פרק 21

nofar313

New member
4

פרק אחד הטובים ואחד העצובים.. חבל שהרגו את ג'נה דווקא התחלתי לאהוב אותה.. ודיימון אין עליו..גם כשהוא יודע שהוא עומד ל"מות" הוא דואג לאלנה

כל כך אהבתי מה שהוא אמר לה...../images/Emo58.gif

"חסר לך שאת חוזרת בתור ערפד אחרת אני אתקע לך חתיכת עץ בלב... אני לא אוכל לסבול את המחשבה שתשנאי אותי כל חייך.." (משהו כזה)

nofar119

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Shiri from the block

Active member
וואי סחטיין על תשומת לב לפרטים האלה!../images/Emo58.gif זה באמת נראה שכיוונו לדיימון ואלנה!! מדהים!

lady blah blah

New member
../images/Emo58.gif אין לי מה להגיד חוץ מ..

התכנית הכי טובה בעולם
אהבתי את הפרק, למרות שהוא היה כזה עצוב והם לא השיגו בסוף כמעט כלום (ג'נה מתה, ג'ון מת בשביל להציל את אלנה וקלאוס עדיין חי). לא הפסקתי לבכות כל הפרק
לא הוגן שאלנה וג'רמי איבדו גם את שני ההורים שלהם, וגם את שני הדודים שלהם.. אין להם שום משפחה יותר חוץ מאחד את השני.. זה היה ממש עצוב לראות את ההלוויה ואת איך שאלנה בכתה אחרי שקלאוס הרג את ג'נה. הוא פשוט חסר כל טיפת אנושיות, בכל ערפד שהיה בתכנית עד היום הייתה קצת אנושיות אבל קלאוס הוא פשוט 100% רוע.
גם אלייג'ה ממש עצבן אותי בפרק הזה, הוא הרס להם הכל.. ועד הפרק הזה די חיבבתי אותו. ואני בטוחה שהם ימצאו איזו דרך מטורפת לרפא את דיימון, אין מצב שגם הוא ימות. בלעדיו אין תכנית. נקודה. אבל זה עדיין קצת עצוב הנשיכה והכל.. חוץ מזה שאני מתחילה לחבב את סטפן ובוני יותר ויותר בכל פרק, בעיקר בפרק של היום. ודבר אחרון, אני מקווה שעכשיו אחרי שמאט עזב את קרוליין היא תהיה עם טיילר, הם יהיו ממש חמודים ביחד

noam239

New member
משהו שעכשיו חשבתי..../images/Emo58.gif

תחשבו על זה.. למה קלאוס לא הקריב את קתרין? הוא כל כך רצה להרוג אותה אז למה לא להקריב אותה בתור הערפדה? למרות שאני חושבת שהכותבים פשוט לא רצו שהיא תמות היא דמות ממש מעניינת ואם היא תמות הסדרה פשוט תיהיה משעממת.. אבל סתם נקודה למחשבה חח..

למעלה