פרק 19 - התנינים

gonenadi

New member
בעלי חיים במשימות

למה חצי מהמשימות כוללות התעללות בבעלי חיים?

JAMES DEAN

New member
פרק 19 - התנינים

הזוגות יתחרו בעגלות עם סוסים (קוצ'ה) ויפגשו תנינים. תהנו.
http://www.youtube.com/watch?v=1r8BgiS9yY0

rasmus girl1

New member
תכלס לא יודעת מה נסגר איתה,

היא לא אמורה לאהוב בעלי חיים? ישר אמרה שתנינים זה חיה מגעילה ומיותרת ולא רצתה לגעת בהם ועכשיו שהראו שבפרק הבא יהיו שחפים (או סוג מסויים של ציפור) היא גם התלוננה..
ובמקום זה זוגות אחרים אמרו שהם חמודים, שהם כאילו מבקשים את אמא.. הם באמת היו חמודים

Jason2

New member
רק להכין אתכם

כל התנינים מושתלים של ההפקה וקיבלו הוראות לעזור למספר זוגות.

Jason2

New member
מה שבטוח

שברגע שמישהו אומר משהו בסגנון "ביקשתי מאלוהים שיעזור לי", שניה אחרי זה הוא מצליח לעבור את המשימה.

יש איזושהי תפיסה מתנשאת של ההפקה שרוב הצופים בתוכניות ריאליטי הם מזרחים שומרי מסורת וגם המתמודדים בתוכניות ריאליטי קלטו את זה ובגלל זה רואים שפתאום באח הגדול כולם מניחים תפילין, מדליקים נרות ומתפללים כל שניה.

uma cuica

New member
מתפללת לאלוהי הרטייניג וההפקה שיעזרו לה

והם אכן עושים את זה...

ddvic

New member
נראה לי שהנצחון של האילתים עם הסוסים קצת יסבך

אותך...

האילתים התחילו עם הסוס המפסיד מול הסוסה הווינרית+המשקל העודף של האילתים+הפור הענק שא"א פתחו עליהם.
פתאום...האילתי מתחיל להגיד איזה פרק בתהלים ו..הכל מתהפך.

ddvic

New member
מה אתה מפחד?

ההפקה תאסוף את הבקבוקים 5 דקות אחרי שדבי ודנה עוזבות את החוף ותזמין שרות מ-UPS או משהו דומה לזה שעובד בקובה והבקבוקים כבר הגיעו למשפחות כבר כמה חודשים לפני היום

Jason2

New member
לא מסובך בכלל

הוא אדם דתי וכנראה אומר תפילה בכל משימה שהם צריכים לעבור, לפעמים זה לא עובד וזה גם לא משודר. מה שישודר בסופו של דבר היא התפילה במשימה שכן הצליחה והיא תשודר בסמוך מאוד להצלחה במשימה גם אם לדוגמה היא נאמרה עוד לפני שהמשימה התחילה.

ddvic

New member
לא הגיוני בעליל ההפקה לא הפכה פתאום ל..

ערוץ משנה של הידברות.

אני מתאר לעצמי שאחוז הדתיים והמסורתיים שצופים בתוכנית הוא נמוך מהשיעור שלהם באוכלוסיה

Jason2

New member
לא עד כדי כך

אבל הבחנתי בזה לא פעם ולא פעמיים.
כל פעם שנושאים תפילה המשימה נגמרת. תשים לב לזה.

ddvic

New member
במחשבה שניה הגעתי למסקנה יותר הפוכה ממך

קודם כל נעזוב בצד את האח הגדול שזה תוכנית שאני מחרים עוד מהעונה הראשונה וזה גם הפקה אחרת. כנראה לכל תחתית יש תחתית נמוכה יותר.

אם זה היה נכון שההפקה מקדמת מועמדים מסורתיים/מחוברים למסורת אז האילתים שמספקים להם את הז'אנר הזה(בעיקר באמצעות הבעל ליאור) היו מאותרגים וההפקה היתה מסייעת להם.

ומה אנחנו רואים בדיוק הפוך שההפקה מעמידה את כל המנגנון והממסד נגדם אפילו לא נייטרליות כלפיהם כל מה שדבי ודנה ורומי וקורל זוכות האילתים "זוכים" בהפוך.

Jason2

New member
מי אמר מקדמת?

אמרתי קורצת למי שההפקה חושבת שהוא הקהל הגדול ביותר.
תמיד כשמישהו מזכיר את אלוהים אני ישר אומר למי שצופה איתי "עכשיו הוא מנצח" וזה מה שקורה. תשים לב לזה סתם בתור משחק. וזה לא קשור למתמודד דתי, זה קרה גם כשדבי אמרה את זה וגם מעיין ובת אל.

ddvic

New member
אם היא היתה קורצת היא גם היתה צריכה להאריך ל

גורמי הקריצה את האפשרות והיכולת של ההפקה לקרוץ-וזה כידוע לא קרה ולא קורה כי ההפקה שמה להם רגליים.

מאוד לא נראה לי שההפקה תעשה יחסי ציבור לאמונה באל נראה לי יותר שהדברים נעשים בעל כורחה ולמורת רוחה של ההפקה.
והזוג עם המינון הכי גבוה של זה ההפקה שמה עליו X

למעלה