פרק 21

TwilightFan

New member
פרק 21 ../images/Emo58.gif

איזה פרק מהמם!!!!! כ"כ כצוב
בכיתי מלא בקטע של הלוויה... אני לא מאמינה שכולם מתו. ומה יהיה עם דיימון??? אני בהלם שקלאוס שרד!! איזה חראאאאאאאאאאאאא אלייז'ה!!

ורדונה2

New member
../images/Emo58.gif פרק די חלש בעיניי

האמת שחשבתי שזה הפרק האחרון שהתחלה, אז בכלל התבאסתי... מלא אנשים מתו וחבל. אבל לא נורא, אני אשרוד
עיצבן אותי שבקושי דיברו על זה שדיימון עומד למות. ו... בסדר. נו, זה לא היה פרק מדהים. סתם מלא אנשים מתו.. נו אז מה
נחכה לפרק הבא שהרסו לי אותו כמה בנות כאן בשרשור הנ"ל

00נטע00

New member
אעאהעהעהאעאהעאהע...../images/Emo58.gif

טוב..היה צפוי שג'נה תמות..אבל עדיין עצוב..לפחות אלנה לא ערפדית אבל פשוט מעצבןן שקלאוס לא מת..רר אהבתי תקטע שבוני פשוט כלאה את כולם בבית וסוף סוף לג'ון היה חשיבות כלשהי..:] מסכן סטפן...ואלנה,וג'רמי.. מעניין מה יהיה עם דיימון..יאללה שיעבור שבועע!!!

noam239

New member
../images/Emo58.gifwow!!! איזה פרק!!!

פרק ממש עצוב עוד שניה בכיתי שראיתי.. אוףף אני לא מאמינה שג'נה מתה!!! זה כזה לא פייר.. איפשהו עוד קיוויתי שהיא לא תמות מסכן ריק ג'רמי ואלנה שממש איבדו הרבה אנשים.. דיימון לא ימות זה כזה צפוי כי הוא דמות ראשית כך שאין מה לדאוג.. היה יפה לראות לרגע שלקתרין הכפת מדיימון שהיא הבינה שהוא לא הולך לעשות שום דבר בנוגע לנשיכה וייתן לעמו למות.. ממש התעצבנתי שקלאוס נשאר בחיים החרא הזה!! כל מה שהוא עשה והוא ניצל.. והייתה לי הרגשה שאליג'ה יבגוד בהם איזה מגעיל הוא ייצא.. בטח בעונה ה3 קלאוס ואליג'ה יחזרו זה צפוי.. מחכה לפרק הבא!! עצוב שזה עוד שבוע נגמר..

jasika siton

New member
איזה פרק! הפרק הכי טוב של העונה ../images/Emo58.gif

ואו.. כל קטע בפרק הזה היה מותח לא יכלתי להוריד את העיניים מהמסך! פרק בהחלט מרגש, לא הפסקתי לבכות! הקטע שאלנה וג'נה בתוך האש.. שג'נה מתה בכלל בכיתי. חבל, אהבתי אותה /: ואז שקלאוס נשך את אלנה ופתאום בוני באה היה השיא של הפרק! אהבתי אותה בקטע הזה, היא שיחקה ממש טוב. זה היה קטע מדהים! לא יכולה לחכות לשבוע הבא.. שיעבור מהר!

noam239

New member
צריכה עזרה בקשר לפרק..../images/Emo58.gif

לא הבנתי אייך אלנה קמה חזרה לחיים הרי היא הייתה אמורה למות לא? מה היא שתתה את מה שאליג'ה נתן לה? וגם אייך היא לא ערפדה? מה היא אנושית עכשיו? תודה למי שיעזור לי שבת שלום.. :)

nofar119

New member
תשובה

בוני עשתה איזה כישוף עם ג'ון בגלל שהוא אבא שלה היא יכולה לעשות שהוא ימות במקומה בגלל זה כשהיא חזרה לחיים הוא מת... וכן עכשיו היא אנושית.

