פרק 15 - העולם מתהפך

ניקה22

New member
מי שהכי עצבן אותי בפרק

זה שי. אוקי, אני לא סובלת אותו מהפרק הראשון, משהו בו לא בא לי טוב בעין ומפרק לפרק הוא מוכיח כמה הוא שוביניסט, שחצן, יהיר, כוחני וילדותי. זה מאוד חבל כי שני דווקא נחמדה.

עצבן אותי 2: שוב פעם פרסה לוובה ואלה. שיניחו להם בשקט ויפרססו את אלכסה ואת בבו חיימשלי. כל הזמן הם כבר מצמצמים את הפערים ומתקרבים למקומות הראשונים ואז תוקעים לה את הפרסה או את העצור, זה ממש לא לעניין ולא פייר.

עצבן אותי 3: דניאל נורא מתאמץ להיות שנון ומצחיק שזה מגיע לרמות מאוד מביכות. הוא גם מאוד יהיר. לא מחבבת אותו במיוחד.

התאומים נורא מתוקים אבל זה מתחיל להיות מייגע לצפות בריבים שלהם כל הזמן (וזה תמיד אותם ריבים טיפשיים).
אלכסה ובבו חיימשלי זוג דיי חמוד אבל אני פשוט לא יכולה לשמוע את אלכסה יותר. בא לי לשים מיוט כל פעם שהיא מדברת.
וובה ואלה נסיכים. טום ואוריאל הורסים.
יוכי ולינור מיצו את עצמן במירוץ, חבל לי שהן לא עפו בקטע הקודם. האחיות דואני לא מעניינות במיוחד, כנ"ל גיא וליאל.

בגדול היה פרק בסדר. הם נורא מורחים את הפרקים וזה מעיק על הצפייה. אגב מישהו יודע מה קרה לאחיות דואני בפרק הבא? (הראו אותן נשברות)

הקול של אלכסה היפה והמפונקת ,מציק לי באוזן היא מאנפפת

יש לה קול של ילדה בת 16 מנוזלת

Jupiter30

New member
אז ככה

משימות לא הכי מעניינות (להוביל מריצה עם בולי עץ + לסחוב את הפרטנר הפוך על הכתפיים) .. ההפקה כנראה באמת מתקמצנת. מה הקטע שנותנים להם נהג? זה ממש מפגר בעיניי. כל הקטע במירוץ שהם אמורים לנווט לבד, לנהוג לבד, להגיע ממקום X למקום Y. נותנים להם נהג כדי לחסוך כסף?
יותר מדי טסטות. יותר מדי דיבורים של המועמדים למצלמות. חלאס. זה מזכיר לי את העונה ה-1. דיבורים דיבורים דיבורים. תנו לראות אותם בפעולה. סעמק. לא צריך לראות אותם מסבירים ומפרשים כל דבר.
אהבתי את אלה בהתחלה אבל בפרקים האחרונים כבר לא ממש. יש בה אנרגיות שליליות, זה לא נראה שהיא תורמת יותר מדי. ויש לי תחושה שגם בפרק הבא היא תתפרץ ו/או תבכה בגלל הפרסה.
יוכי ולינור - מיצו, די. לא מעניין כבר. כנ"ל גל וליאל.
שי ושני - הוא אמר לה שהיא מתערבת בכל דבר. אני חושב ששי עצבני על שני גם בגלל דברים שקרו לפני המירוץ. אולי היא באמת בחורה דעתנית שמתערבת בכל דבר, גם בחברות שלו עם בעלה.

