פרק 16 - נוחתים (סופסוף) בקובה

אביבקיץ

New member
הם איבדו את היתרון כי הם פשוט לא טובים

היתרון היה זמני, ורק בזכות הקיצור דרך

אבל הם באמת לא מוצלחים
גם במשימות, וגם בכשרון שלהם ללכת לאיבוד

זה לא אומר שהם לא חמודים - הם חמודים והחברות שלהם יפה.

אבל זה לא מספיק בשביל לנצח בתחרות

גריני

New member
אני איתך בכל מילה

הכל ישתנה כי יש עוד 2,167 משימות עד להדחה

והכל ארוז בשלושה-ארבעה חלקים.

ובכל מקרה הילדות חוזרות למשחק בזכות משימת הדו-קרב (וגוררות איתם למטה את הסגולות שצריכות להמתין להם שלוש שעות)

ddvic

New member
וואו אם זה 3 שעות אז המודחות בקובה יהיו

או הסגולות או רומי וקורל.
אלא אם כן תהיה בהמשך איזה משימה של מחט בערמת שחת או לספור איזה 4000 פריטים של משהו.

נוש14

New member
פרק חלש

ניסיתי עכשיו להשלים דרך האתר ופרשתי באמצע.
ד"א מי שחיפש התערבות של ההפקה, די בטוח לומר שחלק מהאנשים שהפריעו למתמודדים במשימת הדאקירי זה אנשים שההפקה ביקשה מהם. כאילו, לא נראה לי שאדם מהשורה יציע עיתונים או עלונים לשני אנשים שסוחבים מגש מלא כוסות שתיה, חוץ מזה שלחלקם היה חיוך רחב אח"כ.
מישהו רק יכול להגיד לי איך רומי וקורל הצליחו להמשיך בדרך? אין לי כוח להמשיך לראות

JAMES DEAN

New member
רואים בבירור שההפקה ביקשה שיפריעו למתמודדים

בקשר לאחיות הן קיבלו רכב חלופי.

Jason2

New member
נו אז?

חייבים לספק רכב חלופי ככה זה רשום בתקנון התוכנית.
וזה ברור שאנשים הפריעו בכוונה זה חלק מהמשימה ולא ניסו להסתיר את זה.

נוש14

New member
נו, כן

הגיוני שידאגו להן לרכב חלופי, הרי הן לא יכולות להישאר תקועות כי התקלקלה להן המכונית.
וגם ברור שזה ברור שההפקה סידרה שאנשים יפריעו והם באמת לא ניסו להסתיר את זה. זה היה פשוט כל כך שקוף

אביבקיץ

New member
הביאו להן מכונית מתוקנת

ומאד התרשמתי מהקוליות שלהן

הן נהנו מהמכונית החדשה, ואמרו שלא נורא אם יפסידו - העיקר הן נהנות בקובה

אבל הקטע של קורל עם הידית של ההילוכים ביד - זה היה מוצלח

גם הקטע של רומי "אם רק לא הייתי נכשלת בטסט שלישי בטוח הייתי מצליחה לנהוג על זה" גם כן היה גדול

נוש14

New member
הקטע עם הידית הילוכים באמת היה מוצלח

בכלל, כל הקטע עם המכוניות היה נורא משעשע, איך שהמתמודדים הסתבכו איתן.
בקשר לרומי, משום מה יש לי תחושה שהיא באמת הייתה מצליחה.
אני גם לא מבינה מה הבושה בזה שהיא לא עברה טסט שלישי. אני עברתי טסט חמישי ואני נוהגת והכל בסדר. לא מבינה למה קורל יורדת עליה כל הזמן על זה.

אביבקיץ

New member
הן כל הזמן מנסות "לנצח" את השניה

כל אחת מנסה להראות כמה היא יותר טובה מאחותה

לא בושה להיכשל בטסט שלישי. אבל לבחורה עוד אין רשיון, וכמובן שאין לה נסיון.
עד היום נהגה רק על מכונית אחת - של המורה לנהיגה.
אז לחשוב שהיא תצליח להיכנס למכונית מסוג שהיא מעולם לא ראתה,
ולהצליח לנהוג -
זו שחצנות.

ולהגיד את זה בכוונה לאחותה שלא מצליחה לנהוג - זה קצת רשעות.

Jason2

New member
הן מנסות להראות

כאילן הן לא סובלות אחת את השניה אבל הרבה פעמים זה לא מצליח להן.

