מסכימה בהחלט ומעבר לכך עם המשפט החותם...
מקווה שאתה טועה בקשר לסגולות. מה-גם שתקשורת ממכרת רבים ומי ששובה את אהדת הקהל - ובצדק ועמל רבים! - כמו הסגולות יופעלו עליו לחצים לממש את הכשרון והפוטנציאל בתחום התקשורת-בידור. מה גם שהסטנדאפיסטיות הטבעית ומולדת שבהן, אסור שתתבזבז. מקווה שבמכללה, בחוג לתקשורת, ישכנעו את מעיין לחשוב אחרת ממה שאתה צופה לי.
די בטוחה שאתה טועה בקשר לסווארים. גם יפים, גם הגונים, גם חברים, גם מסורים ונותנים עצמם במשימות ובעיקר: גם ראויים לזכות, לעניות טעמי. הקריטריון שלי לגביהם (נכון גם לגבי הסגולות והאחיות) הוא הפער בין הדמות האלקטרונית לדמות האמיתית שאיני מכירה ולכן, מדמיינת לעצמי. הן הסוורים והן הסגולות (וכמעט באותה מידה, גם האחיות) משכנעים אותי בהחלט שמה שרואים זה פחות או יותר (בניכוי הכרחי של ליהוק, בימוי, עריכה, הפקה...) מה יש. מה לעשות, ה"מה שיש" בקואלציית הדרום - שלא לדבר על שיתוף הפעולה והעזרה ההדדית בינם, לאורך הפרקים השונים - משכנע אותי הן מבחינת אוטנטיות והן מבחינת "איכות החומר" "שמדרום תפתח הטובה" (ובכל זאת, גם התקווה לזכיה).
האחיות לא מזיקות ורומי מאוד מרשימה אותי. אם לקח רבי עקיבא והגיורת הצדקת שאיתו, או של בר ואינה, טום קשתי ושות' מלמד משהו, קשרים בתקשורת אינם דבר של מה בכך ובעבור אלו, ההשתתפות בראליטי מהווה "טקס חניכה" או "טקס מעבר" שמסווה את הסיבות האמיתיות שהצניחו אותם/ן לתקשורת out of the blue. כזכור, האחיות נטועות די חזק בתעשיה וקורל עושה רושם של מי שהעולם הזה מתאים לה. לפחות במקרה זה אין צרימה ואין בחילה כמו אצל מוצנחים אחרים - נהפוכהו, אפילו התאמה, כשרון וענין לקהל אפשר למצוא אצל האחיות ללא מאמץ יתר.