פרק 24 - חצי הגמר

מישהו014

New member
נכון מוח של ציפור וגוף יפה עושים דוגמן לדוגמן

אסון פשוט שהוא לא התקבל ,

אולי הציעו לו והוא לא רוצה בעצמו שחכת את האפשרות ?
יש גם יותר מומחים ממנו

אגב היה להם קמפיין אחד וראו בו טוב טוב את היכולות שלהם בתור דוגמנים ויש להם את זה

Mידאס

New member
תודה לך, גברתי המלהקת

תכניסי את הלשון. נוזל לך רוק.

אם לא רצה לדגמן, מדוע הסכים עכשיו?

ד"א, זה "שכחת" ולא "שחכת".

אורישקי

New member
מי אמר שלא שירתה את ישראל?

לא אומר שהיא שירתה או לא אבל מעניין אותי לדעת מאיפה הבאתם את הביוגרפיה שלה או איפה שמעתם את זה?

מישהו014

New member
אם את חושבת שבשלב כזה זה לא אמיתי הנחמדות

אז לך יש את הבעיה לא להם , את חונכת בסביבה מסויימת הם חונכו בסביבה מכבדת ממש
חוץ מזה שהם צרפתים וזה ידוע הכבוד הזה של הצרפתים

Mידאס

New member

הם מרוקאים, לא צרפתים. מה אתה יודע על כבוד של מרוקאים? יש יותר או פחות מלצרפתים? מה שבטוח, שזה כבוד של ערבים.

*הכותב הוא חצי מרוקאי בעצמו

מישהו014

New member
הם יותר שייכים לצד הצרפתי

ואם הם מרוקאים אז הוריד שלהם היה אמור להתנפח ממזמן לא ?

עובדה הם עד עכשיו נשארו שפויים ונחמדים

אז אולי במקום לחשוב על דרך השלילה אפשר לחשוב גם על דרך החיוב ולהאמין שאולי באמת הם מכבדים את כולם ושומרים את הדברים האילו לעצמם ולא ישתפו את כל העולם ואישתו בזה ?
מישהו אמר שהם פועלים מתוך לא אמתיות ?
זה שרומי וקורל כל שניה נכנסות למלחמות עם עצמן זה לא אומר שכולם ככה או כל זוג אחד
אם הם נחמדים בשלב כזה אני חושבת שאפשר להאמין להם
במקום לחשוד בדברים כאילו , מילה הלחץ של המירוץ וזה היה בהתחלה אבל זה כבר בסוף והלחץ לא מרפה נראלך שמסכות נשארו בתנאים כאילו ? בואנה צריך להיות סופר גאון על בשביל שדבר כזה יקרה ואין אפחד כזה

זה שהם משחקים את המשחק שצריך זה יופי זה לא אומר שהם גם לא יכולים להיות נחמדים הם לוקחים את זה כמשחק יש זוגות שגם אחרי שהגיעו לנקודת סיום עדיין חיים במירוץ
זה בעניי סרט רע

לדעת להפריד בין הדברים זאת המעלה

Mידאס

New member
בדיוק. אין "אפחד" כזה

זה לא אנושי.

"הם יותר שייכים לצד הצרפתי". איזה קטעים אתך! יא אללה! "אם הם מרוקאים הוריד שלהם היה אמור להתנפח מזמן".

הגזענות שלך זה משהו. איך אומרת קוראלה דה ויל? "אין דברים כאלה".

תעשי לעצמך טובה ותעצרי פה. כל מילה נוספת שתכתבי תגחיך אותך יותר.

ואני מציע לך להתחיל להשתמש בעברית, ולא בשפת המסרונים. אין דבר כזה "אפחד", "נראלך", "בואנה".

