פרק 30 - המדבר בבוליביה

nvigtor

New member
גל בטראש טוק מיותר ליוכי ולינור במשימת הדוקרב יצא חומוס.

JAMES DEAN

New member
פרק 30 - המדבר בבוליביה

הזוגות מגיעים למדבר של בוליביה שמוציא לכל זוגות את כל האוויר. מי ילך לאיבוד? ומי ימצא את עצמו ברגע האמת?

כמהאפשר

New member
גל ושאר ירקות..

למה כל כך קשה להם לשמור על משחק (דגש על המילה משחק ) לא מוגזם?

פרארי1

New member
לא רוצה, לא עושה את המשימה, דגל לבן

"הבנו שאנחנו סתם מבזבזים זמן".
&nbsp
האיש הזה גאון

כמהאפשר

New member
יהיה ממש politically incorrect

לכתוב שאני מחבבת אותך מרגע לרגע(סליחה, מהודעה להודעה.. )

nvigtor

New member
משהו התחלחל[חלחל ] ..גל והעברית החדשה.

הבחור מחט בערמת שחת.

כמהאפשר

New member
פרק אחד בלי להתעלל בבעלי חיים..

מודה שאני הייתי לוקחת את השק על עצמי. גם אם זה אומר להפיל משימה.
&nbsp
אולי אני טועה, אבל גל נראה ממש משחק.

גם אני ממש הרגשתי כאילו הכל היה מזוייף...

אולי כל הריב הזה הוא בעצם תסריט של ההפקה?..
הם ידעו שזה ייצור רעש סביב התוכנית...
&nbsp
אולי הכל בכלל סתם חארטה..

כמהאפשר

New member
בחייך... אם יש דבר שאני יודעת לעשות, זה לשחק.

ואם יש דבר שאני יכולה לעשות- זה להעריך שחקן טוב. או לא טוב.
&nbsp
לא יודעת לגבי תסריט של ההפקה,
אבל אני חושבת שאולי כמו דניאל, גם גל פשוט לוקח את הדמות שלו צעד אחד קדימה ומכשיל את עצמו.
לפעמים כאשר אנחנו נתפסים בהתלהבות הרגע(הצלחנו, עבד לנו, האמינו לנו, אהבו אותנו), במקום לעצור את עצמנו כשצריך.. זה פועל לרעתנו.
&nbsp

משהו בו ובליאל לא מרגיש לי אמיתי...

התקפי הזעם שלו נראים לי ממש מזוייפים ואני מרגישה כאילו הוא בודק מידי פעם אם מצלמים אותו..
אני מאוד מקווה בשביל ליאל שאני צודקת, אחרת מצפה לה בן זוג לא כל כך נעים לחיים...

coral chan

New member
אין ספק ששי ושני

הם טעם נרכש.
בהתחלה בכלל לא הסתכלתי עליהם, היום אני לא מסוגלת להוריד את העיניים מהמסך בזמן העדויות שלהם.
מקסימים.
&nbsp
מעצבן אותי שליאל מסתכלת על גל כל הזמן. במשימות. בעדויות. לא עושה כלום לבד גם כשצריך.
מה. נסגר. איתך.
למה התחננת שילך לבדוק את גובה החדר ולא הלכת לעשות את זה לבד?
&nbsp
אבל אין ספק שגל אכל בלי מלח את יוכי ולינור. מילא סיבוב ראשון לא לקלוט את ה"טריק" שהוא עשה, אבל גם בסבב השני?!

בחורה36

New member
מסכימה

אני מהרגע הראשון חיבבתי את שי ושני, וגם את גל וליאל. עם גל וליאל זה ממש עבר לי...
אני דווקא פחות אהבתי ששי בא לעודד את גל ושני את יוכי. אתם בתחרות, לא צריך להיות בסדר כל הזמן. אבל רואים שהם אנשים ממש טובים. גם לא אהבתי את הקטע עם חמודי ועלי. זה היה מיותר וארוך לדעתי. היא יצאה קצת מתנשאת, כאילו בשבילה "כל הערבים אותו דבר"

כן, כנראה יוכי ולינור הן לא העפרונות הכי חדים בקלמר, בגלל זה הן מרגישות צורך להשפיל את כולם ולזלזל בכולם.
גל מבחינת חוכמה מפתיע. לפעמים הוא ממש חכם ולפעמים ממש טמבל!

בנוסף נראה לי שנמאס לאלה מהמירוץ, והיא ממשיכה רק בגלל וובה. היא מתלוננת כל הזמן, ושלילית כל הזמן.

coral chan

New member
לאלה נמאס ממזמן

עוד לפני שעזבו את אירופה.
אבל יכול להיות שזה גם האופי שלה.
וובה מסתדר איתה מעולה, שאפו בשבילו.

אני חושב שככה ההפקה הוציאו אותם...

בהתחלה יש הרבה זוגות אז מוציאים קטעים נבחרים מכל זוג. הוציאו אותם רע אולי בכוונה. ועכשיו מגלים שהם מאוד חביבים. הם הזוג האהוב עלי אפילו יותר מוובה ואלה (למרות שוובה נשמה!).

פרארי1

New member
מענשטים

מענטש (מתנצל, לא מצאתי הסבר בעברית).

הפרק הזה הדגיש וחידד כמה הבדלים בין משתתפי המירוץ כבני אדם.

שני - מלכה אמיתית, ההתנהגות שלה עם יוכי לפני ובמהלך הדו קרב, הכתירה אותה סופית כמלכת המירוץ.
סוף סוף שמענו אותה אומרת משהו על הרגל וגם זה היה בחיוך וציניות, אלכסה כבר הייתה עושה מהרגל הזאת מטעמים.
שי - יצא אחלה גבר עם גל, הפסיק משימה באמצע כדי לשכנע את גל להמשיך ובעצם לסיים לפניו, במקום לנצל הזדמנות פז לעקוף.
טום - הביא ליוכי מים אחרי שניצח אותה בדו קרב.
אוריאל - לא "שבר את הכלים" אחרי שקיבלו שלילי על הבניה. הלך, הבין מה הבעיה וחזר לתקן. מעבר לזה, הוא וטום מקפידים מתחילת המירוץ לקחת הכל בפרופורציה, לנסות להנות והתמיכה ההדדית שלהם ראויה להערכה.

ומנגד, גל - ילדותי, קנטרני, מחזיק מעצמו גאון מוכשר למרות שהוא לא בדיוק כזה.
על ליאל אין לי משהו מיוחד להגיד, בעצם כל המירוץ היא בצילו של גל, סוגדת לו, סופגת את הקריזות והעלבונות, זה לא היה שונה היום, גם אם לא היו מקרים קיצוניים כמו בכמה פרקים קודמים.
יוכי ולינור - שוב חזרה המתכונת של - כשהולך, הכל סבבה ואפשר להסתלבט על כל העולם, אבל כשקשה ישר יש מריבות וסצינות.
מעבר לזה, הייתי אומר באנדרסטייטמנט היסטרי, שהן לא ממש עשו שירות טוב לפמיניזם עם הברברת שלהן.

coral chan

New member
לא עשו שירות טוב?

הן עושות שירות גרוע. נקודה.
כמה אפשר להיתלות על התירוץ "אנחנו שתי בנות..."
מטריף לי את הפיוז הפמינסטי.
&nbsp
לא ראינו את הסגולות מהעונה הקודמת פעם אחת מתרצות כשלונות או מתפארות בנצחונות בעובדה שהן שתי בנות.
(מודה, מתגעגעת אליהן!)

למעלה