אני מת על אלה, וכן זה שהיא נשברת מדי פעם רק עושה אותה יותר

אנושית בעיני. מה גם שבעיני תמיד הריבים שלה מוצדקים ואני אפרט: במשימה עם הרולר בליידס: מן הסתם היא צדקה שהיא צרחה ובכתה. המשימה היתה לחלוטין לא סבירה, משימה במירוץ לא יכולה לקחת 8 שעות(מה שלקח להם)והיא אכן צדקה בחששותיה , הם אכן הגיעו מקום אחרון בלג ואילולה היוהרה של יפה, הזמרירית המבוגרת, הם היו עפים על המשימה הזאת. לגבי הריב שלה במשימת ה"מעטפה המהלכת", היא התעצבנה על וובה בצדק- הוא לא יודע אנגלית ולכן הוא כל שנייה עצר ושאל עוברי אורח שוב ושוב למרות שאלה יודעת אנגלית טוב ממנו והיא חזרה ואמרה לו שהיא יודעת לאן צריך להגיע, אבל כנראה בגלל שהוא לא סומך עליה , הוא בחר לא להקשיב לה ולעכב את שניהם שוב ושוב בגלל שאלותיו המיותרות. אני גם הייתי מתעצבן בגלל זה. לגבי הריב במשימת המריצה, היא בסה"כ ביקשה להבין איך זה עובד. שימו לב איך אחרי שהיא הבינה את מהות המשימה הם תקתקו את המשימה בלי להפיל ולו גזיר עץ אחד למשך מרחק רב מאוד...

כמהאפשר

New member
שני-

לא חושבת. אני חושבת שחלק גדול ממה שמחרפן את שי הוא ששני לא נותנת לו "דלק" לריבים שלו.
אם תשים לב, היא לא מתפרצת עליו, היא לא מתפוצצת ולא מתווכחת איתו אלא סוג של מסבירה, מחליקה, מלטפת ואומרת "אתה צודק". בצורה יחסית נעימה גם.
לא מעט אנשים עצבניים או בעלי אגו רגיש מתפוצצים מזה, כי הם מודעים לצורת התגובה שלהם, לכך שהם ל-א בסדר,
לכך שיש דרך אחרת להגיב ורק מתפוצצים מזה יותר.

Gרר

New member
בהמשך למה שכתבו בנוגע לנהיגה

בדיוק חשבתי על זה הבוקר שנראה לי שיחסית לעונה הקודמת יש, עד כה לפחות, פחות משימות שדורשות גם הפעלה של הראש (לאו דוקא ניווט). הרבה משימות פיזיות. הרבה משימות של fun. אבל פחות משימות שנותנות עדיפות לכוח המח על פני כח פיזי. ומיעוט הניווטים זה מוסיף על כך. אולי יש איזו סיבה מיוחדת לזה במדינות הסקנדינביות (ענייני ביטוח?) ואני מקווה שלפחות הניווטים יחזרו וגם קצת אם אפשר משימות של הפעלת שכל...

שי אכן היה אתמול מוגזם לחלוטין. לא הבנתי אפילו מה הוא רצה משני. היא ממש לא אמרה משהו שלא במקומו. המשימה עם המריצה זה דפינטלי לא רק משימה פיזית כפי שהוא חזר על זה כל הזמן (להבדיל מהמשימה השניה) ואם שני מציעה לנסות לשפר במשהו את מספר הפעמים שזה נופל על ידי כך שמסדרים את העצים קצת יותר טוב למה לקחת את זה למקום כל כך קיצוני? אבל בסדר. קורה לכל אחד שמתקלקל לו איזה פיוז, במיוחד בתקופה מאד אינטנסיבית כמו המירוץ, וריספקט לשני שהצליחה להבליג לא רע ולא לסחוף את העניינים עוד יותר. כך בסופו של דבר הם יצאו מזה.

מקווה שוובה ואלה מכינים את עצמם מנטאלית לפרסה שלהם שלא יתפרקו כל פעם ויבזבזו זמן יקר עד שהם אוספים את עצמם. היה מאד מצחיק לראות את אלה מנסה להבין איך עובדת מריצה. כאילו... מריצה. שני גלגלים ומקל. לא לכל דבר יש "תכנית הפעלה".