מישהו014

New member
אני אני מציע לך לעצור פה את הנאום שלך

א. אני ממש לא גזענית אתה כנראה אוהב לפרש דברים איך שבאלך אז ניחה , זה חוצפה מצדך אבל שיהיה
זה הרי ברור שמרוקאים יש להם וריד קצר גם אני מרוקאית בעצמי ושמעצבנים אותי בקצת אני פותחת באלף קילומטרז' אז מה אתה באלי עם הגזענות הזאת שלך תעשה טובה תעצור פה בקשר לזה כי אתה לא פחות מדבר שטויות

ב. המילים שלי בעברית הם מילים של רחוב מה לעשות ?
אני כותבת גם בשפה כזאת יש לך בעיה ? חבל לא ידעתי שאתה איזה אציל ממשפחת המלוכה שאסור לי להשתמש במילים האילו שהזכרת

ג. אתה שמת לב שהוצאת דברים מהקשרם נכון ? כתבתי שזה לא הגיוני שהם ישחקו את זה ככה כי זה לא אנושי
הנחמדות הזאת יכולה להיות אנושית תלוי באיזה עין ומי רואה אותה
אם אתה לא רואה את זה ועדיין לא מבין שבשלב הזה איאפשר לשחק ככה ובאת להיות צודק ולא לנסות להבין למה אני מתכוונת

אז שיהיה לך כל טוב אדוני...
חוץ מי סעיף ג' אני מציעה שתשמור גם את הציטוטים שלך למטרה הגיחוך לעצמך אני ממש לא זקוקה לזה אני יכולה לפתוח את ההודעה שלי ולהבין למה התכוונת בכל דבר שכתבת

מישהו014

New member
ואו , חבל

שאלה קטנה
מי הפייבוריטיות שלך היו ? סתם שאלה מעניינת

אם גם לזה אתה מתכוון לענות בהשפלה דרך כתב אתה מוזמן לא להגיב

כל טוב

Mידאס

New member
הסגולות

ואני מוכן גם להתחתן עכשיו עם כל אחת מהן (אבל מעדיף את מעיין
)

מישהו014

New member
אהה טוב לפחות יש לך טעם טוב בזה

הן גם הפייבוריטיות שלי

תקשיב אבל אני כותבת את זה לא בשביל לריב כתבתי לך את זה בעוד מקום
אתה כותב דברים בצורה דיי פוגעת
נכון שזה מחשב נכון שזה ביג דיל כי אפחד פה לא מכיר אפחד אבל אתה לא יודע מול איזה בנאדם אתה כותב את מה שאתה כותב יש מצב שאותו בנאדם לא אוהב את מה שאתה כותב כמוני והוא קצת בוא נגיד ככה מתלעם עלייך
אז לא , זאת לא החכמה לבוא ולפתוח עליו החכמה היא לבוא ולהסביר בעדינות מקבל , סבבה לא מקבל גם סבבה

אבל אל תבוא ב"לא מבין שפת רחוב" ו"תנוחי" וכאילו זה לא מוסיף

Mידאס

New member
אבל *את* כתבת שאת משתמשת בשפת רחוב

זו לא הייתה "ירידה", זו הייתה עקיצה על סמך מה שכתבת את. ואין לך מה להיפגע ממני. אנחנו לא מכירים הרי. אל תבזבזי עלי אנרגיות מיותרות.

בכל מקרה, גם כך אנחנו לפני יום כיפור, אם פגעתי בך, אני מתנצל ולוקח את דברי בחזרה. זו לא הייתה הכוונה שלי.

שנה טובה ומתוקה (ושוב סליחה
)

מישהו014

New member
זה נכון שאנחנו לא מכירים נשמה

אפילו השם שלי פה לא כתוב
אבל בכל זאת

גם לך שנה טובה :)

Mידאס

New member
תודה

וסליחה. אני לא בנאדם רע באמת. סתם סרקסטי. אני ממש מתנצל אם פגעתי בך. אלף סליחות.

Jason2

New member
צרפתים המציאו גם את הגיליוטינה

ואת ריף כהן אז זה לא מי יודע מה גאווה.

למעלה