פרק סיום
לא רק ידידים
פרק 32

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifזה היה כל כך יפה!!!!

ממש היה חבל לי על טום הארי שהרגת אותם, אבל ידעתי דני לא ימות:] הכנסת לפרק הזה כל כך הרבה, ממש הכל ביחד. ממש ממש אהבתי את הסיום, את הצורה שהכל בעצם הסתדר(למרות העצב שהארי וטום מתו), זה היה כל כך יפה!!!!!!! הרעיון של הילדים היה ממש נחמד:] כל כך אהבי את השורה:" ילדינו יגדלו ביחד ולא יחסר להם כלום, למרות שלכמה מהם חסר אבא ולכמה חסר דוד, אנחנו נסתדר ולעולם לא נשכח מה שקרה. הלהקה כמובן לא חזרה, אך היא תיזכר... בליבנו ובליבם של אחרים, תמיד." WWWWWOWWWW

kelly7i

New member
כל כך עצוב, מרגש

ו.. ו.. אין מילים בפי! טום מת.. הארי מת.. העצב שישאר להם בלב
וטוב שהם התפרקו ככה, למרות שהיה לי בראש כזה שהם יוציאו רק עוד שיר אחד, לזיכרו של טום והארי, וזה יהיה השיר האחרון שלהם, ואז הם יסגרו את הלהקה.

yaelsee

New member
וואו

איזה פרק! ד"א, סליחה על הדיליי, קראתי בבוקר, אבל לא הגבתי כי ה DVD הגיע
. אז אני זוכרת, אבל לא פרט בפרט
.
מייקל מת! מאוהאהאה
לאלאלאלאלאלאאאאאאאאאאאאאאאאא למה הארי מת? אוף, כבר חשבתי שהוא ישרוד
וואי, הקטע שהם היו עם המכונית במים, כמו ב THNL זה היה כזה... אירוני [ומלחיץ ביותר! אמא, הפחדת אותי כבר שמיקי תמות!
]. בכל מקרה, זה היה אירוני כי מאז הפרק השני שכתבת שמיקי נתנה לדני חיבוק דוב גדול, אני דמיינתי את מיקי [אותה, אני יודעת איך את נראית
] כמו הבלונדינית מהקליפ XDD.
הווווו שלישיה לדני ומיקי
. בטח הילדים יהיו מהממים כשהם יגדלו!
.
לא החליפו את טום בסוף, נכון?
על מה אני מדברת, נשארה רק חצי להקה, וגם ככה הם בקושי מתפקדים [דאגי שתיין
ודני סתם לא שפוי
חחח].
אני ממש ממש חייבת לציין, שהפרק היה כתוב בצורה פשוט מעולה
. קבלי ח"ח XD
ולסיום, את לא יכולה לתאר לעצמך כמה שאני עצובה שהפיק נגמר, באמת שלא. אני לא רוצה שהוא יגמר
. תמצאי דרך להמשיך אותו!
[מה הקשר
] אגב, אפשר את כולו במסמך?
מיקי, אני לאהוב בצורה מוגזמת אותך ואת פיקך שהוא הרבה יותר מחביב!
ורק כי אני חייבת: 'מה נגמר
איך נגמר
אמאאאאאאאאאאא
'

m i c k e y 15

New member
awwwwww../images/Emo24.gif

חעחע תודה תודה תודה@ אני שמחה שאהבת!! כן דני לא שפוי
ולדאגי זה כל כך מתאים להיות שתיין
כן אני אשלח לך את זה.. לפה זה גדול מדיי XD אל תהיי עצובהה אם הייתי יכולה לעשות המשך הייתי עושה, אבל תמשעי אין מקפליי יותר XDDD לודעת נחשוב עליכן
!

yaelsee

New member
אני כל כך מפגרת

אני לא מאמינה ששכחתי להוסיף... איך יכולת להרוג את טום? המייסד, הקול, הזה שתמיד פותחים לו את השירותים באמצע? איך
זה היה פרק כל כך מרגש... בייחוד הסוף
"הלהקה כמובן לא חזרה, אך היא תיזכר... בליבנו ובליבם של אחרים, תמיד." די, זה כל כך עצוב!!

m i c k e y 15

New member
הוו

אני בעצמי הייתצי בשוק שיצאה לי שורת סיום כל כך טובה XDD אמא...יו זה הפחיד אותי לחשוב על זה..

