פרק 28 - משימה מטלטלת

איפה ראית "יחסינו לאן"?

אולי התכוונת למשפחה ורגשי של געגועים, קושי....וכל סידרת הקיטש-דרמה הדביקה הזאת.

כמהאפשר

New member
ברוסית זה לא כינוי מוזיל כמו בארץ.

לא מצדיקה, אבל זה כמו לקרוא למישהי "יפהפייה". זה נעשה ממקום לגמרי אחר מאשר בארץ, אפשר לראות את זה גם בטון שלו.

אני יודעת, אני רוסייה :)

ברור לי שהוא לא רצה לפגוע או משהו וההערה לא נאמרה ממקום פמיניסטי, פשוט זה ממש צרם לי...
אגב, היה לי ממש מוזר לשמוע את ליאל מדברת רוסית...

כמהאפשר

New member
די. לא נכון.

אף פעם לא הייתי אומרת.
הפתעת אותי ממש עכשיו!
&nbsp
ידעתי שיש סיבה שאת ואני מסתדרות:)
&nbsp
לאמא של ליאל יש מבטא, היא לא מרוסיה.
אני לא יודעת מאיזו מדינה היא, אבל זה לא מרוסיה. אולי מאיזשהו כפר וגם לא מרוסיה עצמה.

:)

כן...גם אני שמעתי מבטא כבד כזה..
אני נולדתי בארץ אבל למדתי לדבר כי אבא שלי ז"ל הגיע לפה בגיל מבוגר והיה קשה לו עם העברית...
בבית דיברנו רוסית...
&nbsp
אני מדברת רוסית במבטא ישראלי...."קרטבייה" חחחח

כמהאפשר

New member
אני מצטערת לקרוא, רוזי

אצלי הרוסית מאוד קלאסית לילדים שגדלו כאן:) כאשר אני מדברת עם עולים, דווקא בעברית, לשנינו מתחיל להיות מבטא רוסי כבד(תופעה לא מוסברת)
וככה- הרוסית שלי בסדר. בוודאי לא ברמת האקדמיה, אבל לא יורדת מהעברית. רק לוקח קצת זמן לשנות מבטא כאשר אני עוברת בין שפות.
&nbsp
הכרתי מקעקע, אגב, שקרא לכולם "בובה". עשה לי רתיעה מהכינוי הזה למשך שנים.

פרארי1

New member
אני לא בקיא במבטאים וניבים ברוסית

אבל לליאל יש משהו קווקזי בתווי הפנים, סטייל שרית חדד.
סביר בעיני שהיא מאחת הרפובליקות לשעבר האסיאתיות.

כמהאפשר

New member
אתה בקיא, אתה בקיא:)

הניחוש שלי קרוב, אבל נשאל מחר את ההורים.
הם בוודאי יידעו יותר טוב ממני.

בחורה36

New member
שאלה... במלון הם לא יכולים להתקשר למשפחה?

כי נראה לי שכן, ואז, זה סתם קיטש זול והצגות למצלמות

כנראה שאת צודקת וזה באמת קיטש זול שמתחבר לפרק על הבית או...

בנו את הפרק על החיבור בין הבית הפרטי (משפחה) לבית הלאומי (ישראלים). יכול להיות שהשיחות והגעגועים יצאו דרמטים יותר מאשר באמת בגלל עריכה וביום.
אבל... יכול להיות שאסור להם להיות בקשר עם הבית או להשתמש חופשי בטלפון. אם אסור להם להשתמש במירוץ בטלפון, אני מאמינה שההפקה מחליטה מי ידבר עם מי מתי.
יש לי הרגשה ששני דיברה עם בעלה לא מול המצלמות ואולי גם אשתו של שי.
גם המשפחות של וובה ואלה בטח דיברו איתם רק בלי האולפן וכל הדרמה שמסביב. לדעתי הניתוק של אלה ווובה משרת את דימוי הזרים שהם משחקים ולכן גם לא איפשרו להם לדבר עם המשפחות בשידור כדי לא להרוס את הניתוק והזרות שההפקה מוכרת דרך הזוג הזה ומשבצת הליהוק שלהם לאורך כל הפרקים.

l86

New member
אסור להם ליצור קשר עם הבית, ואין עליהם מחשב ופלאפון.

