פרק 19!!!

lady blah blah

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo58.gif

ממש ממש ממש לא אהבתי את דיימון הפרק. גם לא את סטפן שדווקא התחיל להתחבב עליי, מתחילים לחרפן עם המריבות על אלנה, נראה לי דיימון צריך לנסוע קצת לאנשהו להתקרר לאיזה פרק, שנוכל להתגעגע אליו..

Freak Control

New member
איפה לעזאזל ראיתם../images/Emo58.gif

שהדרך להציל את הכפילה זה ע"י נשיקה? ראיתי את הפרק עכשיו ונשבעת לכם שבתרגום לא ראיתי פעם אחת את המילה נשיקה. פספסתי משהו? אני הבנתי שלא דיברו על הדרך, רק הוא אמר הוא מצא וקת'רין ברחה. לא אמרו מהי הדרך אה, כן, היה פרק אדיר.

noam239

New member
איפה ראית את הפרק אם תרגום??

אני מחפשת מלא זמן ולא מוצאת...

noam239

New member
אני גם לא יודעת האמת על הנשיקה..

אני חשבתי שאולי פספסתי משהו אז ראיתי את הפרק אם תרגום אבל גם לא אמרו שום דבר על נשיקה אולי נטע שאמרה לי קראה ספויילר אין לי מושג..

SharoNofit

New member
באמת מאיפה הבאתם את הנשיקה..../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בכלל לא דובר על הדרך להצלה ובטח שלא על נשיקה

00נטע00

New member
אויי סליחה..

ראיתי בלי תרגום וכשאלנה שואלת אם הוא מצא דרך להציל את הכפילה הוא עונה YES אלנה..ושמעתי KISS אלנה..(זה היה נשמע מתאים ורומנטי..:] חח ) סליחה על הבלבול שגרמתי..

SharoNofit

New member
פרק אדיר../images/Emo70.gif

קודם כל אליזייה!! אין פשוט מלך
שחקן כ"כ טובב!! הקטע עם התה וה-OMG
זה היה פרק מפתיע!! בחיים לא חשבתי על זה שקלאוס ואליזייה אחים! שאין בכלל קללה על כולם רק על קלאוס! ושקלאוס הוא גם ערפד וגם איש זאב! תודו שזה גאוני! אהבתי את ההשוואה שעשו בין המריבה של דיימון וסטפן (שהרבה זמן לא היתה כזאת!!) לאלייזיה וקלאוס קתרין השיכורה חחח גדול
גם אנדי הייתה מצחיקה... היה כיף לראות את הצד החייתי והרגיש של דיימון מתעוררים מחדש וגם את הצד החייתי של סטפן!
ג'נה יודעת על הכל ובהלם... אלאריק נראה לי מת... יש מצב שהם לא ממשיכים לעונה 3 או שהם מתחילים להשתלב בעלילה בחלק פעיל... קלאוס כ"כ חתיך!! עכשו שהבנו הכל, בפרק הבא מתחיל כל האקשן!!

ווווווווווווווהוווווווווו!../images/Emo58.gif

איזה פרק!!!!!! קודם כל דיימון... אין דברים כאלה
כשהוא גירש את אנדי היה לי ממש עצוב בשבילו... וממש חיכיתי למכות אמיתיות עם סטפן ככה שיראו ממש את כמות הרגש שלו... לא הלך
קתרין... בקטעים שהיא השתכרה רק ראו כמה נינה מהממת! פשוט יפהפייה ומצחיקה! היה ממש יפה לראות את כל הסיפור מאחוריי הקלעים עם קלאוס ואלייז'ה... אפרופו אלייז'ה. וואו! היה ממש ממש מעניין כל הסיפור שלו. כל עניין ההבטחות והגינונים של לורד... ישב בול! ובכללי השחקן הזה ענק! אלנה - נמאס קצת לראות אותה מתענה... מחכה לראות קצת שמחת חיים. ג'נה מסכנה... וקלאוס... הו קלאוס... ח-ת-י-ך! אחלה פרק! מחכה ממש לבא!

Mockingjay

New member
../images/Emo58.gif

דווקא לא נפלתי מהכסא מהפרק הזה. הוא לא היה רע אבל הוא גם לא היה כ-ז-ה טוב .. ונתחיל בחלוקת הלייקים
לייק: קתרין המשועממת היא משעשעת אותי אלייזה קם לתחיה ומשתף פעולה עם אלינה דיימון וסטפן רבים (אחחח איזה כיף איתם ) הסצנה שבה קלאוס מתגרה בסטפן בבית עם ג'נה דיימון בא לעזור לקתרין וה -סצנה - תודה על זה שאתה מאוהב בחברה שלי !!!1111 אהההעעעעע סוף סוף קלטת ?!
נוט לייק - אלייזה מאוהב בקתרין ,כל כך צפוי שזה כואב אלייזה אח של קלאוס ,טוב זה לא צפוי אבל WTF ?? קלאוס הוא גם איש זאב וגם ערפד -יותר צפוי מזה כבר אין ,אה בעצם יש ! אפשר להרוג אותו בלי להרוג את כולם (יייאאאיי) הרגע המרגש של הפרק - דיימון והבחורה בסוף שהוא הבין שהוא מעוצבן והוא יכול להרוג אותה אז הוא פשוט מגרש אותה ,זה היה מקסים בעיניי הרגע הצפוי - להבין שאלייזה גם מאוהב בקתרין (מה יש לכולם ממנה זאת?) ציון כללי - 7

למעלה