פרק 24 - חצי הגמר

JAMES DEAN

New member
פרק 24 - חצי הגמר

הזוגות מגיעים לקצה השני של העולם ל... טייוואן.
מי תהיה שלישיית הגמר?

Mידאס

New member
אני חושב שזה כבר ברור לכולם

אחרי חרושת השמועות ברשת ובתקשורת:

האחיות המעצבנות, הסגולות המדהימות והשטן בדמות אישה והשפוט שלה (כבר דווח שהסגולות במקום השני והחננות במקום הראשון).

הסוורים יעופו היום (אם תהיה הדחה).

25330

New member
אם ההפקה רוצה אפילו מטאטא יורה
|ספ

כן, השמועות המבעסות רצות ואם הן תתאמתנה לא אתפלא.
ההפקה העדיפה ודחפה את מי שהיא הכי מזוהה עם הדמות שהלבישו להם ומשקפים אעלק את הנאורות הזחוחה ויתר ה"ערכים" של ההפקה.
הנחמה היחידה היא שבמירוץ החיים האמיתי הסוורים *כבר* מקמפנים (כמו גם האחיות גמר) ונדמה לי שאף אחד לא יתן למעיין לחמוק ולא להפוך לעדי אשכנזי הבאה. אם לשפוט לפי החברות והנאמנות של מעיין אפשר להמר שהיא תדאג להשאיר גם את בתאל המצחיקה ושנונה בשיח התקשורתי ובתודעת הציבור.

Mידאס

New member
קשה לי להאמין שמעיין ובת אל רודפות פרסום

הן באו בשביל הכיף ובעיקר בשביל הכסף. כשזה ייגמר הן תחזורנה לחייהן הצנועים, הרחק מ"אור הזרקורים".

רומי וקורל חיות בסרט שהן דוגמניות. קיבלו קמפיינים זניחים.

הסוורים פומפמו לאורך כל העונה כאילו הם משהו מיוחד בנוף הישראלי. הם לא בנויים לתלפיות כמו שניסו בהפקת התכנית לגרום לנו לחשוב, הם לא "יפים" בצורה קיצונית (מה שבטוח זה שהיופי שלהם לא "נופל" בתוך הגדרת יופי שיש לגביו קונצנזוס), הם לא כלום. יש כמותם בהמונים ברחובות ישראל, זה רק הפרסום שהופך אותם למושכים יותר. ייתכן שהקמפיין שקיבלו יהיה האחרון, אולי יהיו עוד אחד-שניים, אבל בזה זה ייגמר. הם לא מעניינים, הם לא מאתגרים את המחשבה, הם כאמור לא מ-ה-מ-מ-י-ם כמו שעשו מהם, ובתכל'ס הם ממש מעצבנים. עודף הנחמדות שלהם פשוט צורם כבר מרוב שהוא לא כן ואמיתי. נראים לי יותר מדי SLICK, יש בהם משהו נסתר מהעין (והוא לא טוב או נחמד).

החנונים, גם אם אם יזכו, זה די ברור שלא ימנפו את ההצלחה לכדי משהו מסחרי. לא כי הם לא רוצים, אלא כי לא רוצים אותם. הם מייצגים בעיני את כל מה שיכול להיות רע בזוגיות. נוראים.

25330

New member
מסכימה בהחלט ומעבר לכך עם המשפט החותם...

מקווה שאתה טועה בקשר לסגולות. מה-גם שתקשורת ממכרת רבים ומי ששובה את אהדת הקהל - ובצדק ועמל רבים! - כמו הסגולות יופעלו עליו לחצים לממש את הכשרון והפוטנציאל בתחום התקשורת-בידור. מה גם שהסטנדאפיסטיות הטבעית ומולדת שבהן, אסור שתתבזבז. מקווה שבמכללה, בחוג לתקשורת, ישכנעו את מעיין לחשוב אחרת ממה שאתה צופה לי.

די בטוחה שאתה טועה בקשר לסווארים. גם יפים, גם הגונים, גם חברים, גם מסורים ונותנים עצמם במשימות ובעיקר: גם ראויים לזכות, לעניות טעמי. הקריטריון שלי לגביהם (נכון גם לגבי הסגולות והאחיות) הוא הפער בין הדמות האלקטרונית לדמות האמיתית שאיני מכירה ולכן, מדמיינת לעצמי. הן הסוורים והן הסגולות (וכמעט באותה מידה, גם האחיות) משכנעים אותי בהחלט שמה שרואים זה פחות או יותר (בניכוי הכרחי של ליהוק, בימוי, עריכה, הפקה...) מה יש. מה לעשות, ה"מה שיש" בקואלציית הדרום - שלא לדבר על שיתוף הפעולה והעזרה ההדדית בינם, לאורך הפרקים השונים - משכנע אותי הן מבחינת אוטנטיות והן מבחינת "איכות החומר" "שמדרום תפתח הטובה" (ובכל זאת, גם התקווה לזכיה).

האחיות לא מזיקות ורומי מאוד מרשימה אותי. אם לקח רבי עקיבא והגיורת הצדקת שאיתו, או של בר ואינה, טום קשתי ושות' מלמד משהו, קשרים בתקשורת אינם דבר של מה בכך ובעבור אלו, ההשתתפות בראליטי מהווה "טקס חניכה" או "טקס מעבר" שמסווה את הסיבות האמיתיות שהצניחו אותם/ן לתקשורת out of the blue. כזכור, האחיות נטועות די חזק בתעשיה וקורל עושה רושם של מי שהעולם הזה מתאים לה. לפחות במקרה זה אין צרימה ואין בחילה כמו אצל מוצנחים אחרים - נהפוכהו, אפילו התאמה, כשרון וענין לקהל אפשר למצוא אצל האחיות ללא מאמץ יתר.

