פרק מספר שלוש יצא! D:

Digi Lista

New member
וואלה???מי צריך את וואלה?...

כבר שנים שאני מפתחת כזה משחק,מה פתאום הם לוקחים את הקרדיט?...

Wolf GiRL™

New member
אני בטוחה שזו גנבה של הפטנט שלך....

רק את יכולה להיות כזאת מתוסכלת
.

Digi Lista

New member
בדיוק../images/Emo24.gif

את הרי יודעת כבר שנים של תיסכולי מחשב איתי ועם ירוחם ולכן את העדה המרכזית שלי במשפט תביעה על גניבת זכויות יוצרים
הם יצאו מורשעים,עד שאני כבר מפתחת פטנט מדהים הוואלה האלה חושבים שיגנבו לי אותו מתחת למקשים,בושה
שנעשה בהם הפיכה?...אני הסלב(
)שהמציאה את זה וכול התהילה מגיעה לי

Wolf GiRL™

New member
אכן, את הסלב!

GO STATA GO STATA GOOOOOOOOOOO בתמיד לשירותך בכל תיסכול
, אני אשמח להעיד, אנחנו נראה להם מזה זכויות יוצרים!!!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

סוף סוף דברי חוכמה וטעם כאן בפורום,העבודה והאנרגיות הרבות השתלמו לי
|
עכשיו נעבוד על ניסוח מכתבי התלונה הרשמיים שיופצו בתקשורת באמצעות מערך יחסי הציבור המתוחכם שלי,את תהיי הסוכנת האישית שממונית על המיתוג שלי בתביעה נגד גנבי זכויות היוצרים,אחרי הכול כדי להצליח בתחום זקוקים לסוכן טוב שיאמין וידע לנתב את ה|כוכב| עד שתצא האמת לאור(את גם אחראית לסדר את הנושאים השוליים והכלכליים עם עורכי הדין שייצגו אותי,למרות שאני יכולה לייצג את עצמי מצויין,אבל אני דואגת גם לאחרים שלא יהיו מובטלים...)

Wolf GiRL™

New member
You are so KIND!!!

תודה, תודה, תודה, שנתת לי עוד משהו לעשות חוץ מהעבודה בביולוגיה ושעורי הבית להגשה במתמטיקה, אבל אני חייבת לסרב. בכל מקרה אני בטוחה שאיזה מובטל יצטרך עבודה בקרוב, אז את תהיי בסדר, חוץ מזה את באמת רוצה שאני אתטפל במשהו שקשור למספ7ים?

ואתן יודעות שהשרשור הזה אמור להיות

השרשור על הפרק, נה? אל תהפכו אותו לאוף. וליסטה צריכה להגיב בשרשור של המפגש, היא מתחמקת...

Serf SaN

New member
ד"א..כל אלה שלא מורידים את הסדרה

בגלל שהמחשב לא יכול להוריד או משו, תמיד אפשר לראות ב-יוטיוב. איכות קצת קקה, אבל מתרגלים. ^^ זה יכול לפתור בעיות רבות..

קורורו

New member
לא ראיתי דיג'ימון, ראיתי כל מיני

קליפים כאלו ואחרים (פספוסים ושטויות ^^') ופרקים של אנימות אחרות... היה ממש טוב!

למעלה