פרק 19!!!

צפוי?!../images/Emo58.gif

הייתי בשוק כשאלייג'ה סיפר שקלאוס גם איש זאב וגם ערפד! לדעתי זה עשה את כל הפרק! אבל כל אחד ודעתו
אבל באמת מה הקטע שכולם מתאהבים בקתרין? היא לא כזאת משהו..

noam239

New member
אני גם האמת היתי בשוק שבכלל..../images/Emo58.gif

כל הקללה היא זיוף וזה ורק על קלאוס ושהוא חצי איש זאב וחצי ערפד אבל כל אחד עם הדעה שלו..

lady blah blah

New member
האמת? ../images/Emo58.gif

אני יכולה להבין אם כבר למה כולם מתאהבים בקת'רין, אבל לא באלנה. זאת אומרת הם נראות בדיוק אותו דבר, אבל אלנה משעממת אותי למוות ומתחסדת כזאת, וקת'רין די מעניינת ופלרטטנית, לא יודעת.. ככה נראה לי..

Mockingjay

New member
כן ברור שקתרין יותר פלפל

אבל חאלס,כל הגברים בסדרה מאוהבים בה ..

Mockingjay

New member
אני אסביר את הצפוי../images/Emo58.gif

בשניה שאליזה אמר שהקללה מומצאת והיא רק על קלאוס ידעתי שזה יהיה המשפט הבא שלו. פשוט היה לי ברור שקלאוס הוא גם וגם...

פרק פשוט מדהים - אין מילים!../images/Emo58.gif

כל הסיפור מהעבר שאלייג'ה סיפר לאלנה היה מדהים הגילוי שהוא וקלאוס אחים ושקלאוס הוא גם איש זאב וגם ערפד! סוף סוף סטפן ודיימון הולכים מכות על אלנה XD חיכיתי לזה חח וכל שאר הדברים המעולים שהיו בפרק שאחרות כתבו... אבל מה עם אלאריק?
אני מקווה שהוא רק התעלף ולא מת... (זה לא רמז לתת לי ספוילר להמשך זה סתם רמז לניחומים של "אל תדאגי אין מצב שהכותבים יהרגו אותו"
)

lady blah blah

New member
../images/Emo58.gif אהבתי את הפרק, אבל

האמת שקצת מתחיל להימאס לי מהאחים סלבאטור ! ברצינות, באמת שנמאס כבר מכל ההשתפכויות האלה בשביל אלנה, זה מתחיל להיות מאוס. דיימון כבר לא דיימון, ואני לא אוהבת שהם בוכים. כאילו כל הקסם שהיה בערפדים בעונה הראשונה, חזקים כאלה ולא אנושיים, עכשיו כל פרק שני אחד מהם בוכה.. זה פשוט לא אותו דבר. לא יודעת, אולי זו רק אני. חוץ מזה שהתאהבתי היום בפרק באלייג'ה
האמת, אלנה צריכה לרדת לגמרי מסטפן ודיימון, וללכת עליו

../images/Emo60.gifפרק אדיר!!../images/Emo58.gif

וואו הרעיון של הקללה המזויפת פשוט גאוני
איך אני מתה שדלנה יהיו כבר ביחד..למרות שאין מצב שזה יקרה :\

Ice margarita

New member
יש לי שאלה ובבקשה אל תצחקו...

קודם כל - מסכימה עם רובכם כאן מעלי שהיה פרק א-ד-י-ר. אבל - מישהו מוכן בבקשה להזכיר לי מה הקשר של אלנה/קתרין/מישהי-קדומה-מהן-שנראית-בדיוק-כמוהן לכל עניין הקללה הזה? למה בעצם צריך אותה? תודה וסליחה. הולכת להתבייש בפינה.

Mockingjay

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

כי הקללה תשבר בהקרבה של הכפילה של קתרין שהיא בעצם אלנה

Ice margarita

New member
תודה

את מה שכתבת כבר ידעתי, מה שהתכוונתי לשאול זה למה דווקא קתרין (או כפילה שלה) ולא סתם כל בן אנוש אחר?

Mockingjay

New member
כי היא הדמות הראשית?!../images/Emo3.gif

סתם בחיי שאין לי מושג למה דווקא הן

כלילו SH

New member
../images/Emo58.gif

אין לי הרבה מה להוסיף, אבל היה פרק מעולה! יותר דומה לעונה 1 עם כל ההפתעות
ויש לי ניחוש: אמא של קלאוס ואלייז'ה בטח הייתה כפילת פטרובה הראשונה. כי אם לא, מה הן קשורות לקללה?

TwilightFan

New member
לא הגיוני, ../images/Emo58.gif

כי אז קת'רין היא אחותם \ אחיינית שלהם \ הבת שלהם... כל כפילות הפטרובה הן צאצאיות אחת של השנייה.

00נטע00

New member
היא לא יכולה להיות

אחותם..הם מצאו אותה רק 500 שנה אחרי שהם הפכו לערפדים..אבל נשמע הזוי שהאמא היא הראשונה כי אז קלאוס או היה מקריב אותה או עוקב אחרי צאצאים שלה עד שתופיע עוד כפילה..

Shiri from the block

Active member
חייבת לציין לטובה את נינה../images/Emo58.gif המשחק שלה נהדר! אני אשכרה מרגישה כאילו ראינו 3 שחקניות שונות. קת'רין בפלאשבק קת'רין הנוכחית ואלנה.. איזה הבדל! ואני ממש אהבתי את הפרק הזה! זה מצחיק כי בדיוק שבוע שעבר תהיתי לעצמי מה קורה עם ערפד נושך איש זאב.. אם הוא הופך לערפד או אם הוא ניהיה גם וגם../images/Emo6.gif אני אבקש מהתסריטאים זכויות יוצרים על הרעיון../images/Emo3.gif

למעלה