פרק 28 - סופת שלגים

אז מה שהסגולות עשו, זה טוב או רע?

שהן עקבו אחרי הספרנים? הן ידעו את התשובה אבל כנראה לא היו בטוחות בעצמן.

Jason2

New member
אין כאן טוב או רע

יש כאן הימור רע שבמזל יצא טוב בסופו של דבר.

העצלות שלהן לנווט כמעט ועלתה להן ביוקר...

למזלן קובי וטליה זיהו את הסוורים...אחרת היו ממשיכים לנהוג עד אלסקה, גם שם הנוף דומה

anguly

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה בדיוק מה שאני חשבתי
הרבה מזל בלי שכל
טבל הן קרעו אותי מצחוק כשהו כאילו קוראות את הרמז ואומרות "לעקוב אחרי קובי וטליה"

שכל ישר כן יש להן, הבעיה היא העצלות והחפיף.

בחרו לסמוך על זוג 'אובר חוכם' שבדרך קבע מחפש את הקאץ' במובן מאליו (כאילו החזירו את האחים לעוד עונה). בדרך כלל נענשים על טעויות כאלה, לשני הזוגות היה מזל שהסוורים לא היו רחוק...

וכן! מעיין, הליהוק של העונה. את המיליון שלה היא תעשה מהופעות סטאנדאפ (אם היא תבחר בכיוון הזה).

אורישקי

New member
דווקא האחים לא היו כמו קובי וטליה

הם היו הרבה יותר נורמלים עד כמה שאני זוכר לפחות, והצליח ולהסתדר מהר בקביעות.

וכן, מעיין ודבי שני הליהוקים של העונה מבחינתי. כשאת אחת מהן אי אפשר לא לאהוב והשניה פשוט הנבל העונתי

כנראה שקצת שכחת אותם...

אני זוכר שהם הסתבכו לא פעם בחיפוש אחר הקאצ' שלא היה, ''לחשוב מחוץ לקופסא'' היה המוטו שלהם.

anguly

New member
היא באמת סטנדפיסטית בחסד

היא פשוט מצחיקה בטירוף
ודבי זו מכשפה קלאסית, גם במראה וגם בהתנהגות

choco2602

New member
מה שהן לא ידעו זה שקובי וטליה לא ידעו את

הדרך.
לא יודעת אם מישהו שם לב לזה אבל קובי וטליה לא גילו את הרמז בכלל. הם לא הבינו לאן נוסעים, פשוט נסעו ובמקרה ראו שלט בדרך.
אני מאמינה שזה פשוט היה נסיעה של 5 דקות משם.

תמידכאן

New member
נראה לי שהפרק נחשפו פנים אחרות של המתמודדים

הסוורים - רבים
הסגולות - מנסות להחליש את הסובבים אותם באמצעות מילים ולא מנווטות לבד אלא הולכות אחרי זוג אחר (הזכירו לי קצת את הסטלנים)
דבי ודנה - יוצאות מכליהן, מקללות וצועקות (הכעס מוצדק, ההתנהגות שלהן לא).
קובי וטליה - משקרים במצח נחושה.

אני לא חושב שקובי וטליה שיקרו...

לפחות לפי העדויות (הערוכות ומגמתיות), זה נראה כאילו הם שינו את דעתם במהלך המירוץ. יחד עם זאת, הם לא היו צריכים להבטיח מראש לדבי ודבה שהם יצביעו לסוורים.

הם לא התכוונו לשקר...

לא חושב שהייתה להם כוונה זדונית מלכתחילה לפגוע בדבי ודבה, אלא הם שינו את דעתם במהלך המירוץ.
לא מבין את הניסיון להשיג "הסכם" עם זוג אחר במירוץ. זה לא הכרחי בשביל להצליח, אז למה לסבך אותך בזה?
ת'כלס, עדיף להישאר עם זוג אחד לכל אורך המירוץ ולהיות איתו בחזית במקום להחליף זוגות. אם הזוג מודח אז אין ברירה אבל אם לא....

תמידכאן

New member
הם טוענים שלא התכוונו לשקר,אבל היות והם שיקרו

לא מעט, קשה לי להאמין להם..

עמרי 300

New member
מותר לשנות דעה

הם טעו, וגם הודו בזה, שהם לא אמרו לד"ד שהם שינו את דעתם.
להשליך מזה שהם תחמנים ושקרנים נראה לי קצת מופרך

עמרי 300

New member
וזה גם מירוץ

אז ברור שעדיף להם לשים לזוג שהם יודעים שנמצא מאחוריהם ולא לסוורים, שבדיוק כמו שהם אמרו יאכלו את הפרסה בלי מלח.

אפשר להתווכח למה הם לא שמו לאחיות או לסגולות אבל זה כבר דיון אחר.

תמידכאן

New member
ברור שמותר, אבל אחרי שהבטחת א' ועשית ב' זה

נקרא לשקר. חד וחלק.

אגב, לא אמרתי שהם תתחמנים ושקרנים, אמרתי שהם *משקרים במצח נחושה*, זה שונה.

חוצמזה, הם אמרו שהם יותר חזקים מדבי ודנה ויותר חזקים מהסגולות, כך שמבחינה לוגית עדיף להם להצביע לסוורים.

עמרי 300

New member
לא מסכים

לשקר במצח נחושה זה להבטיח שתעשה משהו בידיעה שתעשה ההפך. יש הבדל בין זה לבין לשנות את דעתך.
מבחינתי הבעיה היחידה במעשה שלהם זה שהם לא אמרו לד"ד שהם שינו את דעתם.
ולוגית כרגע עדיף להם להצביע בצורה שתשאיר אותם במירוץ, להצביע לסוורים לא יעזור להם בזה

תמידכאן

New member
אני לא חושבת שהם שינו את דעתם, הם גם לא אמרו

את זה..

אגב, לשקר במצח נחושה זה משהו אחר לגמרי ממה שכתבת. לשקר במצח נחושה זה לשקר שקר גס, בו אפשר לגלות בקלות ששיקרת..

זה לא כל כךהגיוני להצביע למי שגם ככה חלש ממך, במיוחד רגע לפני הגמר. והם חושבים שדבי ודנה חלשות מהם

choco2602

New member
הם כן אמרו שהם שינו את דעתם בתכנית

וזה הגיוני להצביע לחלש ממך אם אתה במאסף. אתה יודע שהחזקים לא ימשיכו להשתרך מאחוריך.
כמו שאמרו בפרק זה לא שיש הבדל מי יוזנק ראשון או שני זה מי יעלה לגמר ומי לא. בגלל זה עדיף לתת לחלש לגסוס מאחורה מאשר לתת לחזק לעשות את הפרסה בקלות ולהמשיך להוביל עליך..

למעלה