XD
ר רייסטלין מאגר New member 20/4/06 #43 XD אבל על מה את מדברת? הפרקים של רוב האנימות נמשכים רק עשרים עד עשרים וחמש דקות, ואף-פעם עוד לא הורדתי פרק ששוקל מעל 270 מגה (וגם כאלה לא היו לי הרבה).
XD אבל על מה את מדברת? הפרקים של רוב האנימות נמשכים רק עשרים עד עשרים וחמש דקות, ואף-פעם עוד לא הורדתי פרק ששוקל מעל 270 מגה (וגם כאלה לא היו לי הרבה).
ק קורורו New member 20/4/06 #44 כי לורי עבריינית גדולה יותר מכולנו, ומורידה גם סרטים בטח!!! (אנחנו לא קצת מכניסים את סטטה לצרות פה?)
ר רייסטלין מאגר New member 20/4/06 #46 אה, וואלה, סרטים שוקלים ככה../images/Emo3.gif וכן, כדאי שנפסיק. מה גם שאנחנו הורסים את שרשור הפרק השלישי. אולי ליסטה תמחק את כל הודעות האוף מהשרשור וזהו. הן גם ככה מסכנות אותה.
אה, וואלה, סרטים שוקלים ככה../images/Emo3.gif וכן, כדאי שנפסיק. מה גם שאנחנו הורסים את שרשור הפרק השלישי. אולי ליסטה תמחק את כל הודעות האוף מהשרשור וזהו. הן גם ככה מסכנות אותה.
W Wolf GiRL™ New member 20/4/06 #47 האמת שזה לא ממש משנה... והיא יכולה למחוק, כי לא דיברנו בכלל על הפרק השלישי.
W Wolf GiRL™ New member 20/4/06 #45 לא על אנימות.... אני גם ראיתי הבית הלבן ותיקים באפלה דרך BT, אורך פרק של שתיהן הוא 45 דקות ובבית הלבן השגתי מקור מעולה של DVD-RIP ו 350 מגה בייט לפרק, סדרה מעולה!
לא על אנימות.... אני גם ראיתי הבית הלבן ותיקים באפלה דרך BT, אורך פרק של שתיהן הוא 45 דקות ובבית הלבן השגתי מקור מעולה של DVD-RIP ו 350 מגה בייט לפרק, סדרה מעולה!