פרקי השבוע
[1.1 - 5.1]

../images/Emo41.gif פרק של יום ראשון - 18

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: התינוק ומי האמבט
תקציר: האוס והצוות שלו נאבקים לגלות מה גורם להפרעה בתפקוד המוח והכליות של אישה הרה, אך לאחר שהאוס מזהה את המחלה, האישה ובעלה חייבים להתמודד עם החלטה שוברת לב: לבחור בינה לבין התינוק שעוד לא נולד. בינתיים, ווגלר מתאמץ להגיע לפיטוריו של האוס. הוא קורא להצבעה, אבל כשוילסון מסרב לערוך אותה, ווגלר מאיים לקחת את כספו חזרה אם וילסון לא יצביע. בסופו של דבר, קדי חייבת לנקוט עמדה נגד ווגלר. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Babies & Bathwater
תקציר: While House and his team scramble to discover what's causing brain and kidney dysfunction in a pregnant woman, Vogler is working to get House fired after House's pharmaeutical speech. House determines the illness, but the woman and her husband must struggle with an emotional and heartbreaking choice: choose between her or that of her unborn child. Vogler calls for a vote to remove House, but when Wilson refuses to make the vote unanimous, Vogler threatens to take his money if Wilson isn't voted out. Finally, Cuddy must take a stand against Vogler. פרטים נוספים
יצא לראשונה ב: 19 ל4 2005.
כתב: Peter Blake, Dave Shore
ביים: Bill Johnson
שירים בפרק: Grant Lee Buffalo – Happiness שחקנים אורחים
ד"ר סימפסון – Ron Perkins
רייצ'ל קפלן - Natalie Shaw
אנדריאו קפלן - Michael Simpson
גייל פרידמן - Diane Sellers
אנג'ל [שוטר] - Kevin Brief
דייויס [שוטר] - S.E. Perry
ד"ר פרת'ר- John Berg
רופא מרדים - Reggie Jordan
נעמי רנדולף - Marin Hinkle
סין רנדולף - Michael Goorjian
ד"ר לים- Kenneth Choi
אדוארד ווגלר- Chi McBride צפייה נעימה!

Tal2012

New member
איי.. אני אוהבת את הפרק הזה../images/Emo9.gif

זאת רק אני או שהחלום של האוס בהתחלה היה ממש ממש טוב ?
ואגב, שמתי לב למשהו מוזר, אולי פאשלה קטנה - (בחלום) כשהאוס קם לכיוון ווגנר , הוא הולך בלי המקל שלו.. והוא די רגיל נראלי. היה קצת מוזר אבל לא נורא
פרק יפה
איי ווילסון הזה...

pink panther 8

New member
זה היה במכוון

זה שהאוס לא צלע היה במכוון כי בפנטזיה שלו הוא חלם שאין לו את הצליעה כפי שראיתם הוא כלל לא צלע, אני אהבתי את זה.. בכלל הפרק הזה הוא אחד הפרקים היותר אהובים עלי כי העיפו את ווגלר!

Tal2012

New member
גם אני חשבתי על זה אח"כ

ובאמת הבנתי את המשמעות של זה
חחח הרג אותי " יש לך סרטן דרגה 4 " ולשנייה הייתה לי צביטה בלב של " יש !! " . אחרי דקה ; פורמן וצ'ייס מעירים אותו

Palmer3

New member
אני היחידה שהרגישה ש...

האוס היה טיפ טיפה יותר נחמד הפעם משאר הפרקים.. לא יודעת, פחות ציני וקר לאנשים. אולי בגלל פיטוריו של וילסון? אולי מפני שחשש לפיטוריו? בכל מקרה, נחמד להפטר מווגלר :)

pink panther 8

New member
אני הייתי הולכת על ההשארה...

שזה בגלל שקמרון לא הייתה בפרק הזה והיא לא הייתה שם איתו אז הוא התחיל להתנהג טוב יותר! קמרון תחזרי רוצים את האוס בחזרה
ספוילר אנשים קמרון חוזרת בתמורה לכך שהאוס יצא איתה לפגישה!

Tal2012

New member
לא היחידה

יש לו בהחלט קטעים שהוא רואה את רגשותיהם של החולים או של החברים שלו לעבודה.. ובמיוחד עושים על האוס קלוזאפ על מנת לראות איך הוא מקשיב בשקט ולא מגיב..
אחד הדברים שאני הכי אוהבת
ואיך וילסון התעצבן עליו - זה באמת שינה קצת את האוס

pink panther 8

New member
כן נראה לי שהוא קלט שהוא עשה...

משהו לא בסדר... אבל בכל זאת זה היה הדבר הנכון לעשות(הכוונה לאיך שהוא התמודד עם הנאום)

lorien

New member
חחח

ברור שהאוס התנהג יפה יותר. זה היה פרק אמוציונאלי במיוחד. אפילו הוא לא יכול להשאר ציני כשמשהו כזה קורה. מין הסתם שאכפת לו מהמטופלים שלו, רואים את זה בכל פרק. אז בטח שזה עשה לו רע בבטן. וגם פיטוריו של ווילסון, הבן אדם היחיד שבאמת חבר שלו... הוא אוהב אותו!
אין מצב שהוא ישאר אדיש לעומת הקרבה שכזאת.

Palmer3

New member
גם, איזה חמוד וילסון כשהוא אמר

שכל מה שיש לו זה את הנישואים המתפרקים שלו ואת החברות שלו עם האוס. ואם הנישואים מתפרקים אז נשאר לו רק האוס... אני אומרת לכם, בטח בעונה ה2 הם יהיו יגלו את רגשותיהם והם יהיו יחד..זה יכול להיות מגניב

למעלה