פרק 25 - אבודים בג'ונגל

מוזר שרז הצליח תוך 30 שניות לעבור איזה 4 ערסלים

ראיתי על השעון שהיה פער של כחצי דקה, והיו לו איזה 4 ערסלים

nofi1456

New member
זה דווקא הגיוני

כי כשאתה השני שעושה, אתה כבר יודע איך לגשת וכבר רצו לך במוח אסטרטגיות של "איך אני הייתי עושה את זה"...ואתה גם יודע שאתה מוקצב בזמן אז אין לך זמן לנוח בין ערסל לערסל כמו שחלק מהראשונים עשו..

כוונתי הייתה שהזוגות עצמם בחרו את הראשון כאיטי יותר, הם עצמם

מלכתחילה.

אלה

אלכסה

וכו'

nofi1456

New member
יש שתי דרכים לפרש את זה

1.הם בכלל לא ידעו מה המשימה כי זה מחסום, אז זה יצא במקרה..
2.הם ידעו מה המשימה כי הכל מבוים וסתם עובדים עלינו...ואז הגיוני שהם בחרו את האיטי יותר להיות הראשון ;)

חוץ מזה, לדעתי יש זוגות שלא בחרו את האיטי יותר להיות ראשון...הגיוני שליאל תהיה יותר מהירה מגל, אוריאל יותר מהיר מטום (היה רקדן..שיווי משקל וכל זה..), אפילו הגיוני שאלכסה תהיה יותר מהירה מרז (זה תלוי אם היא נזכרת בפציעה או לא חח).

כמהאפשר

New member
רק הזוג הראשון לא ידע מה תהיה המשימה.

אחרי הזוג הראשון- כולם ידעו מה תהיה המשימה, כולם ראו מה קורה אצל הראשון.

חוטהשני

New member
כמו שכתבתי קודם...
יכול להיות ש'החזרה' בערסלים נעשית במקום אחר - כי אחרת זה באמת מטומטם....
&nbsp
וזה שכל הזוגות הצליחו - נובע, כמו שכתבתו פה, כי הם כבר בנו איזה שהיא אסטרטגיה כשבן הזוג הראשון היה על הערסלים...

רויטל 32

New member
מי אמר למי

"הוא נחש אותי"
"את SWEETY T את! איזו חמודה איזו חמודה"

אין על וובה ואלה!!

הם הפייבוריטים שלי!!! ו.....טום וג'רי גם כן!!
חחחח הצחיק אותי שוובה קרא להם טום וג'רי חחחחחח

פולספגן

New member
ההומואים עיצבנו אותי כי הם שקרנים -

הם הבטיחו בפעם שעברה שזו תהיה הפעם האחרונה שהם יצביעו לוובה ואלה והנה הם הצביעו שוב

nofi1456

New member
זאת לא הפעם הראשונה שהם מבטיחים ולא מקיימים

במשימה הכבשים (בגאורגיה? אני כבר לא זוכרת. בכל אופן זה היה ממש בהתחלה) הם חיפשו את הכבשים ביחד עם רז ואלכסה ודניאל ומאירי ואמרו שעד שלא מוצאים את כל הכבשים אף אחד לא ממשיך, והם מצאו ראשונים והמשיכו לבד...
מאכזב מאוד.

לדעתי הם דווקא נהגו בתבונה.

הם היו מאוד צמודים לאלה וובה והגיוני מאוד לשים להם..

בפעם הקודמת הם הצליחו לעקוף את אלה וובה רק בגלל שהיה להם עצור ורק בזכות זה הם לא הוזנקו אחרונים..

פולספגן

New member
אין לי בעיה עם אסטרטגיה, אך כן יש לי בעיה עם

שקרים.
&nbsp
הם גם טענו שהם שמו להם
כי הם זוג חזק.
&nbsp
מעניין שהם זוג חדש ודניאל ומאירי לא חזק? או אפילו רז ובכיינהו?
&nbsp
בשורה תחתונה, אין מילה אחת שהם מוציאים מהפה שהוא לא שקר ועל כן בא לי להקיא שאני רואה אותם.

אני לא יודעת מתי הם אמרו אמת ומתי שיקרו. אבל במקרה הזה פשוט

לא היתה להם ברירה -
היו להם שתי הצבעות. (והם הרגישו את זה)

לאלה וובה היו שתי הצבעות.

אם הם לא היו מצביעים לאלה וובה - הם (=טום ואוריאל) היו מקבלים עצור.

הגיוני להגיד משהו בעבר, לראות את הדינמיקה בתחרות ולשנות את הטקטיקה.
אם הם היו מקום ראשון - זה באמת היה לא יפה.
אבל בהינתן המצב - זה סביר והגיוני.

במיוחד לאור העובדה שהם ניצלו מהדחה בעור שיניהם בפעם האחרונה, ולא הוזנקו אחרונים אך ורק בזכות העצור של אלה וובה..

just Orli

New member
גם אותי זה עיצבן

לא חסרים זוגות בתחתית. בכלל, זה שכולם ממשיכים לשים לוובה ואלה זה כבר מוציא את המתמודדים האחרים מפגרים, ולא אף אחד אחר.
אני במקום וובה ואלה כבר הייתי מתכוננת למצב הזה, ושומרת את עצמי תמיד במרחק של לפחות 15 דקות מזוג אחר שנמצא מאחורי. ברור שכולם משתדלים תמיד לעשות את הכי מהר שלהם, אבל אני חושבת שמנטלית ואפילו פיזית זה עובד אחרת אם אתה גם תמיד מכוון לשאר הזוגות ויודע שמישהו נמצא מאחוריך במרחק של עצור. ככה אתה לא צריך לסמוך על טוב לבם (או על סכסוכים שלהם עם מישהו אחר), ולא צריך להתחנף לאף אחד, אלא יודע שמבחינתך עשית את המקסימום. ושיכלו כולם לעזאזל. אני מתה שוובה ואלה "יקברו" את כולם ויפילו אותם אחד אחד, רק כעונש על הביזיון הזה.

מה זה שקרנים?

הם הבטיחו למישהו משהו? הם אמרו את זה בינם לבין עצמם, ותכלס יותר חכם להם כרגע לשים לוובה ואלה ולא לרז ולאלכסה.

Gרר

New member
מסכים

ברגע מסויים הם חשבו כך אחר כך עשו את השיקול וחשבו אחרת.

25330

New member
משתתפת בצערך
, אך נדמה שלאו דוקא ההומואים עיצבנו אותך

אולי דוקא ההפקה שבחרה להראות מה שראינו ולהשאיר על רצפת חדר העריכה אמירות אחרות, הן של לולי ולולה והן של זוגות אחרים היא שמצבנת בגלל עטיפת ה"מציאות"?

אולי דוקא בחוכמתם ההומואים קראו את המפה והבינו שזה או הם או המהגרים או שני הזוגות יחדיו בגלל תיקו?

למעלה