../images/Emo216.gif../images/Emo122.gifלמה זה נשלח ככה?..קיצר!!../images/Emo58.gif
אני באמת לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שהגבתי כאן. אבל אני צופה בסדרה תמיד
רק אני חושבת שקלאוס ואלייז'ה הם האחים סלבאטור "המקוריים"? כלומר, זה שונה מצד אחד, אבל מצד שני כ"כ דומה! אי אפשר להכחיש שקלאוס לא הרגיש כלום לקת'רין, זה היה בעיניים שלו. ואלייז'ה..כ"כ היה מאוהב בה וניסה לעזור לה, רק חבל שזה עלה בתוהו. יש גבול עד כמה אפשר להישאר נאמן לאח שלך..:\ -בכלל, כל הקטע שהקללה של הירח והשמש לא אמיתית היה גאוני! זה הריץ את המכשפות ואנשי הזאב סביב עצמם כל זמן, שבטח רק קומץ מכשפות ידע בעבר את הקללה האמיתית-ומכיוון שמכשפות לא בני אלמוות, אני בספק אם בהווה יש מכשף/ה שיודעים על זה. חצי ערפד וחצי זאב זה אדיר!!! וזה כ"כ "מלחמת האופל"
-ואני גם מבינה למה קלאוס רוצה להסיר את הקללה-יותר כוח בשבילו, אבל ברור שזה יעשה רק בלאגן. -אני עדיין חושבת שדיימון היא הדמות הכי טובה בסדרה-והפרק הוא קצת חזר "לשורשים" של הרוע שבו, ואני מתה על זה,כי ככה הוא בעצם חושף את כל הרגשות שלו והם עולים על פני השטח. וסטפן שאמר לו מול הפרצוף "אתה מאוהב בחברה שלי"-רציתי שדיימון יגיע "כן אני מאוהב בה,ואני אשמור עליה תמיד, לכן אתה, סטפן-לא רלוונטי". אם הוא היה אומר את זה הם היו הורסים את כל הבית שלהם
אבל נחמד שסטפן היה זה שאמר את זה בצורה עקיפה-שכל עוד דיימון אוהב אותה הוא גם יישמור עליה. לסיכום אני אהבתי את הפרק מאוד, העלילה מתקדמת בצורה הנכונה.. קלאוס ואלייז'ה מדהימים, דיימון אדיר וג'נה מסכנה
ויש לי לא מעט השארות להמשך הסדרה(שאותם אני לא אחשוף כרגע..)-ואני לא קוראת ספויילרים או את תקציר הספרים של "יומני הערפד"-נראה אם צדקתי
..