Mידאס

New member
לא השתכנעתי

או שאנחנו לא רואים הרבה ממה שקורה במהלך המירוץ.

לא ייתכן שלאורך המירוץ כולו הם לא התסכסכו עם איש, אפילו לא מריבונת פיצפונת, שלא לדבר על זה שבינם לבין עצמם מעולם לא התגלעה מחלוקת. זה לא אנושי ולא הגיוני בכל קנ"מ. פעם אחת לא להתווכח? תמיד לחייך, להיות נחמד? תמיד?

גם אם זה ייתכן, זה רק בגלל שזה מכסה על הרבה חר# מתחת. לכל בנאדם יש רגעים של משבר, של "כסאח" עם החברים, עם הסביבה, בייחוד במצבי לחץ, זה מה שהופך אותנו לבני אדם. יש לנו קשת של רגשות, ומשום מה הם פועלים ומונעים על רגש אחד בלבד - שמחה.

תמידכאן

New member
לא נכון. לאחד הסוורים (נראה לי דויד)

יש בהחלט נתונים שיכולים להתאים לדוגמן.

מסכימה לגבי הנחמדות. למרות שזה בעיקר אלירן. דויד שקט כזה.

לגבי טליה וקובי - נכון.
בהתחלה ממש אהבתי אותם, אבל עכשיו אני מבינה שמדובר קצת בתחפושת ויש בהם חלקים שקרניים וחלקים שהם מסתירים (לדוגמא - עניין הצבא והשירות של טליה, שמתהדרת בפטריוטיות ובשירי פלמח אבל בפועל לא ממש שירתה את ישראל..)

25330

New member
לא מאמינה שאני מסנגרת ובכל זאת...

לא משוכנעת שנכון לגזור גזירה שווה בין קובי לשופלית.
הג'נטלמניות שלו והקבלה של הסירוס שהיא מסרסת אותו בשתיקה - לפחות בטלויזיה ועקשנותו שלא לכבס כביסה מלוכלכת על-גבי המסך אלא לשחק את המשחק - די מרשימים.
לאורך כל המירוץ אני מנסה להצביע על מה שכינית "חלקים שקרניים וחלקים שהם מסתירים". גם אם לא אוהבים את הצנוניות הצוננת של קובי וההומור הדק הייתי מציעה מציעה להחליף את "הם" ב"היא," ולו למען הדיוק.

Lepton

New member
לפי מיטב ידיעתי...

רוב תושבי ארה"ב לא משרתים בצבא הישראלי, אז מה אתם רוצים מטליה?

Mידאס

New member
למיטב ידיעתי

לא חסרים אזרחים יהודים מארה"ב שעלו ארצה, אפילו בגפם, בכדי לשרת בצה"ל.

אינני יודע אם היא תושבת ארה"ב, או אזרחית, זה גם לא משנה. אם היא ישראלית, היא צריכה לשרת את המדינה. אם אכן לא שירתה בצבא, הבוז שחשתי כלפיה עד כה, הפך לשנאה. אני מקבל בחילה מאנשים שלא שירתו בצבא.

Lepton

New member
חבל, אתה שונא כל אדם שני שעובר מולך ברחוב

רק חצי מהגברים בישראל מתגייסים ורק 40% מהנשים. חבל לשנוא כל-כך הרבה, זה לא מועיל לבריאות.

Lepton

New member
אתה באמת חושב שישראל צריכה צבא גדול פי 2?

יש סיבות לא מוצדקות לאי-גיוס (לימודי דת) ויש סיבות מוצדקות (מחלות, מצב נפשי, כישורים, מגורים בחו"ל ועוד). צה"ל בונה את עצמו בגודל הנחוץ והאפשרי. בא לך לשלם פי 2 מיסים כדי להוסיף עוד 50 מיליארד לתקציב הביטחון על מנת לגייס את כולם?

תמידכאן

New member
מה הקשר? היא אזרחית ישראל.

לא מפריע לי שהיא לא התגייסה או עשתה ש"ל, רק אמרתי שיש דברים שנראה כאילו הסתירו אותם (כמו הסוגיה הזו), ושזה מוזר לי שהיא מזדהה ורוצה להיות כמו חנה סנש או לוחמי הפלמח ובפועל לא התגייסה או שירתה את ישראל.

Lepton

New member
למה הסתירו?

אתה יודע מה דבי עשתה בצבא? מה שימי עשה? (סתם, אני לא רומז כלום, אני פשוט לא יודע). משום מה יש כאן כמה אנשים שהחליטו להתנפל רק על האדם האינטליגנטי ביותר במשחק, לא ברור לי למה.

תמידכאן

New member
א. אני אישה.

ב. למה החלטת שמתנפלים? כתבתי שהתגלו בהם עוד צדדים, מותר גם לבקר אותם, אתה יודע..
ג. איך החלטת שהיא האינטלגנטית ביותר במשחק? עשית לכולם מבחן אייקיו?
ד. לך לא ברור למה לא אוהבים אותה, אבל אם כל כך הרבה לא אוהבים אותה, כנראה שהיא מעוררת אנטיגוניזם.
ה. עניין הצבא רלוונטי רק בגלל ההצגה שלה כפטריוטיות וכמעריצה של הפלמח וכו'.

למעלה