פרק סיום
לא רק ידידים
פרק 32

וואוווו

דיי זה לא ייאמןן! יש לי צמרמורות בכל הגוףף בגלל הפרק הזה! וואו איזה פרקק מדהים! זה היה כל כך יפה!את כותבת פשוט מדהיםםם ~פתאום זה נראה לי מפחיד אם מקפליי יתפרקו או שיקרה להם משהו נכון?~

Yu vi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

את הרגת את טום!!!!
את אכזרית!!!!
איך עשית דבר כזה?
גאד איזה פרק עצוב [רובו]
חח אני ממש במצברוח דיכאוני עכשיו.
דני רצה הרבה ילדים ולרעתו הוא קיבל כמה בבת אחת. אבל הוא שמח, הוא אבא נהדר, הוא מת על תינוקות. הארי זכה לראות אותם, את האחיינים שלו לפני שנפטר לפני חצי שנה. ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]= הארי מת. כולי צמרמורת מזה. X: המחשבה הזאת... טום מת. הארי מת. יואואו ><' ובאמת לסיכום... הפרק ממש ממש יפה
עצוב. מאוד. אבל יפה :] כבר הזכרתי עצוב? ];

screamin pittas

New member
../images/Emo7.gif

*שחזור תגובה בגלל תפוזבל
* אני לא מאמינה שהרגת גם את הארי
זה עצוב
הם התפרקו לגמרי
די זה כ"כ עצוב! הפיק שלך באמת ממש מדהים וחבל שהוא נגמר.. יו גרמת לי לחשוב מה יקרה אם מישהו ממקפליי ימות או שהם יתפרקו[חס וחלילה!] אוי אני כ"כ בכיתי עכשיו.. קשה לי לעכל את זה שהרגת חצי ממקפליי-איך יכולת?
את מוכשרת

butbut

New member
../images/Emo178.gif

אני עדיין לא מעקלת את זה שזה נגמר. ובכול זאת. הימם אותי לחשוב לרגע מה יקרה אם זה באמת..יהיה.. כאילו פאק,זה ממש קשה. אני רצינית איתך! אני לא יודעת איך לא בכית כשכתבת את זה-אבל אני עצובה בכול אופן..רק מהמחשבה. מיקי ודני כאלו מושלמים ביחד-ומייקל... הוא סתם פסיכופט.
בוט. אני לא אחפור,ולא אנסה בכלל להוציא עוד ציטוטים. אמרתי את שלי. וגאד! התאהבתי בפיק-הוא בטח יחסר ליXD

Decay Dance

New member
אשליות אשליות מתוקות חחחח

טוב גם אני חולמת שאני עם דאגי ויש לנו הרבה דאגים קטנים רצים בבית חחחח אחחח איזה חלום יפה
דאגי

Charley XD

New member
מיקי... אני לא ..

אני לא יכולה להגיב אני פשוט עוד שנייה בוכה (עדיין אף פעם !!) את את הרגת את טום ! ואת הארי שלי אוקי עכשיו אני ממש הולכת לבכות .. טוב ! דיי אני לא יכולה לחשוב על זה ! תגובה נורמלית מחר ... אחרי שאני אצא מהשוק

Charley XD

New member
מיקמיק... זאת בערך תגובה ...

אני אהבתי כל כך את הפיק שלך ... באמת שנכנסתי לזה הכי טוב מכל הפעמיים האחרות וזה היה ממש מוזר ! חוץ מהפרק הזה ><" הוא היה קשה לי מדי כדי להתחבר ... הכתיבה הפשוטה והזורמת, התיאורים (שאני אישית ממש אוהבת), הקטעים המצחיקים והכל כך חמוד !
היה את כל הקטע הזה עם דני שכל כך אהבתי, הוא כזה חמוד וגורם לי כל פעם להזיל ריר מחדש ><" הארי, טוב אני לא מאמניה שהרגת אותו, אח שלך ! אין המשך למשפחת ג'אד !! דוד או אח... דאגי, שיכור ? XDDDDDDDDDDDDD טומי, וואי זה היה הכי קשה לדעתי, אפילו יותר מהארי ! אני פשוט עמדתי להתפגר ... מקפלי לא תיהיה קיימת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חס וחסה !! ~דופקת על השולחן~ Nickelback - Savin' Me
ונוסטלגיה מטורפת מלפני שנתיים ><" אוהבת המון המון (ולמדתי הרבה XDD)