נוש14

New member
כן הן שחצניות

וגם מפונקות. בגלל זה הן קצת נמאסו עלי

שלי 78

New member
פרק של אווירה

כי זה מה שיש לקובה להציע: סיגרים, מוזיקה, רכב ובעיקר נוסטלגיה. במובן הזה, הפרק היה יפה ומעניין.

התערבות של ההפקה שבחרה להשתלט על התכנית ניתן למצוא בתכנית שונה לחלוטין: משפחה בהפרעה, העונה הרביעית. המפיק רון האוורד שכבר בפרק האחרון של העונה השלישית (ששודרה לפני אי אלו שנים), החליט לעבור מתפקיד המספר לדמות שמופיעה על המסך, תפס בפרק ששודר אתמול תפקיד אמיתי ומלא בתוכן. אין בעיה שאתה מביא את החבר הכי טוב שלך הנרי וינקלר "פונזי" מ"היו ימים", למשפחה בהפרעה, אבל להפוך למרכז העלילה? מישהו שם איבד את הצפון. השחקן היחיד בסדרה שהדמות שלו לא נפגעה הוא ג'ייסון בייטמן שאחרי הפרק ששודר אתמול, ראוי להערכה רבה. נראה תכנית ריאליטי אחת או סתם תכנית טלוויזיה שבה המפיק היה מתקרב לפרק של משפחה בהפרעה אתמול והצופים היו עוברים על כך בשקט.

התערבות של ההפקה במירוץ למיליון יכלה על אותו משקל אם איל אלקבץ ורוית ליאור-מנדל היו מביאים לתכנית את החברים הטובים שלהם מהתיכון, מופיעים בכל משימה, דורשים שהמשתתפים יפנו אליהם בזמן הצילומים, מזכירים בגלוי כמה הם יפים וחכמים, שלא לומר סוג של קדושים, כל מה שרון האוורד עשה אתמול.

פרק מצוין, סך הכל

אהבתי את המכוניות, קטע נהדר, הלוואי והיה לי אפשרות לנהוג על כאלה.
חבל היה לי על הסגולות, שהתפרקו לגמרי במשימה ההיא, ונהיו סגולות ממש... כנראה הן יפסידו גם לרומי וקורל. הופתעתי מהקורדנציה המצוינת של מור וליאור למרות הפרשי הגובה ופונטציאל הריב הגדול שלהם.
לא אהבתי את משימת [?] ההיטהרות. זה נראה סתם טקס טפשי ומציק , בלי פואנטה לעניין המרוץ.
סך הכל, מקום מעניין, אנשים מעניינים - היה פרק טוב

ddvic

New member
אני לא מבין משהו

נגיד רומי וקורל שברו את הראש של המוט הילוכים.
אבל עדיין המוט הילוכים נשאר מחובר לגיר רק הראש הכדורי של הפלסטיק היצוק נשבר.
עדיין נראה לי שאפשר לנהוג באוטו תוך שימוש במוט עצמו
לא הכי קל אבל ניתן לביצוע.

אני במקומן הייתי מנסה לנהוג באוטו גם אם הראש הכדורי של מוט ההילוכים נשבר ונעקר ממקומו

ייתכן שזאת הסיבה למה ההפקה לא הזדרזו לספק להן רכב חלופי

השועל צפה עכשיו בפרק ולא אהב את התוצאות

אז נכון, זה היה פרק די מצחיק עם לא מעט יציאות מצחיקות, אך בסופו ווקא שתי הזוגות שהשועל הכי אוהב מתחרים ביניהם על המקום האחרון, ועוד בהפרש גדול מכל שאר הזוגות.
והכל בגלל מוט הילוכים שנשבר ועצבים ממש מיותרים בין הסגולות. התקווה היחידה של השועל היא שאולי בלג הזה לא תהיה הדחה. בעיקר אם לשפוט על פי זה שבלג הקודם היתה הדחה.
הבעיה שבמירוץ למיליון הישראלי וגם בTAR אף אחד לא יודע באיזה לג יש הדחה ובאיזה לג אין, וזה מה שרק מעצים את המתח במירוץ למיליון, אך גם גורם לזוגות המתמודדים במירוץ לתת את המקסימום.

Jason2

New member
שכחת דבר אחד

שהלגים במירוץ הישראלי מאוד ארוכים ועדיין לא היתה משימת צומת ומחסום. הכל יכול להשתנות ואני די בטוח שישתנה.

למעלה