פרק 21

כן זה בדיוק מה שחשבתי...../images/Emo58.gif

גם נראה לי שהוא רוצה עוד קצת להתעלל בה ולא פשוט לתת לה למות..

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo58.gifהוא אמר לפני שני פרקים בערך

שהוא רוצה שהמוות שלה יהיה ארוך ומייגע. ועד שהוא יהרוג אותה סופית יעברו חצי מכמות השנים שהיא ברחה ממנו. יצירתי

Shiri from the block

Active member
אויש פשוט פרק עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif היה כל כך מבאס וכואב לראות את ג'נה מתה../images/Emo4.gif לגמרי בכיתי בהלוויה!! ועיצבן אותי שאלייג'ה בגד בכל השארף אבל מצד שני אפשר להבין אותו.. טיילר וקרוליין../images/Emo23.gif הם חייבים להיות ביחד!

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

בעיקרון אהבתי את הפרק, והיה לי עצוב כשג'נה מתה, גם כשג'ון מת... ואת החברות של קרוליין וטיילר. התגעגעתי לחברות הזאת. וחבל לי על מאט\קרוליין... אני רק תוהה מה הם שמרו לפרק האחרון בעונה- הפרק הזה הרגיש כפרק שמתאים לסיום עונה. אולי הפרק הבא יהיה סוג של פתיח לעונה הבאה? אני יודעת שיש עוד את העניין עם דיימון לפתור, אבל לא הייתי הכי מופתעת לגמרי אם היוצרים היו דוחים את ההמשך של זה לעונה הבאה (אפילו שאני שמחה שכן יש עוד פרק העונה, ומקווה שזה ייפתר לטובה). מעניין מה קלאוס ייעד לסטפן באמת. ד"א- עדיין לא הבנתי- אם אלנה הייתה מתה מזה שקלאוס שתה לה את כל הדם (זה עוד הפריע לי בפרק הקודם, לפני שג'ון הציל אותה מלהיות ערפדית), זה לא אומר שגם הדם של דיימון היה מתרוקן (זה לא תנאי חשוב בהפיכה לערפדית?)? ובעצם- זה נחשב שאלנה מתה (אפילו שהיא חזרה)?

nofar119

New member
אליינה

קלאוס לא היה צריך לשתות לה את הדם עד שהיא תתרוקן הוא פשוט היה צריך לשתות לה את הדם עד שהיא תמות...

אני פשוט לא מאמינה../images/Emo58.gif

אוף אני זה לא פייר להתחיל ככה את השבוע בא לי לבכות רק בגלל שהוא הולך למות ... כדי להם מאוד שהוא יהיה בעונה הבאה כי אחרת הלך עליהם שישכחו אותי חחחח תכלס העונה מצליחה רק בגללו :)

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif פרק 21

אוףףףף כ"כ לא פייר שג'נה מתה!!! :( היא הייתה פשוט מדהימה!! את הנשמה שלה נתנה בשביל ג'רמי ואלנה! וגם לא מספיק שהם איבדו את כל המשפחה שלהם אז עכשיו גם אותה?!?! מסכן ריק :( קלאוס הכלב הזה! אני ישחטטט אותו! ואיזה מבאס אלייז'ה! היה חמוד דווקא! חחחח לצערי, בהחלט מוריד מהחשק להמשיך לראות את הסדרה...

noam239

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

מסכימה איתך.. זה היה בהחלט היה מיותר להרוג את ג'נה אני ממש אהבתי אותה..

../images/Emo45.gif

גמאני מסכימה לגבי ג'נה. אהבתי אותה, ואהבתי את ריק ביחד. וזה מיותר שכל כך הרבה אנשים מתו פה. ג'ון? מילא. ג'ול? מילא. אבל ג'נה? נו באמת! מכל הפרקים עד היום, בפרק הזה בכיתי הכי הרבה. פשוט אחד הפרקים הקשים והעצובים ביותר.

