פרק 18 - פרק הדחה

השועל קצת עסוק בשבתות

אבל דואג להשלים את הפרקים שהפסיד ביוטיוב

אורישקי

New member
יששש

אני ממש שמח שזה קרה במקרה שלהן.

בגלל שזה קרה לזוג שעד עכשיו לא היו לו מעידות, מעבר לזה שאני אוהב אותן. הן היו עד השלב הזה תמיד ברביעיה המובילה - ולמעשה למעט השלב הזה הן הזוג עם ממוצע המקומות הכי טוב מכל הזוגות שבמירוץ (ואחרי השלב הזה הן בתיקו עם מור וליאור ודוד ואלירן). מגיע להן.

ברכותיי...ראינו את הפרק הכי מיותר בתולדות TAR

קיטש מטורף
עלילה אפס
משימות אין
תחרות אין
הדחה אין
בלג הבא הטיסה מזניקה הכל מחדש
מה זה בדיוק היה? ולמה?
כבר אפשר היה לשים לקט או סתם שעה של רון שחר מקריא שירה פרסית של ימי הביניים.

.

קורל ממש הרגיזה אותי הפרק...

כל המירוץ היא רק מתלוננת ומתלוננת....

כל הזוגות נהנו מהאירוח והשתחררו ורק היא לא...

הסגולות...חחחח נראה לי מריה הסבתא פחדה....כמה שהן הזויות כייף לצפות בהן כי הן שמחות ותומכות אחת בשניה....

אני מרגישה בכלל כאילו הפרקים ארוכים מידי,כאילו מורחים אותם...
הייתי מקצרת בחצי שעה:)

ny22

New member
מנהל
זה לא רק את. אם תקראי כאן הודעות של

אנשים תראי שעוד לא מעט חושבים ככה.
הם באמת מורחים לפעמים יותר מדי את הפרקים.

ddvic

New member
אתם מאמינים לרון שחר שהקטע נבחר מראש???

מעניין אם אתם מאמינים לדברי רון שחר שהקטע ללא הדחה נבחר מראש
???

אני בכלל בכלל לא מאמין.

מ-8 ל-7 היתה נקודה ללא הדחה ופתאום "אצה לה הדרך" להפקה לשתול את הנקודה השניה והאחרונה צמוד לנקודה הקודמת

אפילו בעונה הקודמת שבה היו 3 או 4 נקודות ללא הדחה בין אי הדחה לאי הדחה היו לפחות 2 הדחות

ואפילו בעונה הראשונה שבה היו 2 נקודות אי הדחה גם אז מהאי-הדחה הראשונה עד לאי-הדחה השניה היו לפחות 4 הדחות ביניהן.

לדעתי הן לא מאותרגות בגלל החיצוניות שלהן(אחרת היו מאתרגים את שימי ויסמין) אלא בגלל היכולת שלהן לייצר טראש והעלבות הדדיות גם על מי מנוחות באולפן הניתוחים(ובזה הן יותר גרועות אפילו מדבי ודנה)

כמוכן אני בטוח שהעונש של חצי שעה המתנה בהתחלה ולא בסוף הלג סמוך לשטיח,כמו שהיה בכל עונשי החצי שעה מאז ומעולם, נועדה בדיוק למטרה של מניפולציות של ההפקה על מנת לחלץ אותן מהדחה בלג הבא.

בקיצור המשחק מכור וכל תוכנית מקבלים תזכורת מחדש.

למעלה