אני דווקא כן אהבתי את המשימות. שתיהן היו ראויות מאד. כאמור חסר לי קצת משימות של מח אבל כמשימה פיזית המשימה השניה היתה נראית לי קשה במיוחד. כבוד לתום ואריאל, מפרק לפרק הם מדהימים אותי מחדש באיזה קלות וחן הם מתגברים על כל משוכה.

טרוליטו

New member
וובה נוהג בטיפשות.

תפסיק לצעוק על אלה ותאמץ מידה מינימלית של סבלנות אם אתה רוצה להגיע לאנשהו במשחק. כנ"ל לגבי אחד התאומים שצועק כל הזמן על התאום השני.

פרארי1

New member
מתנצל שאני שוב מדבר על העריכה

אבל משהו לגמרי לא ברור לי בעריכה של משימת הסחיבה על הגב.
התכנית נקראת "מירוץ", למה להימנע לחלוטין מלהראות כל סממן מירוצי, נשגב מבחיתי.
בפרק הקדם זכינו סוף סוף לראות זוג עוקף זוג אחר בריצה וראינו את שני הזוגות יחד על השטיח.
&nbsp
במשימת הסחיבה, שי עקף איזה 3-4 זוגות, ללא ספק היה יכול להיות אחד ההיילייטים של הפרק, אם לא של כל העונה, לראות אותו שועט קדימה ועוקף, משום מה בחרו להראות לנו כל זו נפרד, בלי להראות מיקום יחסי (ב-TAR מאד נפוץ שמראים פריים מגבוה של כל זירת המשימה עם מיקום הזוגות השונים), מה שהפך את זה, לדעתי, להרבה פחות מעניין ממה שהיה יכול להיות.
&nbsp
חבל.

Gרר

New member
גם אני הייתי רוצה לראות יותר דינמיקה בין זוגות

במשימת הבבושקה ראו את זה והיה תענוג לראות אותם מציצים אחד על השני מגיבים על מצב של זוגות אחרים וזה מאד מוסיף לדעתי. גם במשימה שציינת היה יכול להיות מאד נחמד לראות את שי השועט קדימה עוקף זוגות. במריצות ראו קצת וגם זה מאד הוסיף. אם הייתי העורך הייתי משתדל להראות כמה שיותר כאלה כי זה באמת כל היופי של מירוץ. מישום מה כאן זה במינונים קטנים יחסית וקצת חבל.

נקודה נהדרת...

יכלו להבליט עוד יותר את העקיפה המרשימה שלו. ולעשות אפילו מוזיקת רקע על איך הוא דוהר קדימה בפריים אחד (בפרק הייתה מוזיקת גבורה אבל אני מדבר ברצף). בהפקה מפספסים הרבה רק בגלל עקרונות מיושנים כי "ככה עושים ריאלטי". הלוואי והיו מחליפים את העורך הראשי כל פרק.

טרוליטו

New member
עקיפה לא מעניינת אף אחד.

אנשים מתעניינים יותר בתככים, מריבות ויחסי אנוש. אף אחד לא מתעניין בעקיפה מטופשת.

פרארי1

New member
צודק

לכן הראו לנו במשימת הסחיבה את כל התככים המטורפים שרצו שם.
&nbsp
אה, לא, זה לא היה במשימה הזאת, שם הראו לנו את הישבנים של כל הנשים בקלוז אפ.
&nbsp
מקווה שנהנית.
&nbsp

טרוליטו

New member
ישבנים זה goes without saying.

לכן לא ציינתי את זה. ולא נהניתי כי בקושי היה זמן מסך ליעל ורוני, תודה ששאלת.

כמהאפשר

New member
בקיצור, לסיכומו של ענין-

המירוץ הישראלי נהיה אופרת סבון מעורבבת בפלייבוי/ספורטס אילוסטרייטד.
מקסים.

laei49

New member
אני פשוט חולה על אוריאל

למעלה