטוח. צבר לדעתי דווקא יבחר בשי ויוסי להדחה... לא יודעת למה אבל אולי זה המשהו הקיצוני שהוא ירצה לעשות? מי יודע... אבל לדעתי רנין תהיה מועמדת להדחה ואם כן אני באופן אישי מעדיפה שהיא תעזוב מאשר איתי. למרות שבתכלס זה לא יקרה....

shlomitgueta

New member
והנה עכשיו:

שפרה ולאון חוקרים את איתי על הקשרים שלו ועל יחסי המין בחייו מול ונסה

shlomitgueta

New member
איתי סיפר ש:

גבר נישק אותו כשהיה שיכור מעולף וזה לא עשה לו את זה אבל אח"כ הוא סיפר ששיתף פעולה בכמה אקטים מיניים קבוצתיים ואז אמר לונסה משהוא בצרפתית ונסה קמה בצעקה ואמרה:"אין מצב שאני מתחתנת איתך עכשיו, זין אני מכניסה דבר כזה לאבא שלי" אם מישהו הבין מה הוא אמר לונסה בצרפתית אני אשמח לדעת.

אור2221

New member
איתי והסיפור שלו היה תאונת רכבת שעומדת להתרחש

אני כצופה יודעת שהוא יתחרט על הסיפור הזה, איתי גם יודע שהוא לא ממש רוצה לספר על זה לונסה, לשאר דירי הבית ולכל עם ישראל - אבל הוא לא מסוגל לעצור בעצמו.

shlomitgueta

New member
יש לו בעיה רצינית- הוא כל הזמן מדבר

כי הוא רוצה להיות במרכז העניינים (עזבו שמה שהוא אומר אף פעם לא נגמר או לא מגיע לפואנטה מעניינת) ואם הוא לא מדבר אז הוא רוקד בחיתיות או מדיח כלים עכשיו הוא גם התחיל לעשן כדי להיות "מקובל" הביטחון הגיע אליו אחרי שהדיח את ערן. בטח הוא זומם להעיף את שי וצבר עכשיו

למעלה