פרק 28 - סופת שלגים

Jason2

New member
זה בעצם מה שההפקה רצתה להשיג

בכל הפרסות האלה. המשימה הושלמה.

אלה דברים שבאו לידי ביטוי רק בפרק הזה

אורישקי

New member
למרות שבסופו של דבר

זה משחק, והשלבים האלה של הלחץ יכולים להוציא אנשים מכליהם. אני מאמין שטליה וקובי לא שקרנים במציאות ושהסוורים רבים מהלחץ של המצב, ומעיין ובת אל עשו את מהשעשו כדי להסתמך על ההמצב וגם דבי ודנה - הסיטואציה והכעס היו מאד קשים ומאד מתסכלים (ולקבל פרסה פעם אחר פעם זו תחשוה באמת מגעילה) שזה יצא, אני לא חושב שגם הן גאות בזה.

choco2602

New member
הכעס שלהן מובן

הקללות קצת פחות. אין לי בעיה עם מה שדנה אמרה (הלוואי ויפול לכם, שקרנים) אבל יש לי בעיה עם מה שדבי אמרה ***************

מה שהפריע לי באמת זה שדבי ודנה בכו שאף אחד לא יודע איך זה לעשות פרסה שוב ושוב. נראה לי שהן שכחו מה היה עם הסגולות בתחילת הדרך. והסגולות לא קיללו ככה אף אחד..

חבל שהסגולות לא עושות יותר מזה. הגיע הזמן...

שיראו יותר רוע ותחמנות אם הן רוצות לנצח, שילמדו מהזוגות האחרים כולל האחיות המלאכיות מפתח תקווה.

יאלללה שיצדיקו את הכינוי סכי ושטי שנתנו להן, הייק הייק הייק למיליון!

Jason2

New member
בקשר לזה

הסוורים - לפי הדיבורים שלהם נראה שזה לא הריב הראשון, פשוט לא הראו.

דבי ודנה - זה לא פרצוף אחר, זה בדיוק אותו פרצוף ואגב אני לא מאמין לדבי שהיא אמרה שאי אף פעם לא משתמשת במילים כאלה, כבר פעם שניה שהיא אומרת דברים לא נסלחים ולא יודעת מה קרה לה.

קובי וטליה - נו טוב אנחנו לא ממש יודעים מה היה שם אבל זה מירוץ וצריך לחשוב בשכל ולא ברגש.

הסגולות - אני מסכים.

האחיות כבר לא במירוץ שפסחתם עליהן בביקורת?

או שכולם מסכימים שהן עדיין שם תודות להפקה המחורבנת....מה ילדה בת 18 תעשה עם מתנה של 350 אלף שקל, כמה בובות ומוצצים תקנה רומי?

Jason2

New member
הגבתי למה שכתבו מעלי

האחיות היו בדיוק אותו הדבר, רבות, בוכות ומדביקות את הפער. לא ראיתי שום עזרה מההפקה בפרק הזה או יותר מלשאר הזגות בכלל.

אם ההפקה לא היתה מזרזת להן את החילוץ בשלג

הן היו מגיעות לדו קרב מזחלות עם דבי ודנה מתישהו....לאחר שהסתיימו צילומי הגמר!

Jason2

New member
אוי נו באמת

לא היה כאן זירוז של חילוץ היתה עריכה כמו שתמיד עושים אם מי שתקוע במשימה. מי שנמצא בסוף תמיד מראים את המשימה בפאסט פורוורד כדי להתקדם הלאה. בשלב הזה לקח להם בדיוק אותו הזמן שלקח לאחרים. תכל'ס במשימה הזאת החלק של להגיע להר הוא זה שלוקח את הזמן אח"כ זה שטויות.

אתה לא רציני! האחיות היו אי שם מאחור...

דבי ודנה מחכות שיגיעו לדו קרב, הפער בין השלושה מקדימה לשניים מאחור גדל...יש פרסה כפולה...לפעמים אין ברירה וצריך ל'זרז' את האחרונים.

Jason2

New member
איך אפשר בדיוק לזרז

יש להם כבר את המכשיר שמאתר. יתנו להם עוד מכשיר?
כמו שאמרתי ברגע שמגיעים להר זה עניין של כמה דקות לא יותר ובכל מקרה דבי ודנה צריכות להמתין להן אפילו אם זה יקח יומיים אז מה זה משנה כבר.

''סביב העולם עם רומי וקורל''

נמשיך לפנטז שלזוגות האחרים סיכוי טוב לנצח במירוץ, את ההנאה הזו ההפקה לא תיקח מאיתנו!

Jason2

New member
למרות האהדה שלי אליהן

מתחילת המירוץ אני חושב שהן לא יהיו מסוגלות לנצח את המירוץ. בד"כ מנצחים זוגות שיש ביניהם שיתוף פעולה מלא ולהן אין את זה. יכול להיות שהן יהיו בגמר אבל אני לא מאמין שינצחו.

אין להפקה שום אינטרס שזוג אחד ינצח על פני השני, האינטרס היחיד הוא שזוג מסוים ישאר כמה שיותר.

Jason2

New member
וממש לא מעניין אותי מה היא

או כל אחד אחר יעשה עם הכסף, מצידי שיעשו ממנו מדורה.
דקה אחרי שהזוג המנצח נוגע בשטיח אף אחד מהם כבר לא חלק מהחיים שלי והם לא מעניינים את קצה הציפורן שלי.

אורישקי

New member
אוי איזו תגובה מטופשת ומתנשאת

ילדה בת 18 תחסוך את הכסף לשנים הבאות. סכום של 350 אלף שקל יכול להיות בסיס מעולה.

לרגע חשבתי שאתה מוחה שיש התערבות ההפקה לטובתן

אה ושכחתי להוסיף, גם מנויי לפסטיגלים בהיכל נוקיה

למעלה