NALA95

New member
../images/Emo58.gif פרק חזק ביותר

צפוי: 1. המוות של ג'נה. היא הייתה הדמות היחידה שעדיין לא ידעה על הערפדים וקיבלה כל כך מעט חשיפה בעונה השנייה. אלנה וג'רמה יכלו באותה מידה לגור לבד מרוב שהיא הייתה אנמית בעונה השנייה. זה היה עצוב, נכון, אבל הכרחי. 2. הצטרפתי לפורום באיחור של פרק אחד, אבל הנשיכה של דיימון הייתה הדבר הכי צפוי בכל העונה הזאת. מהרגע שהוא איבד את זה לגמרי אחרי שרוז מתה (ואולי אפילו מהרגע שהוא אמר לאלנה שהוא אוהב אותה וגרם לה לשכוח) ידעתי שהוא עומד להינשך. למה? כי אלנה כל כך מסונוורת מסטפן, ששום דבר שדיימון עושה לא מקדם את מערכת היחסים המורכבת של "דלנה". היא לוקחת אותו כמובן מאליו, וכל מה שהוא עושה נתפס או כטעות בלתי נסלחת (חה. אלנה סלחה לו בעונה הזאת כל כך הרבה פעמים), או שאלנה בכלל לא מפנימה את מה שהוא עושה בשבילה. המוצא האחרון שנשאר לכותבים הוא מרכיב הרחמים - "אתה לא יודע מה יש לך עד שאתה מאבד אותו" - רק כשאלנה תקלוט שאשכרה יש סיכוי אמיתי שהיא תאבד את דיימון, משהו במערכת היחסים הזאת יזוז. 3. ההקרבה ההירואית של סטפן. ממש. לא צפוי: 1. מה שג'ון עשה בשביל אלנה. סוף סוף ג'ון הצדיק את עצמו בסדרה הזאת. 2. אלייג'ה. What the hell. הדבר האחרון שחשבתי עליו הוא שכל כך פתי שיאמין למה שקלאוס אמר. מרגש: 1. "תחזרי בתור ערפד ואני אנעץ בך יתד בעצמי. כי אני לא יכול לסבול את המחשבה שתנשאי אותי לנצח." 2. הרגעים האחרונים של ג'נה. שלולית דמעות מספר 1. 3. הלוויה, ולראות את אלנה מניחה את הפרחים על כל הקברים האלה. שלולית דמעות מספר 2. 4. כשקרוליין מגלה שמאט יודע הכל עליה, והוא זורק אותה. אה, ושטיילר מעודד אותה. פורווד (פורבס+לוקווד) קרוב מתמיד
מרשים: 1. סצנת הכישוף של בוני. משחק מעולה של קאט גרהם והפקה רצינית ביותר.

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifהאם אני היחידה ../images/Emo58.gif

שמוצאת את קלאוס מאוד מאוד חתיך?
כל הקטע שהוא הודה לאלנה ואז נשך אותה פשוט נטף מתח מיני !!
חוצמזה כל הפרק הזה הרגיש לי קצת מוזר... פתאום הפתרון הלא מוסבר הזה של להציל את אלנה מלהיות ערפדית צץ משומקום סתם כדי לסגור את החור הזה בעלילה.. ואיך שהם נפטרו מהדמויות של ג'נה וג'ון... לדעתי היה מגיע להם סוף קצת יותר נורמלי
מעניין איך הם הולכים לסגור את הפינה של להציל את דיימון מנשיכת הזאב...

NALA95

New member
אין תרופה לנשיכה של אדם זאב

ג'ולי פלק, אחת הכותבות הראשיות, אמרה השבוע שאין שום תרופה שיכול להציל ערפד מנשיכה של אדם זאב. המסקנה: הפתרון כל כך הולך להיות משהו מטומטם בסגנון - "אה, דיימון גוסס? למה לא אמרתם קודם? תנו לי רק להביא את עוף החול הקסום שלי כדי שירפא אותו!" אני חושבת שהפרצוף של קלאוס הוא מסוג הפרצופים שאפשר להגיד עליהם "אני לא טמבל, אני רק נראה כזה"
לפתרון שיצרו כדי להשאיר את אלנה אנושית קוראים בשפה ספרותית (ובקולנוע) "דאוס אקס מאכינה": פרט חדש, שלא קשור למה שקדם לאירוע, שמופיע משום מקום ומתקן את הכל. מה שאמרתי קודם עם עוף החול זה דאוס אקס מאכינה, וזה הדבר שהכי צריך להימנע ממנו בעולם. כותבים משתמשים בזה כשהם כתבו את עצמם לתוך חור שהם לא יודעים איך לצאת ממנו
(סליחה על הביקורת הנוקבת, אני תלמידת קולנוע, אני צריכה להצדיק את עצמי
)

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifמסכימה עם הביקורת הנוקבת שלך../images/Emo13.gif

פשוט אני לא תלמידת קולנוע אז לא ידעתי לנסח את עצמי כל כך יפה !

00נטע00

New member
נראה לי המוצא היחיד שלהם

הוא שטיילר לא היה עוד לגמריי איש זאב כשהוא נשך את דיימון..זה החור היחיד שהם יוכלו לשמור על דיימון בחיים בלי להביא "פתרון קסם"..

NALA95

New member
גם אני חשבתי על זה -

כשרוז ננשכה ג'ולס הייתה זאבה מלאה. לדעתי, בגלל שטיילר לא השלים את השינוי כשהוא נשך את דיימון, יהיה מוצא. דיימון רק צריך לציין את זה וסטפן כבר יעשה אחד ועוד אחד
או שבוני תעשה משהו... מה שבטוח - הם לא היו עושים סתם שטיילר לא השלים את השינוי כשהוא נשך את דיימון

למעלה