SivanCA

New member
אני חושב כמו הכינה נחמה

אולי רשמית אסור להם להשתמש בטלפון או מחשב...
קובי פעם רשם פה שאסור לקחת מהארץ מפה..אבל מותר לקנות בחו"ל.....
אני ניסתי להתווכח איתו שלפי זה מותר לקנות בחו"ל הכל גי.פי.אס. וגם להעביר כסף מהארץ בשביל לשכור תיאלנדי שיעשה בשבילך את המשימות....לקובי לא הייתה תשובה...הוא ניסה להגיד כל מיני דברים..אבל הרגשתי מהתשובה שלו שאם ההפקה מעלימה עיין מזוג שהם מחליטים אז הכל אפשרי...
אני חושב שיש זוגות כמו קובי וטליה שעושים להם הנחות.... ואם מישהו רוצה לדבר עם המשפחה...נותנים לו....זה לא האח הגדול שהבידוד חשוב...
אני חושב כמו כינה נחמה שבשביל הדרמה והקיטש כנראה ביקשו מהם לשחק מופתעים...מתרגשים וכאלה...אולי לא מדברים בשוטף מהמלון...אבל למה לבודד אותם מהמשפחות? מה זה מוסיף למירוץ?למה לא לתת להם קשר עם המשפחה?

נראה לי שהסיבה היא...

שהעונה תמיד מצולמת הרבה חודשים לפני שהיא משודרת בארץ.
במידה ולמשתתפים יהיה קשר רציף עם המשפחות, יש יותר אנשים שייחשפו למצב הזוגות (מי הודח?מתי? מי מגיע לגמר? וכו').
לדעתי, זו הסיבה שאין להם קשר עם המשפחה במהלך הצילומים. אני מאמינה שהם גם חוזרים לארץ כולם ביחד.
&nbsp
למרות שראינו שזוג שמודח יכול ליצור קשר עם המשפחה (אלכסה דיברה עם אמא שלה מהחדר במלון אחרי ההדחה). אני יוצאת מנקודת הנחה שבשיחה הזו האמא אמנם מבינה שהיא לא הגיעה לגמר, אבל היא לא יודעת באיזה שלב של צילומים הם נמצאים ולכן היא גם לא יודעת באיזה שלב הם הודחו. (מהכרות אישית עם בת משפחה של אחד המתמודדים העונה, אני יודעת שהוא לא יכול לומר מתי הוא מודח והאם הוא בגמר או לא)
&nbsp
בנוסף, סביר שהם גם מעוניינים להוסיף נדבך של מתח אצל המתמודדים ולהעמיד אותם בסיטואציות קשות מבלי שהם יכולים "להתנחם" בבני משפחה. זה מעצים את סף הרגישות והלחץ אצל המתמודדים.
&nbsp

Tלטלים8

New member
מהסיבה הראשונה שנתת יוצא שאין בעיה בקשר עם המשפחות....

כי בין הצילומים של הגמר למירוץ יש כמעט שנה ואז הכל היה יכול לצאת החוצה. לדעתי זה בכל זאת לא יוצא החוצה כי הם מסננים בגלל החוזה שלהם ובגלל שאלה שיודעים שהם בגמר לא יסכנו את עצמם על שטויות.
בקשר ללחץ מה שאמרת מאוד הגיוני. אבל עובדה שההפקה צילמו את אלכסה וכנראה שהיא לא היחידה שעמדה בקשר עם הבית. בעונות קודמות היו אמהות שנשברו ואמרו שנתנו להן לדבר עם המשפחה. כנראה שכמו שכתבו זה משהו שההפקה משחקת איתו בשביל להחזיק מתח ולחץ אבל גם לשחרר איפה שנוח להפקה ולמי שהיא רוצה לצ'פר.

haych

New member
יש שנה בין צילומי המירוץ לגמר? וואו! אז יש לי שאלה

מה קורה אם במהלך השנה הזו חלו שינויים? למשל, לינור נכנסה להריון. איך היא תוכל להשתתף בגמר עם כל הריצות והלחץ הנלווים לכך?

למעלה