mikej007

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

איזה פרק קשה לצפיה, ממש בכיתי בסוף בשלב של הטקס קבורה... אני לא חושבת שזה היה ממש הכרחי להרוג את ג'נה, ממש ריחמתי על אלנה וג'רמי. מה יהיה עם דיימון, מהסיום פרק וההתעלמות כול הפרק ממצבו, ברור שהפרק האחרון יהיה סביבו. גם לא אהבתי שקלאוס נשאר בחיים, טריק של ההפקה להמשך לעונה הבאה...

noam239

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

מסכימה איתך.. אני לא מבינה למה הם החליטו להרוג גם את ג'נה? אוף יותר מידי אנשים מתו.. ג'ולס ממש לא הפכת לי שתמות גם ג'ון למרות שקצת התחלתי לחבב אותו אבל ג'נה?? ממש מבאס..

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אוף זה הפרק הכי עצוב שהיה עד עכשיו בתכנית!!! אף פעם לא חשבתי שאני ממש אבכה מיומני הערפד... ואיך הכל השתנה! ג'נה מתה, ג'ון (שדווקא התחלתי לחב אותו) מת, דיימון עומד למות.... אוי זה כל כך צפוי שטיילר וקרוליין יהיו ביחד עכשיו הם כאלה חמודים ^^ מסכנים ג'רמי אלנה ואלאריק... איבדו כל כך הרבה אנשים... מקווה שהפרק הבא ישאיר קצת טעם טוב בפה...

אה ויש לי שאלה../images/Emo58.gif

נכון כשסטפן הציע את עצמו במקום ג'נה קלאוס אמר לו שיש לו תכניות אחרות בשבילו? מישהו יודע למה הוא התכוון...?
(בלי ספוילרים להמשך!)

nofar119

New member
תשובה

אין לי מושג למה הוא התכוון בטח בעונה הבאה קלאוס ואלייג'ה יחזרו ואז יהיה משהו עם קלאוס וסטפן...

SharoNofit

New member
אין לי אוויר פרק מושלם../images/Emo70.gif

ההקרבה היה הדבר הכי מותח שיש והסצנה שבוני נכנסה נגד קלאוס היה פשוט וואו! מאוד עוצמתי!! הייתי בטוחה שקלאוס ימות!! וזה שאלייזיה ברח איתו היה כ"כ הפתעה! וזה אומר הרבה מתח לעונה הבאה! היה הרבה עצב שג'נה מתה וגם ג'ון! וגם ג'ולס!! כ"כ הרבה אבדות להרבה אנשים - אלנה, ג'רמי, אלאריק, טיילור.... אבל לפחות רגע של נחת - קרוליין וטיילור ביחד
בקיצור פרק מדהים נהנתי מכל רגע!

BEST EPISODE EVER!!../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

אז כל שהעונה הזו מעצבנת אותי הרבה מדי בזמן האחרון..הפרק הזה היה מדהים!! לעולם לא בכיתי כ"כ הרבה משום פרק שלה, ואם חושבים על זה משום סדרה נראה לי!!! ממש טוב,ממש עוצמתי,עשוי נכון ונוגע בנקודות הנכונות. למרות שהקטע עם ג'ון ברגע האחרון נשמע ממש מופלץ...חבל על ג'נה גם אבל היא כבר הפכה לדי מיותרת.. קרוליין וטיילר מתוקים מכל..!!! סטפן יוזלס כרגיל. ודיימון המלך הנצחי!!! אגב עוד מישי שמה לב עד כמה הוא היה חתיך במיוחד הפרק?? ואם תשימו לב, כשמקריאים את המכתב של ג'ון, הוא אומר- "אם את קוראת את זה כאדם-המצלמה על אלנה- או כערפד-מצלמה על דיימון- אני אוהב אותך כתמיד-מצלמה על אלנה- כמו שתמיד אהבתי ותמיד אוהב-והמצלמה על דיימון!!!
אם זה לא הENDGAME אני לא יודעת מה לא@!!! שיגיע כבר חמישי הבא דאמט!!!

למעלה