פרק 10 - המעדן השבדי

ny22

New member
מנהל
אני מבין אותך, אבל מצד שני זה נראה ממש אדיר...

כל הנופים, המקומות, המשימות, האנשים...

ואני הייתי מבזבז על זה חודש

חוויה מטורפת, נופים אדירים, מקומות מעניינים, משימות מאתגרות, תחרות...
ופרסום, למי שזה חשוב לו [לא לי]
המליון זה רק בונוס.
&nbsp
הייתי, אבל כמו שכתבה כמהאפשר - הבררנות באוכל היתה מכריעה אותי אפיים ארצה
נשארים בארץ!

גםצופה

Member
מנהל
האם הוא לא הבן של מטי הלחמי ?

אם כן - למיטב זכרוני הוא גר בירושלים מאז ומתמיד...

ny22

New member
מנהל
קחו בחשבון
ככל הנראה לא הולך להיות שום דבר דרמטי

בקטע של רוני והתאומים...
בד"כ רק מראים את זה כאילו זה דרמטי...

תגידו, מותר לוותר על משימה?

בגרסה האמריקאית היה מותר לוותר על משימה, "לשלם" קנס בדמות המתנה של שעה או משהו כזה ולהמשיך. בגרסה הישראלית אין אפשרות כזאת?

נו אז למה אף אחד לא מנצל את האפשרות הזאת?

ראיתי מתמודדים בגרסה האמריקאית עושים את זה. למה וובה ואלה לא אומרים פאק איט, אנחנו נשב פה שעה או שעתיים ונמשיך, במקום להרוג את עצמם יותר משמונה שעות על משימה שמלכתחילה נראית להם בלתי אפשרית ובכך להרוס עוד יותר את הסיכויים שלהם?
אני מבינה את כל הפואנטה של רוח ספורטיבית והכול, אבל בחייאת, המטרה שלכם היא להגיע באיזשהו מקום ריאלי ולהגדיל את הסיכויים שלכם להשיג את המיליון. זה לא קורה כשאתם יושבים ומייללים. ויתור על משימה אמנם כרוך בקנס של זמן אבל הוא אסטרטגיה לגיטימית במשחק, עד כמה שאני מבינה. אז למה אף אחד לא משתמש בה?
(זהו, בעונה הבאה אם אני חוזרת עם אותה שאלה אתה מוזמן להעיף אותי מכאן.
)

גםצופה

Member
מנהל
כי זמן ההמתנה מ*רגע* שהחלטת לוותר על המשימה

הוא די ארוך - 4 שעות למחסום - 6 שעות ל'צומת'... (כלומר מרגע שהחלטת לוותר על המשימה...)
&nbsp
הצוות הראשון שוויתר על מחסום הוא גם הצוות הכי מניפולטיבי שהיה בתולדות המירוץ (רוב ואמבר...)
ואתה יכול לחשוב על ויתור מחסום רק כשאתה יודע שיש מאחוריך עוד צוותים במצב יותר גרוע ממך... (כי בכל זאת איבוד 4 או 6 שעות די קריטי כשאתה בין האחרונים במירוץ...)
&nbsp
&nbsp

הבנתי. תודה.

שוב, מבטיחה להשתדל ולזכור את זה לעונה הבאה, אבל תרגישו חופשי לצעוק עלי אם לא.

אין לי בעיה משמעותית עם מניפולטיביות. זה משחק. זה לא שהמתמודדים הם כולם כאלה צדיקים. הם מפירים הבטחות, שוברים בריתות וכן הלאה. זה חלק מהמשחק. אבל זמני ההמתנה הארוכים זאת כנראה הסיבה.
תודה.

גםצופה

Member
מנהל
באחת העונות האמריקאיות...

לא זוכרת אם 13 או אח"כ - באמת לא הבנתי צוות בנות (שהיו דווקא זוג די חזק) שהגיעו ראשונות למחסום ולא הצליחו - מדוע הן לא חשבו על ויתור המשימה... הן היו בשדה קרוב לשש שעות מבלי למצוא את הרמז בעוד יתר הצוותים עבר אותן - אם הן היו מוותרות על המשימה בהתחלה יחסית הן היו נשארות במירוץ -כי היו צוותים שהגיעו למחסום די מאוחר...
&nbsp
אם כי צריך לזכור שכל המירוץ הוא דבר מלחיץ ולכן האפשרות של ויתור על המשימה בטח נשכחה מהן...
&nbsp

ny22

New member
מנהל
טוב, נראה לי שזה ברור

יפה ובועז יודחו בלג הזה

גם כי יש להם מעט מאוד זמן מסך וגם כי רון שחר אמר "בשבילכם".
&nbsp
נכון שהבריאות מעל הכל אבל יפה לוקחת את המירוץ הזה יותר מדי באיזי, לא פלא שהם אחרונים

coullette

New member
נמאס מהאובר-דרמטיות של ההפקה

זה נראה כאילו רוני מינימום טבעה ומתה. נמאס.

ny22

New member
מנהל
כ"כ נכון

הרי ברור ש:
א. הן לא יודחו בלג הזה.
ב. אם היה משהו רציני אזי היו מדווחים על זה בתקשורת (כמו למשל זה שפנינה רוזנבלום שברה את היד).
&nbsp
ככל הנראה זאת סתם הייתה פניקה ובגלל שהתאומים בכו אזי משאירים לנו את החלק של מה שקרה עם רוני לפרק הבא...
- סתם מעצבן

25330

New member
צודקת, רק שדרמה (מבויימת) בטונות זה שם המשחק

הטביעה של רוני פלאס דרמת ER (מינוס קלוני) של ד"ר ברזני המחפרון המזמר, באמת מעלה רמות "הדרמה" לסקלה מדאיגה. אבל ככה זה כשמורחים ומשווקים. אם היו מראים מציאות של "מירוץ" כמות שהיא - רצה, בועטת, מהירה - לא היה צורך לביים "דרמה" וליצור ולהראות "מציאות" מדומיינת, מבויימת ו"דרמטית" מפלסטיק זול ונחות במיוחד.

גםצופה

Member
מנהל
גם אני דווקא אוהבת הרינג...

העניין שאני לא חושבת שזה אנושי לאכול קופסת שימורים שלמה של דגים.... וזאת היתה בעצם המשימה שלהם...

כמהאפשר

New member
אויש, נו ברור..

זה כמו שיש מי שלא מת על קוויאר כי זה זר לו או על סרדינים
ויש מי שאוכל כפית וזה נורא, נורא, נורא טעים לו.. אבל מלאכל קערה הוא יקיא את הנשמה.
&nbsp
ויש מי שמסוגל לאכול המון מזה.
זה נכון כמעט לכל מאכל ועוד לא מוכר.
בוודאי כזה שהוא שומני ושמנוני מאוד או עם הרבה חומץ או מלוח או בכלל עם טעם חזק ודומיננטי.
יש אנשים שמתים על במבה, אבל מ10 שקיות במבה יקיאו(תביאו מישהו למירוץ בישראל ותנו לו משימה לאכול 15 במבות, 15 מלוואחים, 15 ... לא משנה מה. סביחים או ג'חנונים)
&nbsp
אני יכולה לאכול מגשים של אוכל ואין לי בעיה עם זה ואמא שלי אוכל טיפה של אוכל והכל עולה לה.
כל אחד והקיבולת שלו, וסף הרגישות שלו.

למעלה