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כנראה שהיה קשה הפרק הזה אה??
טוב מה לעשות XD ואני בעצמי הופתעתי מהתיאורים שלי וזה כי אני לא ממש יודעת איך לעשות כאלה דברים כל כך טוב
אבל יצא לי ממש טוב כי שמתי את עצמי במקום שלהם וזה.. וניסיתי ממש להתחבר אל זה..היה לי גם קשה
והזה עם דני ומיקי
חלמתי על זה לפני שכתבתי בלילה וזה נראה לי כל כך מציאות יוכיפי
וזה פשוט היה גררר כי הם כאלה חמודים ואני כזה וואיאני חייבת לכתוב את זה בפיק
והארי: מה אין יותר צאצאים?? XD מה פתאום יש דודים בני דודים וכאלה XD אבל הארי הכי חשוב
טום מגעי לו XD לודעת למה לשמן הזה XDDDDD סתםסתם כפרעליו ואי מקפליי לא קיימת
גמאני אדפוק מלא *דופקת* עוזר עוזר חחח וואי השיר
אחד היפים! ולמה נוסטלגיה< הוא לא כזה ישן

Charley XD

New member
כי אני שמעתי אותו איך שהדיסק יצא ><"

זה היה לפני שנתיים בערך ... כנ"ל לגבי רוקסטאר ! את יודעת כמה חרשתי עליו ? ושרתי אותו שניייייייים ועכשיו כולם בדיליי ששרים אותו עכשיו XDD אכן פרק קשה ... וואי אני פשוט הייתי בשווווווק הארי ! את רואה את הדבר המושלם הזה בלי המשך ותרומה ענקית לעולם ? מה את משוגעת ??!! חוץ מזה השם משפחה ... מיוחד ואסור שהוא יעלם כמו איזה דינוזאור אז ! טומי 3> לאן היינו מגיעים בלעדיו ??! את חלמת על זה ??
|שוק|
הכרית שלי הייתה בטח מלאת ריר אחרי זה XDD
את בכלל קוראת את זה?

m i c k e y 15

New member
בטח שקוראת!! XDD../images/Emo24.gif

מה?1 זה יצא לפני שנתיים?? רציני? חשבתי שהשנה
מוזררררר XD השם משפחה
כן הוא די מיוחד..לא משעתי על אחד כזה..זהו נכחדנו. חלמתי על הכל! אני עשיתי את הפיק בעקבות חלומות וזה ופה ושם הוספתי דברים כשהייתי ערה XDDDDD

Charley XD

New member
ממ כן עם אני בכיתה ח' שפאר אווי יצא ..

ואני לא יכולה לשכוח אותו ... (שיר מיוחד בשבילי ><") אז אני דיי בטוחה שלפני שנתיים .. בכל מיק אני הכרתי כבר אז את כל השיריים ... יופי ! אז אני אלך לישון ואחלום גם דני ? XDD זה קרה 2 !!! כן כן על דני, לא הארי ד-נ-י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיקי - מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

תפוזבל
לא שלח את זה
סוף, באסה
הקטע של המכונית בים כולכך הזכיר לי את הקטע מהקליפ The Heart Never Lies והשיר How To Save A Life היה כולכך מתאים! ולמה הרגת חצי מהלהקה למה? זה ביאס
אבל הוסיף המון
מייקל - ברוך שפטרנו
ממש נהנהתי לקרוא את הפיק שלך
מה בנוגע לעונה שניה?

למעלה