פרק 19!!!

00נטע00

New member
פרק 19!!!../images/Emo58.gif

יואווו איזה פרק טוב!!...אבל דיי החליקו את זה שאלגייה קם,כאילו הייתי בטוחה שהוא בהתחלה יכעס ממש על אלנה אבל הוא די מהר עזב את זה.. הזוייי הקטע עם הקללה של קלאוס..גם ערפד וגם אדם זאב?נשמע דיי סיוט..

אכן פרק טוב:)

אני מתחילה די לחשוש מקלאוס..שלא נגלה עליו בסוף שהוא גם מכשפהXD וגם נראלי שדיימון מתחיל לחזור לצד החייתי שבו...בכל אופן הוא לא יכול בלי אלנה...

noam239

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

חחח אשכרה שלא נגלה באמת שיש בו עוד צדדים..

TVD IS BACK!כבר הרבה זמן שלא נהנתי ככה

מהסדרה,אני ממש מרגישה שהיא חוזרת לעצמה!!!
דיימון מדהים כהרגלו ומרגש בטירוף...נחמץ לי הלב כשכאב לו:(
והזדהתי ממש עם ה"GO YOU ALL TO HELL!".הוא כ"כ נאמן,עושה כל כך הרבה,ובסוף מקבל יריקה לפרצוף.לא מגיע לו.
אליג'ה-מהמם!!!כמה כייף שהוא חוזר מקווה שהוא יישאר לעוד הרבה פרקים.
קלאוס....!!!אין מילים!עוד חתיך נוסף לחבורה...ולא סתם חתיך-באדאס לאללה!
איכשהו הרגיש לי טוב הפרק הזה כשלא חתכו לדמויות משנה,ועם כל אהבתי לג'רמי,קרוליין וטיילר,הם פשוט לא מעניינים מספיק לעומת הסטורי-ליין הראשי...!
בקיצור-וואו!פרק הפלאשבק הכי טוב לדעתי שהיה ,וזאת כשהם לא כללו את השלישיה הראשית.
TVD IS BACK!!

noam239

New member
וואוו עוד פרק מדהיים!!!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

טוב אין על אליג'ה אייך אני שמחה שהוא חזר הוא פשוט ענק!!! כל כך אהבתי את הפלאשבק איזה חמוד אליג'ה אייך הוא אהב את קתרין ורצה לעזור לה להינצל ובסוף היא ברחה לו..
קלאוס רע אימלה פשוט לא הכפת לו מכלום זה הזכי לי קצת את דיימון וסטפן שניהם מאוהבים באלנה ויש את האח הרע והטוב לדעתי קלאוס קצת הרגיש לקתרין אבל הוא פשוט מוחק את הרגשות שלו כמו דיימון בהתחלה.. אהבתי את הריב בין האחים סוף סוף קצת אקשן הגיע הזמן שסטפן הבשל הזה יתעורר דיימון כהרגלו מהמם!!
מסכן הוא מנסה כל כך לעזור ולעשות בשביל אלנה ובסוף אף אחד לא מעריך את זה אהבתי שהוא שיחרר את אנדי ובכה
אבל אני צריכה עזרה לא הבנתי ממש את הקללה האמיתית בכלל כל השיחה בין אליג'ה לאלנה אם מישהו יכול לתרגם לי מה נאמר בכל השיחה אני אשמח לא הבנתי איך בוני יכולה להרוג אותו מבלי למות הרי הם אמרו בהתחלה שהיא כן תמות שזה לא מספיק כוח.. בקיצור פרק מדהים!!! סקרנית להמשך.....

