פרק 12 עונה 4

lgmtk

New member
אני יודע, באיחור אבל...HOLY SHIT ורק בגלל

הסיום ;_;
כאילו, איך הם ימלאו עוד 45 דקות?? O_O ולמי הוא יתחדש? ואיפה מרת'ה? גוון בראבק, והיו כ"כ הרבה דברים מצחיקים הפרק
LETS SWAP...טחח. למרות הפני סוס, אפילו רוז סקסית עם כזה רובה |: מישהו אמר BFG? היה צפוי שאלה הדאלקים, אבל הכל כזה גאוני, ואיך שפתאום חיברו את הדבורים בכלל מגניב P: היוצרים פשוט גאונים. גאונים גאונים גאונים.

../images/Emo58.gif 4x12

וואו, כמה פרצופים מוכרים. אני לא רוצה לחזור לע מה שאנשים אמרו כאן כבר, אז רק אסתפק בכמה דברים: - רוז! כמה שאני אוהבת. - ריג'נרשיון? לא תודה. אנטי מעדיפה להישאר עם דיויד. פרק ממש טוב, האפקטים בו היו נהדרים, העלילה מעניינת. מחכה לשבוע הבא

FFman

New member
פרק אדיר ויש לי תחושה חזקה שבסוף הרג'נריישן

הדוקטור יהיה על הרצפה ואז יסתובב, ויבוא ביציאה משהו כמו: "לא דאגתם, נכון?" ואם אתם מסתכלים טוב, תעצרו בפרק כשהדאלק יורה בדוקטור, רואים שרק החלק הימיני של הדוקטור זוהר מהפגיעה של הקרן(מה שרואים את השלד). יש אנשים שאומרים שדונה היא המאסטר, אבל היא הכירה את הדוקטור לפני זה. ועל איזה צלצול טלפון אתם מדברים. רגעים הפרק - דאברוס, האם העיינים שלו היו ככה תמיד, כי נראה לי ששמעתי משהו שאולי זה קרה לא מזמן. - דאלק קאן לקח משהו... או איזה סם, כולו מצחקק - יש אזכור למלחמת הזמן ושאולי כן אפשר לשות אותה....... - וחשש לפדופיליה, -כשכולם מדברים, אז ג'ק רואה את לוק ושואל מי זה? ואז שרה ג'יין אומרת שזה הבן שלה, יש לג'ק מן פרצוף כזה, ואז גם יאנטו מעיף אותו מהמסך... או שזה מוחי המעוות. ויש גם טריילר לפרק הבא, דאברוס מטורף מתמיד, הטארדיס הרוסה מתמיד וכולם מודאגים מתמיד http://www.youtube.com/watch?v=DTxWRZKHI6s&eurl=http://planetgallifrey.blogspot.com/ וגם סרטון קטן שיש לפרק הבא. http://www.youtube.com/watch?v=eTHXK3u_npU

lgmtk

New member
לא רק שזה היה רק החלק הימני ../images/Emo58.gif

תמיד כשדאלק הרג מישהו הקרן נספגה בכל הגוף, כשהדוקטור נפגע הקרן המשיכה אחריו, כאילו היא רק שפשפה אותו. ואחרי הכל, הוא לא בן אנוש ויש לו גם 2 לבבות צריך לזכור :) בקשר לצלצול תסתכל על הפרק שוב ובדיוק בקטע שהם מצליחים ליצור קשר עם הדוקטור, הטלפון שלו מצלצל בדיוק באותו מקצב, אותם תופים, כמו המקצב שהמאסטר השתמש בו כדי לשלוט באנשים, ה"DRUMS".

XUXA141

New member
יכול להיות שזה בגלל..

שהטלפון הוא של מרתה, והיא אולי שמה רינגטון בתקופה שהמאסטר שלט, ושכחה לשנות אותו.

זה לא זה...לא?../images/Emo58.gif

זה היה צלצול של "ההתקשרות" של הרייט ג'ונס, לתת-גל משהו כזה...לא הטלפון. נדמה לי שזה בכוונה נעשה כך, כדי להזכיר ושזה ישמע מגניב, ובעצם לא עשו עם זה כלום. זה כבר קרה.

JesusOmatan

New member
../images/Emo58.gif

בקשר למקצב הזה של המאסטר, עלה לי רעיון הזוי: נכון בStolen earth כשדונה יושבת על המדרגות היא שומעת שתי פעימות (כמו של לב), המאסטר שמע 4 פעימות ולטיימלורדס יש שתי לבבות...{2X2} זה אולי מפגר אבל למרות שהטבעת שונה אולי דונה היא איכשהו המאסטר? הבת שלו אולי

JesusOmatan

New member
הפעימות אני חושב בThe Sound Of Drums

המאסטר שומע ארבע פעימות אם אני זוכר נכון והטבעת בפרק אחריו, (בין הסצנות האחרונות של השריפה של הגופה של המאסטר) יד של אישה לוקחת את הטבעת של המאסטר.

אני חושבת שהכוונה ../images/Emo58.gifמעליי בכותרת ופה

היא לDAVROS... אם הכוונה היא לדוקטור, אז משהו רציני יקרה לו אחרי התהליך ה"התחדשות" (המדומה) בסוף 412.... או דמות אחרת נוספת שתופיע בפרק הבא, אבל אני משערת שלא.

Tristana

New member
../images/Emo6.gif הייתם מאמינים ש...

... עדיין לא ראיתי את הפרק? היורו הזה הכניס אותי לכזה דיכאון, שכל דקה חופשית ביליתי בצפיה ב- highlights של משחקי נבחרת גרמניה... טוב, אראה כבר את שני הפרקים ביחד...

למעלה