פרקי השבוע
[1.1 - 5.1]

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif היו יציאות טובות

**תחילת הפרק** האוס: " ראיתי אור אצלך בבית " קמרון : " עכשיו בוקר " חחח
זה הרס אותי. וכמובן שגם הקרב מוחות בין צ'ייס לפורמן = עשוי כל כך טוב
סוף סוף פרק בלי ווגלר

אהבתי כשהוא בא

אל קמרון וכזה "Vogler is dead"
ואהבתי גם את ההתעללויות בצ'ייס, כ"כ הגיע לו.

pink panther 8

New member
זה לא קשור לאיך שהוא נראה זה קשור

למה שהוא עשה להאוססס הוא הלשין עליו מניאקקקק

pink panther 8

New member
צודקת!

אהתי את שתיי השיחות שלו עם קמרון ואת העימות בין צ'ייס לפורמן... גם אהבתי את הסוף שהוא ראה את הילדה מספרת להורים וצ'ייס אמר לו שהכל יהיה בסדר והאוס אמר אני יודע!! איזה ממיס הוא כשהוא מתחשב
וגם אהבתי את הרופאה היהודייה חחח כפרות עליה

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי זה היה פשוט קטע ענק ../images/Emo70.gif

וקמרון מסכנה נלחצת ממנו והיא : " מה ... " הוא : " לא, הוא לא באמת מת " ואז מסביר לה שהוא ימות בגלל הרעיון שלו
אוי היציאות שלו חח אני כל פרק מכינה לי מראש כמה טישויים חחח אני פשוט בוכה מרוב צחוק לפעמים

lorien

New member
הוא באמת חמוד

והוא לגמרי אמין. זה פשוט מדהים איך שהתפקיד תפור עליו. פשוט אחלה ליהוק :) דווקא חשבתי שהוא ילך על היהודיה כי היא היתה מגניבה כזאת, בסטייל שלו. הוא אפילו לחץ לה את היד....

pink panther 8

New member
את היהדוייה אהבתי הכי הרבה

היא הייתה צינית כמוהה וזה היה בסדר עם היה עוד אדם בצוות אבל את קרמון אי אפשר להחליף..

Palmer3

New member
הפרק השלישי- אהבה כואבת...

חחח ראיתם? מי כתב לו את הטקסט של המסעדה: "לא נראה כל כך טוב.." פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה, היה פרק יפה, אהבתי.

lorien

New member
דווקא אותי הוא איכזב....

3 דקות של הדייט שלו ושל קמרון? וזהו? זה כל מה שאנחנו מקבלים? ואני כל כך ציפיתי לפרק הזה..... וקמרון כמו מטומטמת במקום לומר לו שהוא כן good looking ושהוא כן נחמד, רק בדרך המוזרה שלו, והוא חכם ואכפתי ומצחיק לגמרי, ושהיא אוהבת בו את זה, פשוט יושבת שם ובוהה בו. כל הכבוד.

נכון זה היה דייט קצר...

היה צריך להמשיך אחרי הרגע שהיא בהתה בו.. אני מוכרחה לציין שהאוס ניראה היום ממש מושך בדייט.. טוב נו הוא תמיד ניראה מושך פרק יפה כמו כל הפרקים..

הכי אהבתי את הציטוט..

כשהוא הוציא את הפרחים מהמקרר ואמר לוילסון thats a bit lame, ha? ווילסון עונה לו- i think she likes lame חמודים.. אולי נעשה שרשור ציטוטים?

למעלה