00נטע00

New member
../images/Emo58.gif

הקללה האמתית היא רק על קלאוס ולא על כולם..מסתבר שקלאוס אח למחצה של אלג'ייה..מצד אחד הוא ערפד ומהצד השני הוא אדם זאב..ככה שהוא גם וגם ובלילות ירח מלא הוא הופך לאדם זאב..וקלאוס רוצה להיפטר מהצד הזאבי שלו..להישאר רק ערפד..וזה מה שההקרבה עושה,הם המציאו שהקללה על כולם כדי לתרץ את החיפוש של קלאוס ולגרום גם לשאר הערפדים לנסות לקיים את ההקרבה... בגלל שאלג'ייה היה מאוהב בקטרין הוא מצא דרך לשמור עליה בחיים על ידי נשיקה..(לקלאוס לא היה אכפת מחיי אדם אז הוא אמר לאלג'ייה להגיד למכשפות שלא יטרחו לעשות את הקסם הזה כי לא אכפת לו שקטרין תמות..זה היה הריב גדול בין קלאוס לאלג'ייה,וכשקטרין ברחה קלאוס האשים את אלג'ייה) לכן הם מתכננים לתת לקלאוס לבצע את ההקרבה ואז אחרי שהוא יהיה חלש לבוני יהיה יותר קל להרוג אותו והיא לא תצטרך להשתמש בכול הכוח שלה ואז היא לא תמות ואלנה תחזור לחיים על ידי נשיקה כמו שאל'גיה תכנן בהתחלה להחזיר את קתרין..

noam239

New member
../images/Emo58.gifוואי תודה!! עוד כמה שאלות..

אז בטקס ההקרבה אלנה תמות ואז אפשר להחיות אותה על ידי נשיקה? או שבוני יכולה להחיות אותה? וקלאוס לא חושש שאולי האחים ואלנה יגלו זאת? ועוד שאלה אחת למה דיימון הלך לקתרין? איך הוא ידע שהיא בחיים ולמה הוא הביא לה את הורבנה למה הוא שוב עוזר לה? סורי על החפירה פשוט היו כמה דברים לא מובנים לי שוב תודה..

00נטע00

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שבוני אמורה לעשות קסם על אלנה שאחרי ההקרבה,אם ינשקו אותה-היא תחזור לחיים.. קלאוס חושב שאלג'יה מת,ככה שהוא לא מתכונן לזה שהם ידעו משהו וחוץ מזה גם בזמנו זה לא היה משהו מאוד גדול..לקלאוס בכלל לא היה אכפת אם קתרין תמות או לא ונראה לי גם לא מאוד מזיז לו מה יקרה לאלנה אחרי ההקרבה..העיקר שהוא יפטר מהקללה.. דימון הלך לדירה של אלאריק לחפש פרטים על קלאוס..ומצא את קטרין..אז היא סיפרה לו מה שהיא יכלה להגיד אבל הרוב היא לא יכלה לומר כי קלאוס כפה עליה..אני חושבת שגם עדיין אכפת לו מנה (הוא שאל את סטפן אם הוא חושב שהיא מתה וזה שהוא חיכה לה 100 שנה..נראה לי הגשות שלו לא נעלמו לגמריי)הוא לא יכל לגמריי לשחרר אותה אבל נראה לי ככה היא תוכל לא לעשות כל מה שקלאוס יאמר לה לעשות.. בשמחה!!

לא מדוייק->

הצד הזאבי בקלאוס נמצא ב"תרדמת". אחרי שיסיר את הקללה,הוא יכול להיות גם וגם בפועל,וכך להעמיד זן חדש של מוטציות ערפדיות-זאביות.

noam239

New member
ספויילרים לפרק האחרון..../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הלינקים הבאים יש ספויילרים לפרק האחרון בעונה ה2 שייקרא “As I Lay Dying” http://www.spoilersguide.com/vampire-diaries/season-2-finale-2-as-i-lay-dying/ ג'ולי פיק המפיקה מתארת מה צפוי לנו בפרק האחרון בעונה http://www.spoilersguide.com/vampir...oils-about-the-vampire-diaries-season-finale/ מי שלא רוצה שייהרס לו שלא ייכנס.. תהנו!

