פרק 12 עונה 4

אני חייבת להתערב ולציין

כי יש לי תמונה שלו לבוש בכובע שוטר בלבד.(או שהיו לו גם מגפיים, אבל העיניים שלי לא בדיוק התרכזו בזה)

הספגטי היה טעים...אבל דיוויד...

הרבה יותר. מה עבר עליו כשראיתי את זה.... או גוש...אני לא אוהבת שעירים...גם חלקים זה מפחיד.
אצלו זה קצת, אז בסדר...ואאאאררר...דאמ איט. אנה תירגעי.
אני מקווה שהתמונה נשלחה. (הסגנון החדש מבלבל בקבצים קצת)

שייייווו....את הורגת אותי.

טוב דיי, אחרת לא אזוז מהמחשב לעד. הלכתי לאכול. אוי, לאכול ולחשוב על דיוויד, זה הזוי....

orw93

New member
מכירה אותםXD../images/Emo205.gif

ועדיין
לא ראסט טי דיוויס ולא מופט יגעו לרמה כזאת. זה לדרדר את הסדרה. חוצמזה שאל שתכחו שהיא אמורה להיות סדרה לילדים

מסכימה לגמריי.

מצד אחד זה נראה קורע, מצד שני, באמת הילדים. בני 8 -12 צופים בזה.... נחיה ונראה.... בשבילך מקווה שזה לא יתממש אם כך

stavoonia

New member
אהההההההה זונות!!!!!!! רעים!! זונות! ../images/Emo58.gif

אני רוצה את דיויד שלי, אסור להחליף את דיויד שליייייייייי
אהוייייי איזה פרק טוווווווווב!@# גררר יאנטו וג'ק וגוון ורוז ושרה ג'יין וגם הבן המותק שלההה איזה יופי ^^ אני ניגשתי לפרק בגיששה של "הוריי כולם נפגשים בטוח תהיה איזה אורגיה מטורפת", אבל לאאא. היו חייבים להרוס את הריצה הקיטשית שברור שתשתבש גם ככה. אני עדיין רועדת מהפרק. מיגנט אותי למסך יותר מבד"כ אפילו.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifדוקטור הו 412

פרק מעולה הריצה של הדוקטור ורוז היה פשוט קורע לב... הרגע המאושר והעצוב ביחד... יש לי תחושה שאת שרה גיין סמית דאברוס ירצה איתו כשהדוקטור יחזור כשבויה כשהדוקטור ינסה להתקיף אותו. ונקווה שהדאלק תחסל את מרתה ... והעיקר רוז- הלב שלי פשוט שבור

rose who

New member
רציתי להרוג אותם

כאילו ראיתי את זה ואמרתי וואאווו סוף סוף וידעתי שיורים בדוקטור ספוילרים אבל דפקה אז כאילו עד שהוא פוגש אותה יורים בו ואהבתי את רוז שהיא מגלה שמרתה נסעה איתו היא אומרת אני טיילתי איתו עוד קודם אין הקטעים עם רוז הם תמיד קטעים טובים אין אני חולה עליה

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif וואו

פרק פשוט עוצר נשימה, קצבי, ומאד מהנה. לא שהכל היה מושלם - ג'ון בארומן ממשיך להיות קאמפי (תגובה אינסטנקטיבית לדאלקים -לנשק את יאנטו וגוון. צ'יזי) וגוון נראית כאילו מרחו אותה בטונות של מייק אפ לבן, אבל סוף סוף קיבלנו קרוסאובר עם שתי סדרות הבת - ושורה מאד מאד מצחיקה של שרה ג'יין שנוזפת במר סמית' על הכניסה הארוכה והמתוזמרת שהיא מנת חלקם של הצופים בכל פרק של שרה ג'יין אבל פשוט היה מעכב את הקצב בהו. עוד דברים שאהבתי
השאדו פרוקלמיישן נחשפים, אחרי שהוזכרו כבר מהפרק הראשון והגא'דון עם אותו קוד זיהוי שראינו בעונה 3. הפרצוף של דונה למשמע השטויות שלהם פשוט פרייסלס. סצינה בהשתתפות הסלית'ין כחברי השאדו נחתכה בעריכה.
דונה יושבת על הדמדרגות ואנחנו שומעים שתי פעימות לב - האם זה רמז על הזהות האמיתית של דונה? המשרתת מביעה בפניה צער על האובדן העתידי שלה
הסבר לדבורים הנעלמות סוף סוף
דאלק קאן מנבא שהקומפניונית הכי נאמנה של הדוקטור תמות. חבל שלא אמר הכי מעצבנת, ככה היינו יודעים שזו מרתה.
הארייט ג'ונס חזרה, ואפילו הדאלקים מאסו בהצגה שלה את עצמה
רפרנס נחמד למר קופר ממסע האבדון שעזר לה לבנות את הרשת.
שוב פעם משתתפים סלבים בתפקיד עצמם - רי'צרד דוקינס המאוס (שנשוי אגב ללהלה וורד, מי ששיחקה בעבר את רומנה, הקומפניונית של הדוקטור הרביעי טום בייקר, ואף היתה נשואה לו לחצי שנה) מחבר "הגן האנוכי" ופול או'גריידי, מנחה טוק שואו בריטי קאמפי שגורם ליאנטו לצחוק בהיסטריה.
מסתבר שהטכנולוגיה של הסונטאראנים נפלה לידי יוניט שפיתחו את פרוייקט אינדיגו. חבל רק שמרת'ה לא נשארה בניו יורק. כמו כן מפתח האוסטראהוגן המסתורי. אני מניח שנדע מה המשמעות שלו בפרק הבא.
ווילף מקבל את השורות הכי טובות בפרק
גם השורה על הוובקאם וגם השורה עם הרובה, שמתסבר שהוא אילתר בצילומים. אגב הרעיון עם האקדח צבע היה שלו וראסל טי דיוויס שילב את זה בעלילה. אני רוצה שהוא יהיה הקומפניון הבא!
איזה ביצוע מעולה לדאברוס. גם הצחוק המטורף שלו, הקול , ההגשה - ג'וליאן בליץ' (שתיעבתי בטורצ'ווד כשגילם את מנהל הקרקס במה שלדעתי הוא הפרק הכי גרוע של הסדרה) היה פשוט נפלא. אינטרפטציה מוצלחת של הנבל הכי מורכב ומתוסבך של הדוקטור.
וכמובן סצינת ההתחדשות בסוף. ידעתי שהדוקטור יירה על די דאלק כי מסתבר שהיו בזמן הצילומים מאד סקרנים מסביב והידיעה על הסצינה הודלפה לכל אתר אפשרי, אבל ממש לא ניחשתי שזה הסוף. נותר לראות אם אכן טננט יוחלף או שדיוויס ימצא הסבר משכנע למה הוא מתחדש לאותו פרצוף (יש לי תחושה שהיד שלו במיכל קשורה לזה).

tamara1612

New member
הבעייה היא....

שעד שבוע הבא לא ישארו לי ציפורניים מרוב מתח. ודרך אגב - איך הדוקטור יתפקד שבוע הבא??? בפעם הקודמת שהדוקטור התחדש לקח לו כמה זמן להתאושש.

למעלה