N ny22 New member מנהל 7/7/13 #18 אגב, מה שעוד הדהים אותי זה שהמרחק בין ברזיל לקובה הוא 7,000 ק"מ, כלומר, אם אני לא טועה, זה יותר מהמרחק בנינו ללונדון.... [מכל נקודה שתבחרו בארץ].
אגב, מה שעוד הדהים אותי זה שהמרחק בין ברזיל לקובה הוא 7,000 ק"מ, כלומר, אם אני לא טועה, זה יותר מהמרחק בנינו ללונדון.... [מכל נקודה שתבחרו בארץ].
M Mידאס New member 7/7/13 #51 כי זה (כמעט) 7,000 ק"מ http://www.mapcrow.info/Distance_between_Havana_CU_and_Rio_de_Janeiro_BR.html
N ny22 New member מנהל 7/7/13 #21 אני רק מקווה שהסגולות לא יהיו אחרונות ויעופו אני ממש רוצה שהן ישארו.
ג גריני New member 7/7/13 #22 מה זה המשימה עם מגרשות השדים? זה לא משהו שהזוגות צריכים לעשות, אין פה שום דבר שנדרש מהם, רק לעבור את הגועל נפש הזה ועושה לי רושם שהמשימה הבאה (מגדת עתידות) - אותו הדבר מה נסגר איתם?
מה זה המשימה עם מגרשות השדים? זה לא משהו שהזוגות צריכים לעשות, אין פה שום דבר שנדרש מהם, רק לעבור את הגועל נפש הזה ועושה לי רושם שהמשימה הבאה (מגדת עתידות) - אותו הדבר מה נסגר איתם?
N ny22 New member מנהל 7/7/13 #24 - גם אני תהייתי. בדיוק כמו שאת אומרת. נראה ששני אלו לא באמת "משימות".