../images/Emo216.gif../images/Emo122.gifלמה זה נשלח ככה?..קיצר!!../images/Emo58.gif

אני באמת לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שהגבתי כאן. אבל אני צופה בסדרה תמיד:) רק אני חושבת שקלאוס ואלייז'ה הם האחים סלבאטור "המקוריים"? כלומר, זה שונה מצד אחד, אבל מצד שני כ"כ דומה! אי אפשר להכחיש שקלאוס לא הרגיש כלום לקת'רין, זה היה בעיניים שלו. ואלייז'ה..כ"כ היה מאוהב בה וניסה לעזור לה, רק חבל שזה עלה בתוהו. יש גבול עד כמה אפשר להישאר נאמן לאח שלך..:\ -בכלל, כל הקטע שהקללה של הירח והשמש לא אמיתית היה גאוני! זה הריץ את המכשפות ואנשי הזאב סביב עצמם כל זמן, שבטח רק קומץ מכשפות ידע בעבר את הקללה האמיתית-ומכיוון שמכשפות לא בני אלמוות, אני בספק אם בהווה יש מכשף/ה שיודעים על זה. חצי ערפד וחצי זאב זה אדיר!!! וזה כ"כ "מלחמת האופל"
-ואני גם מבינה למה קלאוס רוצה להסיר את הקללה-יותר כוח בשבילו, אבל ברור שזה יעשה רק בלאגן. -אני עדיין חושבת שדיימון היא הדמות הכי טובה בסדרה-והפרק הוא קצת חזר "לשורשים" של הרוע שבו, ואני מתה על זה,כי ככה הוא בעצם חושף את כל הרגשות שלו והם עולים על פני השטח. וסטפן שאמר לו מול הפרצוף "אתה מאוהב בחברה שלי"-רציתי שדיימון יגיע "כן אני מאוהב בה,ואני אשמור עליה תמיד, לכן אתה, סטפן-לא רלוונטי". אם הוא היה אומר את זה הם היו הורסים את כל הבית שלהם
אבל נחמד שסטפן היה זה שאמר את זה בצורה עקיפה-שכל עוד דיימון אוהב אותה הוא גם יישמור עליה. לסיכום אני אהבתי את הפרק מאוד, העלילה מתקדמת בצורה הנכונה.. קלאוס ואלייז'ה מדהימים, דיימון אדיר וג'נה מסכנה
ויש לי לא מעט השארות להמשך הסדרה(שאותם אני לא אחשוף כרגע..)-ואני לא קוראת ספויילרים או את תקציר הספרים של "יומני הערפד"-נראה אם צדקתי
..

noam239

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

ממש אהבתי את הביקורת שלך הכל גם אני אהבתי.. אני חושבת שאם ןאלנה תחזור לחיים ע"י נשיקה אני כמעט בטוחה שדיימון יהיה זה שינשק אותה זה יהיה הכי יפה! ואז נשיקה ראשונה של דלנה.. אם צדקתי זה יהיה מגניב חח..

TwilightFan

New member
פרק מצויין ../images/Emo58.gif

נהניתי מכל רגע
אין ספק שהסדרה הזאת לא צפויה בעליל
כל הקטע עם הקללה המזוייפת פשוט גאוני! וגם זה שקלאוס חצי ערפד חצי זאב... מדהים. בחיים לא הייתי חושבת על הכיוון הזה.

mikej007

New member
../images/Emo58.gifאהה לא נפלתי מהכיסא...

כמה שטויות אפשר להמציא בשביל לסגור את כול החורים בעלילה??? זה ממש היה מופרך, אחים ערפדים, חצי איש זאב חצי ערפד, אלייזה מאוהב בקתרין בחייכם... דיימון העצבני אחרי התספורת החדשה (והלא מוצלחת לטעמי..) לא בא לי ממש טוב אגב... קלאוס הזה חתיך לגמרי בברכת עוד 3 פרקים לסוף הבלתי נמנע.. לפי הפרומו זה נראה שמישהו הולך למות מה דעתכם??

noam239

New member
../images/Emo58.gif

הרבה אומרים שזה יהיה מאט או אמא של קרולין אבל אי אפשר לדעת כי בפרומו של הפרק הבא מראים את דיימון נלחם במאט הפרק הבא הולך להיות ממש מעניין כולם הולכים להישתתף בו!! יהיה אקשן..

למעלה