m i c k e y 15
New member
פרק סיום../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo73.gifפרק 32../images/Emo182.gif
אוקי זה הפרק האחרון לפיק שלי...אני מקווה שכולכן אהבתן אותו מההתחלה ועד עכשיו, הסוף. הפרק יצא ארוך מן הרגיל כמו שבזמן האחרון יוצא לי...וגם בו יש הרבה אקשן ומצב אחד במיוחד יזכיר לכן משהו ואני בטוחה שכולן פה יגידו לי מה
תקציר הפרק הקודם לבקשת קלי
מיקי,דני טום מאי וג'ולי נדהמו לגלות שהאיש המטיל טרור על הסופר הוא מייקל. מיקי מנסה לשכנע את מייקל לרדת ממה שהוא תכנן ולעזוב. מייקל מראה את כוחותיו כאשר הוא יורה באחד האנשים שהיו בחנות. מיקי החלה לפחד. היא גילתה את מה שמייקל עשה לי בטיול שלהם והתפרצה עליו. טום ניסה להרגיע אותו וחטף כדור, יחד איתו דני. מיקי התמוטטה ולא האמינה למראה עיניה. בעודה מנסה לברוח היא נפלה במדרגות והפילה לבסוף את התינוק שלה שהיה ממייקל. מייקל ברח והשאר הובלו לבית החולים שם נודע שדני, מת. הפרק הקודם: פשוט תדפדפו XD שירים לפה: Fergie - Big Girls Don't Cry http://www.youtube.com/watch?v=O5AyHbrCYb0 פרק 32
*נקודת מבט של מיקי* "את בסדר מיק? לעזור לך?" מאי שאלה אותי כשקמתי מהמיטה. עבר יום אחד בלבד מאז שנודע לנו על המוות של דני, עדיין אני שבורה לרסיסים מהידיעה הזאת ושום דבר שהחברים עשו עזר לשפר את מצבי. קראו לנו לבוא לזהות את הגופה, פחדתי לא רציתי לראות את הפנים שלא מזמן היו כל כך חיות, פנים שאליי חייכו ועכשיו מבטם ריק. "את מוכנה?" שאל הרופא. "אני חושבת" אמרתי בהיסוס. "מיקי, אם את לא מוכנה עדיין אל תלכי..." ספיר אמרה לי. "זה בסדר, אני חייבת" אמרתי וניגשתי אל הרופא. "רגע! סליחה אדוני, מתי נוכל לראות את טום?" ספיר שאלה. "בעוד זמן קצר" הרופא ענה לה והתפנה אליי. "תהיי חזקה" שמעתי את הארי קורא לי ברקע. הרופא ליווה לחדר המתים. מקום חשוך ואפל. כולו סטרילי. היו גופות בחוץ, אלה שחיכו לזיהוי. בדיוק כמו דני. הרופא נעצר ליד הגופה. פחדתי להסית את הניילון מעליו, לראות את הפנים שלו ולדעת שזהו, אין יותר דני. "מתי שאת מוכנה" הרופא אמר. "אוקיי" אמרתי וארזתי אומץ. הזזתי חלק מהניילון וראיתי שיער מבצבץ. רק שזהו לא היה שיערו של דני. "זה לא יכול להיות!" צעקתי. "למה את מתכוונת??" הרופא לא הבין את שאמרתי. "זה... זה לא דני" אמרתי והתחלתי לבכות. "אני לא מאמינה... היא, היא תשתגע" אמרתי לעצמי. "סליחה, את מוכנה להגיד לי מה קורה?" הרופא שוב שאל. לא חשבתי על כלום באותו רגע, יצאתי מהחדר והרופא בעקבותיי מנסה להבין אותי. "עיצרי!" הרופא קרא לי. "זה לא דני" נעמדתי ליד כולם ואמרתי. ראיתי את פניהם מתהפכים מעצב לשמחה. "ספיר אני מצטערת, זה טום" אמרתי, ופניהם נהפכו לעצובים, שוב. ספיר התיישבה במהירות שהיא קמה. "זה, זה לא יכול להיות... הרי הרופא—" היא אמרה. "לא ספיר, הרופא טעה... אני ראיתי במו עיני" אמרתי והלכתי להתיישב לידה. "זה היה טום" אמרתי. דאגי התכנס בתוך עצמו והארי הלך לשירותים, ראיתי שהוא בוכה. אני ומאי היינו סביב ספיר ואחזנו בידה הקרה כקרח. "אני כל כך מצטערת" מאי אמרה לספיר בעוד הדמעות נוזלות. "איך יכולתם להתבלבל!" ספיר קראה אל הרופא. "אני מצטער על אי ההבנה, זה קורה" הוא אמר. "אין שום תירוץ לזה, זה קורה?! זה כל מה שיש לך להגיד?!" מאי צעקה על הרופא. "יש טעויות בזיהויים לפעמים" הרופא הסביר את עצמו. "רגע... אם זה טום, זה אומר שדני חי?" ספיר שאלה והסתכלה עליי. "האם צבע שיערו של החי הוא חום?? חלק?" שאלתי. "כן בדיוק, שיערו חום וחלק" הרופא אמר. "אני גם זוכר נקודת חן בצוואר" הוסיף. "זה דני" העצב שלי נהפך לשמחה בן רגע, אך רק לשנייה אחת אם כי מישהו אחר שאכפת לי ממנו מת. הרגעים הללו שנמשכו כשעה, רק חשבנו על כל הדבר הזה. הרגשתי אשמה כל כך למרות ששכנעו אותי ששום דבר מזה אינו אשמתי, עדיין ההרגשה הזו לא עזבה אותי וגם לא תעזוב בזמן הקרוב. "אתם יכולים להיכנס לבקר את דני ג'ונס, בחדר 117" איזו אחות נכנסה ואמרה לנו. "תודה" אמרתי וקמתי. "צריך לספר לו..." הוספתי. "תלכו, אני כבר איתכם" ספיר אמרה ונשארה לשבת במקומה, כנראה שהייתה צריכה קצת זמן לבד. ----------- יש המשך! חכו קצת~
אוקי זה הפרק האחרון לפיק שלי...אני מקווה שכולכן אהבתן אותו מההתחלה ועד עכשיו, הסוף. הפרק יצא ארוך מן הרגיל כמו שבזמן האחרון יוצא לי...וגם בו יש הרבה אקשן ומצב אחד במיוחד יזכיר לכן משהו ואני בטוחה שכולן פה יגידו לי מה