McGirl For Life

New member
איזה סוף יפה!!!!

אין לי הרבה זמן על המחשב אז אני אסכם מהר... סוף ממש יפה אבל לא רציתי שטום והארי ימותו... בחירת שירים ממש טובה!!!
תודה לאל שמייקל מת!!
ולסיום... פיק ממש יפה!!

McGirl For Life

New member
איזה סוף יפה!!!!, איזה סוף יפה!!!!

אין לי הרבה זמן על המחשב אז אני אסכם מהר... סוף ממש יפה אבל לא רציתי שטום והארי ימותו... בחירת שירים ממש טובה!!!
תודה לאל שמייקל מת!!
ולסיום... פיק ממש יפה!!!

just orr

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היו לי צמרמורות במשך כל הפרק... במקום להתחיל לחפור במילים [כי זה ייגע אותך, תאמיני לי -_____-], אני אעשה בסמיילים: (לפי הסדר) הגילוי שזה לא דני, אלא טום:
אחר כך:
הקטע של דני ומיקי:
את יכולה לנחש לבד על איזה קטע אני מדברת [מסמיילת] עכשיו
:
|הקלה|
*זה THNL!!!!!!!!!! זה THNL!!!!!!!!!!!!!!!*
וככה ממשיך עד הסוף
[סוף טוב!!! קצת עצוב *אהמטומי
* אבל טוב ^^] אני לא מאמינה שזה נגמר
את כותבת מדהים
הפיק שלך מדהים
אני אתגעגע אליו =/ (שתהיי בעניין, אני באתי ללכת לעשות שיעורי בית למחר, ופתאום אני רואה שאת מתחילה להעלות!! כמובן שנשארתי
) טחח, בטח יש עוד מלא דברים שרציתי להגיד ושכחתי.. כרגיל XD מקווה שנהנית מחפירת הסיכום שלי כמו שאני נהניתי מהפיק שלך ^^

OneStepCloser

New member
סליחה?

[סוף טוב!!! קצת עצוב *אהמטומי
* אבל טוב ^^] מה עם הארי?!גם הוא מת! ממנו לא אכפת לך?! XDDDDDD לא מצחיק

Charley XD

New member
../images/Emo45.gif את פילה נעלית ואני לא מדברת איתך !

איך אפשר לשכוח אותו !?? במיוחד שאת מדברת איתי באותו זמן ><" טוב נו אני אדבר איתך ... סולחת... כל אחד עושה טעויות ואף אחד לא מעל צו האלים XDDDDDDDDDDD

Charley XD

New member
זה מה שקורה שאני אור ודרור עושות עבודה

~ביחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד~ בלילה ! אני על המיטה ודרור ואור ליד המחשב אור : "מה הימון" אני : "פיל בפיתה" ~אני שומעת הקלדות במקלדת וקולטת שאור כתבה את זה~ אוי צחקקנו כל כך הרבה בלילה הזה ואני אהרוג אותה על הציון ! היא מגעילה ... ואממ לפי התאוריה המשוגעת שלנו, אור היא היימון XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה חפירה ><"

just orr

New member
:OOOOOO

אני לא מאמינה על עצמי. אני אשכרה שכחתי!!!!!!!!!!! איך יכולתי לעשות כזה דבר?!?!?!?!?!?! אני בשוק. :OOOOOOOOOOOOO *תיקון* [סוף טוב!!! קצת עצוב *אהמטומיוהארי
* אבל טוב ^^]

butbut

New member
../images/Emo41.gifציטוט:

"אני כל כך מצטערת" מאי אמרה לספיר בעוד הדמעות נוזלות. "איך יכולתם להתבלבל!" ספיר קראה אל הרופא. "אני מצטער על אי ההבנה, זה קורה" הוא אמר. "אין שום תירוץ לזה, זה קורה?! זה כל מה שיש לך להגיד?!" מאי צעקה על הרופא. "יש טעויות בזיהויים לפעמים" הרופא הסביר את עצמו.
מה עובר עליהם??????????????...מה טעות בזיהוי!!!! זה דני!! XDD LOL יש הוא לא מת!!

למעלה