זאת לא טליה בכלל בפרומו הזה?
N ny22 New member מנהל 14/7/13 #38 שוב פעם העריכה ממש מעצבנת כנראה שממש עד הסוף לא נדע איזה זוג הגיעו אחרון. ככל הנראה הם ישמרו את הקרב של א"א ורומי וקורל עד הסוף.... אם יערכו את זה ככה שלא נדע מה הפער בניהם.
שוב פעם העריכה ממש מעצבנת כנראה שממש עד הסוף לא נדע איזה זוג הגיעו אחרון. ככל הנראה הם ישמרו את הקרב של א"א ורומי וקורל עד הסוף.... אם יערכו את זה ככה שלא נדע מה הפער בניהם.
N ny22 New member מנהל 14/7/13 #43 אתה צודק. אבל זה נכון כאשר יש פער שהוא די קטן. משום מה יש לי תחושה שהם בכוונה עורכים את זה ככה, כדי שלא נדע. קשה לי להעריך כמה פער ישנו.
אתה צודק. אבל זה נכון כאשר יש פער שהוא די קטן. משום מה יש לי תחושה שהם בכוונה עורכים את זה ככה, כדי שלא נדע. קשה לי להעריך כמה פער ישנו.
א אורישקי New member 14/7/13 #45 מממ רומי וקורל יצאו בסה"כ רבע שעה אחרי מעיין ובתאל. ואלא אם כן מטעים אותנו בענק מעיין ובתאל עקפו את איציק ואלירן, אז כנראה שהפער בין רומי וקורל ואיציק ואלירן קטן.
מממ רומי וקורל יצאו בסה"כ רבע שעה אחרי מעיין ובתאל. ואלא אם כן מטעים אותנו בענק מעיין ובתאל עקפו את איציק ואלירן, אז כנראה שהפער בין רומי וקורל ואיציק ואלירן קטן.
N ny22 New member מנהל 14/7/13 #56 מה ההימור שלכם רומי וקורל יודחו או לא? אגב, אם הן לא יודחו, בלי קשר אליהן, זה קצת יהרוס את המשחק כי אז נדע שאין יותר נקודות ללא הדחה...
מה ההימור שלכם רומי וקורל יודחו או לא? אגב, אם הן לא יודחו, בלי קשר אליהן, זה קצת יהרוס את המשחק כי אז נדע שאין יותר נקודות ללא הדחה...
T tamarhp New member 14/7/13 #114 אולי יהיו גלגלי הצלה אחרים כמו שיש רק שתי נקודות ללא הדחה, אבל זוג המבוגרים גם לא הודחו בגלל ההמצאה "גלגל הצלה"...
אולי יהיו גלגלי הצלה אחרים כמו שיש רק שתי נקודות ללא הדחה, אבל זוג המבוגרים גם לא הודחו בגלל ההמצאה "גלגל הצלה"...
ר רחוב האגס 1 New member 14/7/13 #57 לפי זה שיש הפסקת פרסומות דווקא כשברור שרומי וקורל הגיעו אחרונות (!), וזה אפילו מובא בפרומו - נדמה שיש איזו פואנטה, ואולי אין הפעם הדחה
לפי זה שיש הפסקת פרסומות דווקא כשברור שרומי וקורל הגיעו אחרונות (!), וזה אפילו מובא בפרומו - נדמה שיש איזו פואנטה, ואולי אין הפעם הדחה
א אורישקי New member 14/7/13 #58 אוף איזו אכזבה ממש דה ז'ה וו להדחה של לירן ורונית - זוג חזק שהודח בגלל התברברות מפגרת. אני מקווה שיעשו להן קטע ללא הדחה - מגיע להן להישאר על פני רוב הזוגות.
אוף איזו אכזבה ממש דה ז'ה וו להדחה של לירן ורונית - זוג חזק שהודח בגלל התברברות מפגרת. אני מקווה שיעשו להן קטע ללא הדחה - מגיע להן להישאר על פני רוב הזוגות.
N ny22 New member מנהל 14/7/13 #61 את האמת, למרות האהבה שלי לרומי וקורל וזה שהן באמת מדהימות לא ממש אכפת לי אם הן יודחו, לא כי אני לא אוהב אותן. אלא כי יש זוגות אחרים שאני ממש אשמח אם הם ישארו במירוץ. אם זאת תהיה עוד נקודה ללא הדחה, אזי זה די יהיה עצוב כי מעכשיו ואילך זה יהיה ברור שמעתה כל זוג שיגיע אחרון יודח ולא יהיו עוד "הפתעות".
את האמת, למרות האהבה שלי לרומי וקורל וזה שהן באמת מדהימות לא ממש אכפת לי אם הן יודחו, לא כי אני לא אוהב אותן. אלא כי יש זוגות אחרים שאני ממש אשמח אם הם ישארו במירוץ. אם זאת תהיה עוד נקודה ללא הדחה, אזי זה די יהיה עצוב כי מעכשיו ואילך זה יהיה ברור שמעתה כל זוג שיגיע אחרון יודח ולא יהיו עוד "הפתעות".